Vårnyhet till rabatten!

Bildkälla
 
Äntligen har jag lite ledig tid att fixa med trädgården! Idag ska vårens lökar inhandlas och sättas i jorden. Förutom tulpaner och allium så är nya Pärlhyacinten Pink Sunrise med på inköpslistan. Är den inte bedårande söt! Även krukorna med sommarblommor ska tömmas och fyllas på med ljung och gröna växter. Den här hösten har verkligen flygit iväg, men nu ska minsann jag med få lite höstfint utanför dörren:-).

Kommentarer
Postat av: William

superfin bild:D

Svar: Tack snälla:-)
Turids blogg

2012-10-10 @ 11:52:54
URL: http://canonguy.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Vilka fina blommor. Jag vill också göra höstfint.

Svar: Tack:-) Visst är det mysigt med lite säsongspyssel.
Turids blogg

2012-10-11 @ 07:08:55
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Linn

Pärlhyacinten är så fin! Jag hade lösa planer på att plantera lite lökar, men jag känner att jag har fullt upp med att lägga trädgården att vila inför vintern. Fallfrukten ska tas om hand, träden beskäras, löven kratas, torra buskar och blommor klippas ned. Tack och lov växer det mycket fint här redan, så jag får njuta av sammma uppsättning en vår/sommar till tror jag :-)

Svar: Ja, det blir lätt mycket på en gång. Krattade en massa häromdagen, och tog precis in utemöblerna. Nu väntar lökar och höstblommor på att hamna i jorden. Äpplen har jag tyvärr inte rört alls i år. Vi har gemensamt äppleträd med grannarna. Samma vårblommor kan ju faktiskt ha växt till sig till nästa år och vara fler:-)
Turids blogg

2012-10-11 @ 10:04:10
URL: http://lyckoland.blogg.se
Postat av: Marina

Vilken super söt pärlhyacint! Måste man beställa den från nätet eller finns den på tex blomsterlandet eller plantagen?

Svar: Det verkar som att man måste beställa den. Försökte på en handelsträdgård samt på Blomsterlandet igår. De sa att nya sorter dröjer upp till ett par år innan de hamnar i butik tyvärr..
Turids blogg

2012-10-11 @ 18:54:01
URL: http://sommarroochvinterbo.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0