Vårtecken

 
Det har redan kommit knoppar på körsbärskvistarna och pärlhyacinterna har riktigt skjutit i höjden på bara några dagar. Dessa små tecken känns extra viktiga nu när det inte är någon vår i sikte ännu. Ser fram emot alla vårlökar jag satte i jorden i höstas, närmare 150 st var det, så spännande:-).

Kommentarer
Postat av: Karin O

Den frågan hade kunnat ställt i inlägget nedanför:D

Under åren jag jobbade tänkte jag att jag inte behövde läsa klart men varje år låg den där C-uppsatsen över mig där ändå. Extremt dumt att läsa i tre år men att strunta i det sista så man ändå inte får någon examen, bortkastad tid kan man tycka:) Nu har jag tid här borta i Kina så bäst att passa på, dessutom tycker jag det är extremt intressant nu. Är faktiskt glad att jag sparade C-uppsatsen för det första är jag mycket mer motiverad nu för det andra har mediesamhället utvecklats så det finns mer intressant att skriva om än vad det gjorde för några år sedan:) Om det har någon betydelse för arbetsmarknaden när vi kommer tillbaka till Sverige vet jag dock inte, vi får väl se!:) Men alltid bra att ha en examen i bagaget, vad man än vill göra.

Hur går det för dig?

Svar: He he, ja det är sant ang frågestundsinlägget, men tänkte att du inte ville skriva för allmänheten om dina studier/jobb osv. Låter klokt att avsluta då när du ändå har en massa tid nu:-) Och säkert bli det mer intressant när du kan referera till verkligheten och arbetslivet och hur du nu upplever branschen. Jo det går bra för mig, trivs kanon med mitt val och har fått ett extrajobb inom branschen. Hoppas nu hitta nåt även för sommaren:-)
Turids blogg

2013-03-22 @ 10:27:04
URL: http://kakansemlanoliven.se/
Postat av: Camilla

Mys! :)
Åh, jag är pepp på att börja rota i trädgården till huset, men vi ska försöka att inte röra den så mycket i år, utan låta den vara och se hur allt ser ut och ta allt nästa år. Men lökar till typ tulpaner och liknande är jag väldigt sugen på att sätta ner i år så det blommar fint nästa år! :)

Svar: Å vad mysigt! är ni nyinflyttade då? Det kan precis som du säger vara bra att först se vad som kommer upp! Tulpaner är underbara och finns i så många härliga färger och former dessutom:-)
Turids blogg

2013-03-22 @ 11:09:38
URL: http://thisiscamilla.blogg.se
Postat av: Karin O

Äh det tycker jag inte spelar någon roll. Jag är stolt över att jag studerar här och gör något jag är intresserad av. Annars är det väldigt många tjejer/kvinnor som inte gör någonting när de bor borta såhär, så jag är nöjd över att "hålla igång" och inte bli någon lyxslöis haha!
Det låter bra det, lycka till:)

Svar: Tack:-) Det ska man absolut vara. Så härligt när man hittar det man vill göra:-). Jo det kan jag tänka mig, lyxliv är nog skönt ett tag om man har vänner i samma situation, men kan säkert lätt bli tråkigt till slut!
Turids blogg

2013-03-23 @ 10:37:33
URL: http://kakansemlanoliven.se/
Postat av: Camilla

Vi har inte flyttat in än! ^^ Vi får nycklarna på torsdag! :)

Svar: Åh spännande!:-)
Turids blogg

2013-03-23 @ 14:23:44
URL: http://thisiscamilla.blogg.se
Postat av: Y A S M I N E

Å, var är krukan köpt? Den var superfin!

Svar: Silverkrukan är en vas från DAY. Tror jag köpte den hos TinTin Style:-)
Turids blogg

2013-03-24 @ 16:46:47
URL: http://medy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0