Mitt i naturen

Idag har vi verkligen varit naturnära. Efter lunch tog vi bilen och gjorde en utflykt till Särö och särö västerskog som är ett naturreservat precis vid havet. Vi tog en långpromenad och promenerade längs strandpromenaden och klipprna. Skönt med all frisk luft man fick, blev riktigt trött efteråt, men vackert var det. Har hört att det ska vara ett populärt badställe och till och med ett nakenbad där ute, men inte en enda badare syntes till.
På väg hem tog vi vägen om Kungsmässan så att hjärtat skulle få titta på lite kläder till sig. Annars är det ju jag som kollar på kläder, medans han tålmodigt väntar med en tidning utanför. En skjorta fick i alla fall följa med hem.
Väl hemma fixade J snabbt ihop lite käk innan vi skulle bege oss iväg igen för att hämta upp kompis i Mölndal. Vi har varit och kollat på "Musik vid vattnet" som hålls årligen vid Rådasjön. Karin Hjulström var konferencier och med sig hade hon Nicklas Hjulström på sång och kulturskolans orkester. Egentligen vände det sig mest till en betydligt mognare publik, men det var rätt trevligt änså och framföralt annorlunda med scen mitt ute på vattnet och flera småbåtar guppade runt omkring och massvis med folk på stranden och på klipporna. Kvällen avslutes med musikfyrverkeri. Helt enkelt en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hej hej! Hittade precis till din blogg, kul med kombinerat resor och mode, två av mina största intressen! Hittade rabattkoden från mypashmina och tänkte beställa en kofta. Så jag tänkte höra om du beställt kläder därifrån, hur är de i storlekarna? Står inget på hemsidan, men annars kan jag ju iofs maila dem. Men skriv gärna hur du tyckte att de var, om du vet!

2007-08-26 @ 19:37:23
Postat av: Turid

Sofie: Hej! Tack vad roligt! Rabatten gäller tom den 30 september. Jag har inte beställt än, så tyvärr kan jag ej svara ang storleken. Vill också beställa snart!

2007-08-26 @ 20:45:24
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0