Perhentian islands



Varan strand pa Palau Besar



Jag pa Turtle Beach

Nu befinner vi oss pa Perhentian Besar som anses vara bland de mest bedarande platserna i landet och ligger pa Malaysias ostkust. Resan hit tog 7,5 timme med buss liten buss fran Taman Negara sam ca 20 minuter speedboat ut till on. Har ar vatten alldeles turkost och kristallklart. Snorklingen ar den basta vi har varit med om, battre an Australien. I dag simmade vi med gigantiska vattenskoldpaddor och foljde dem nar de betade sjogras pa botten. Vi bokade en privat bat och hade turen att fa vara ensamma med skoldpaddorna. Vi har ocksa sett en massa andra vackra fargglada fiskar, bl.a "Nemo". J sag en revhaj nar vi befann oss pa Sharks point, tyvarr hann jag inte se den, de ar sa snabba. Vi har ytterliggare 3 heldagar har och hoppas fa se skolpaddorna lagga agg och hinna med en o-rundtur. Det ar valdigt dyrt har. Ungefar det tredubbla priset jamfort med fastlandet nar det galler mat. For att ta sig rung anvander man battaxi.

Jag vill garna lagga in bilder, men har inte fatt det att fungera annu. Annars blir det bilder nar vi kommit hem istallet.

Kram kram

Kommentarer
Postat av: birgitta

En sån fantastisk resa ni gör!! Det ska bli jättekul att höra mer, när vi ses. Ta hand om er på äventyret!

Stora kramar från Birgitta

2008-06-30 @ 09:40:28
Postat av: Turid

Ja, det har ju hant en hel del pa den har resan, manga aventyr har det varit. Vi ses snart! Kram!

2008-06-30 @ 15:02:09
URL: http://travelandfashion.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skönt att det börjar bli en bra resa! Här knegar man på turistbyrån, fullt upp, men kul. Söker jobb mm. Varit på Liseberg några gånger. Ses snart! Ska bli kul! kram

2008-07-01 @ 21:43:57
Postat av: leia

åh vad underbart det ser ut....särskilt när man har det här skitvädret i sverige:(



Ny tävling på bloggen så kika in om du är intresserad!



Många Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0