Dagens



Nu är jag redo att gå ut i solen!

Sova borta

Tvättdag idag på förmiddagen. Efter lunch ska jag en sväng till stan och kolla efter bh och leggings. Ska försöka hinna med att träffa en vän också. Ska sova över hos en kompis inatt för jag ska upp tidigt på jobb imorgon och det tar nästan två timmar att ta sig till jobbet från mig. Ska ju inte vara borta länge, men det är lätt hänt att man vill ta med sig för mycket. Vet ju aldrig vilka kläder man känner för på morgonen:)

Mera tenn

image238

Jag gillar också dessa armband gjorda av Maja Littmarck i färgat skinn. De ljusrosa och de gröna är riktigt söta. Desa är dock dyrare än nedanstående då de går på 450 kr styck.

Tenntråd

image237

Jag är lite sugen på samiska tenntrådsarmband. Dessa var inte så dyra heller. Från 200 kr för de smalaste och sen beror det på vilket mönster man väljer. Jag skulle vilja ha ett brunt och ett svart. Skulle vara finfint till hösten!

Motion på schemat

Jag ska strax ta cykeln till gymmet. Det var länge sen jag styrketränade nu. Oftast är det alldeles för varmt därinne på somrarna , då de inte har någon AC igång och man blir genomsvettig av bara uppvärmningen. Ska gå ut lite lugnt idag och fokusera på armar och axlar, eftersom det lätt blir mycket stillasittande under vardagen.
Efter träning ska jag besöka en kompis jag inte träffat på länge. Ska bli trevligt!

Trevlig dag på er alla!


Aeroseum




Idag besökte vi Aeroseum som ligger vid Säve flygplats. Det är en gammal underjordisk flygfotilj. Vi gick en guidad visning och man kunde provsitta flygplan och hellikoptrar. Lite spännande och annorlunda grej att göra en södagförmiddag.

Nu blir det lunch: 2 pizzor och lite köttfärs att dela på tre pers, börjar blir tomt i frysen efter alla gäster, så man tager vad man haver hemma:)

Fullt ös

Igår var det Liseberg för hela slanten. Tror att vi var där i minst 10 timmar. Jisses vilka köer det var. 35-50 minuters kö på samtliga attraktioner. Tur att jag bara köpte lilla åkhäftet. Räckte precis. Hann nämligen inte åka mer. Mat skulle vi äta på Burger king. Även där kö i ca 60 minuter. Man blev rätt less. Det är inte ofta vi är på Liseberg, det brukar bara bli när vi har långväga besök som nu. Vi passade också på att kolla på Carl-Einar Häckners varieté som han har varje sommar. Lite skojig var den, men inte så mycket trolleri denna gång, mer komedi var det. Kvällen avslutades med 5-kamp som J:s bror vann. Vann ingen choklad i lotterierna denna gång heller;).

Mera Karma



"Hope" smycket är ju designat av Karma och på deras hemsida hittade jag ännu flera affirmationshalsband i samma stil, men med andra texter istället. Dock stödjer inte dessa barncancerfonden. Skyddsängeln på bilden var lite söt tycker jag.

Hope

 

Igår kom mitt affirmationshalsband designat av karma till stöd för Barncancerfonden. Såhär fint ser det ut. Jag fick intrycket av att halsbandet skulle vara större, men det känns ändå rätt lagom.

Tillsammans med halsbandet följde ett budskap med att tänka på när man bär det:

Ha alltid hopp om det bästa för dig själv och för andra.

Sidendrömmar

image227image228

Hm har fått in nya läckra linnen i 98% siden. Gillar verkligen den champagnefärgade. Det är så snyggt till svart! Priset för dessa är 198:-. Linnet finns dessutom i svart.

Relax

I kväll är det en lugn kväll, har varit lite hektiskt de senaste dagarna efter jobbet och jag har inte hunnit slappna av. J kommer hem ikväll, alltså en dag tidigare än han brukar. Hans bror med flickvän är ju här och de vill förstås hinna träffas lite. Fick en mindre chock i förmiddags när jag ringde killen och fick veta att han satt i rullstol väntandes på akuten. Det rördes sig dock inte om något allvarligt som tur var, men foten hade svullnat upp pga av en stukning. Finns risk att han kommer hem med kryckor i kväll. Stackarn! Får pyssla om honom lite extra!

