Försoning

image478

England, året är 1935. Det är varmt, den varmaste dagen hittills denna långa sommar. Trots att nazismen växer sig starkare i Tyskland och världen står på tröskeln av ännu ett världskrig, spenderar Briony Tallis och hennes familj några lata dagar i lyx i deras enorma viktorianska hus utanför London. Hettan är kvävande och de sedan länge undertryckta känslor som familjemedlemmarna bär på, hotar att brisera under det att veckoslutet fortskrider. Briony är en nybliven författarinna med livlig fantasi. Genom en rad missuppfattningar utpekar hon hushållerskans son, Robbie Turner, för ett brott han inte begått. Robbie och Cecilia, Brionys syster, är förälskade i varandra och Brionys anklagelser får inte bara konsekvenser för det unga kärleksparet, utan förändrar familjen Tallis liv för alltid.

Jag hade som sagt höga förväntningar på denna film pga alla goda recentioner, men näee. Inte alls min typ av film. Lite udda sådär, lite som en cannes-film kan vara..

Betyg 2/5

image480image481

Kommentarer
Postat av: A

tur att jag inte såg den filmen i helgen. valde mellan den och National Treasure blev ingen av dem utan en kväll hemma av olika orsaker.

2008-01-20 @ 15:42:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0