Tunikor

 

Idag på jobbet klickade jag hem dessa söta tunikor från ellos. Tror att det skulle passa bra ihop med svarta leggings alternativt ett par smala jeans till. Läste att den mönstrade tunikan ska vara väldigt stor nedtill, men för liten upptill om man har c-kupa, men det återstår att se. Det blir en chansning. Den högra kommer tyvärr inte förrän den 25 september, så jag får ge mig till tåls.

Rabattkod!

image223


Mina läsare kan nu få 10% rabatt vid beställning på My Pashmina. Ange rabattkod "travelandfashion2007" när du betalar i kassan.

My Pashmina säljer sjalar och halsdukar i härlig äkta cashmere samt cashmere/siden blandning. De har också söta koftor, polotröjor och barnkläder m.m. i bra kvalité. På bilderna ovan visar jag några av mina favoriter. Det jag tycker är extra bra med dem är att de arbetar för rättvis handel och för att förbättra villkoren för arbetarna i Nepal där deras familjedrivna fabrik ligger.
10% rabatt gäller också för Hamaca.se (samma rabattkod) som säljer hängmattor med tillbehör.

Fri frakt och snabb leverans. Rabatten gäller till den 30/9

image224

Överraskning

När jag kom tillbaka från min lunch idag överraskades jag av en kompis som kom hit för att hälsa på. Han hade med sig fika också. Cappucino & wienerbröd. Väldigt trevligt! Fick pratat bort en timme, när det dessutom var väldigt lugnt och ensamt här. A, du får gärna komma varje dag med fika:)!

En dag i solens tecken

Äntligen tittar solen fram lite grann! Jobbar idag, men efter jobbet vill jag gärna ta en promenad. Vill gärna vara ute minst en halvtimme varje dag så att man får lite dagsljus och frisk luft. Träna vill jag också göra, men mitt träningskort gäller bara bara dagtid till 14 och helger. Men cykla kan man ju göra jämt. Tänk så mysigt med en cykeltur och picknick.

Tråkigt!

Idag var det verkligen segt på jobbet i receptionen. Det ringer max 1 gång i timmen. Dessutom kan det gå en timme innan någon ens går förbi... Visst man kan surfa å läsa böcker, men det är inte roligt i 9 timmar... Ser riktigt fram emot att tvätta och handla när jag kommer hem, mycket roligare än att sitta här!

Hoppas att ni har skojigare på era jobb:)

Nyheter från Cocoo.se

Dessa fina smycken kommer att publiceras på siten inom 2 dygn. Fler nyheter finns på hemsidan!
Cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!

Skynda fynda!




image221

Armband 145 kr

image220

Skärparmband med svart skinn 145 kr

Inte långt ifrån ett klick

Det kliar i fingrarna, jag är så sugen på att beställa namnhalsbandet "Carrie"  från supastar som jag bloggat om nedan, men borde vänta ett tag tills jag får mer pengar. Ska det aldrig bli rea hos dem?? Jag skaffade medlemsskap för det stod att man som medlem får 10% rabatt. När det var klart, stod det att man först måste handla för 250 euro innan man får sin rabatt. Suck! I och för sig så är det fortfarande dyrt även med rabatt.

Frågan är ska jag eller ska jag inte. Click or no click?


Update: Det blev klick:)

Weekend i Barcelona - Jag vill!

image218

Jag vill så gärna åka hit i sommar. Det verkar vara en så himla fin och rolig stad med massor att se och uppleva. Älskar ju bara arkitekturen. Helt underbar! Sen ska man kunna shoppa billigt, i alla fall läder som t.ex väskor och skor. Gör ju inget att det dessutom finns en strand som inte ligger långt från centrum i fall man skulle behöva svalka sig. Ska inte glömma den goda maten heller. E sugen på tapas!

Någon som varit där??

Jewelry wishes

image216
Här kommer 10 vackra och personliga önskesmycken som jag inte skulle säga nej till. Mina egna favoriter är nr 2 och nr 6, men jag gillar alla!

1. One of a kind´s fina "Never give up" armband 290:- KyssJohanna
2. Rosettarmband i silver 625:- M925
3. Dogeareds "love" armband 350:- KyssJohanna
4. Dogerareds "The dreamers neclace" 450:- KyssJohanna
5. Steven Shein "I love me" 649:- Accessora
6. Kenneth jay lane´s "coi carp" armband 2995:- KyssJohanna
7. Angela Gotborn "Feel Pretty" armband 595:-  Accessora
8. CC skye:s änglavingar 1165:- KyssJohanna
9. "In secret" 449:- Madebyme
10. Långt berlockhalsband med 1 namnbricka 999:- Namnsmycken

So sweet

image214
Jag är fortfarande bra sugen på detta namnhalsband från supastar. Har velat ha det länge, men tycker att det är ganska dyrt. 130 euro. Har kollat in billigare alternativ, men det är detta jag fastnat mest för. Någon som har detta? Vad tycker ni? Är ni nöjda?

Mums!

 

Idag provade vi på något nytt. Lasagne med squashskivor istället för pastaplattor. Ett recept jag hittat hos Kristina. Till efterrätt gjorde jag hallon och blåbärspaj. Gott!

Naturell



♥ Farfarströja Soft Grey
♥ Chinos pepper
♥ Mitt hjärthalsband (har jag ofta)

Ingen vilodag

Uppe tidigt idag. Har en del att fixa med. Ska bl.a. klippa gräset idag. Det är sånt man får pyssla med när man har hus. Det verkar bli en fin dag idag så man kanske får lite sol på sig också, man får ju passa på att vara ute.

Imorgon kommer J:s bror å flickvän. De stannar här en vecka. Vi har städat lite och gjort i ordning nu när de ska komma. Själv ska jag ju jobba hela nästa vecka, men blogga kan jag ju göra ändå:)

Nu: Dax att dra på sig arbetskläder

Glass i stora lass

Vi har precis ätit en jättegod middag bestående av kycklingfiléer i i youghurt och fetaostsås med pasta och gröna bönor. Till det drack vi gott rosévin. Nu blir det efterrätt till en norsk film: amatörerna. Har ingen aning om den är bra. Jag får rapportera imorgon.

Showroom

  

Detta är vad jag kommer att behålla från min la redoute beställning. Både jackan och farfarströjan är från Soft Grey. Tycker att jackan hade ett snyggt foder med rosa detaljer. Den är inte särskillt varm, men passar väl bra såhär på sensommaren och tidig höst.

Regn ute, storstädning inne

Känner att det var dax nu att städa och damma, men också att plocka bort och slänga allt som bara blir liggande och samlar damm. T.ex gamla tidningar och studiematerial. Jag har varit duktig med att röja bland kläderna allteftersom jag köpt nya, men ska gå igenom igen och se om det finns något som kan säljas på tradera.

Här är förresten mina aktuella auktioner http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=721342. De går ut imorgon. Så skynda fynda!

Nu ska dammet väck!

Movie and pancakes

Det blev pannkakor igen:) Men det är ju så gott ibland. Vi har varit iväg och hyrt Hannibal Rising, vi får hoppas att den är bra. Man är lite slö efter jobbet, så det är skönt att bara ta det lugnt. Hämtade paket på la redoute idag. Visar inköpen imorgon. De coola silver sneakers jag hade beställt har spruckit en aning i silvret, så de får åka tillbka. Är osäker på om de kommer att hålla, kanske beslutar jag mig för inte göra något byte. Alltså endast retur. Ska sova på saken.

Happy friday!

Ordning och reda

   

Det börjar bli dax att föra över alla anteckningar från min gamla kalender till denna nya. Ett matchande pennfack från ordning och reda skulle inte vara fel.


Snart helg

Dagarna på jobbet segar sig fram. Har redan surfat på alla tänkbara sidor och bläddrat igenom halva laredoutekatalogen. Dax att ta fram det tunga artilleriet snart. Två romaner. Älsklingen kommer ikväll. Då ska vi äta något gott och ha fredagsmys. Inget är planerat ännu till helgen, men det blir säkert något trevligt. Är lite sugen på en cykeltur, men om det blir fint väder (inte enligt prognoserna) vill jag till havet, sola och bada.

Var är solen?

Visserligen jobbar jag, men man blir ju så mycket gladare av lite sol och värme. Det är väldigt segt på mitt sommarjobb pga att alla är på semester och ingen ringer eller besöker företaget. Har surfat mest hela dagen, läst alla dagstidningar (även nättidningar) och slötittat i några veckotidningar. Tyvärr fick jag inte med mig nya laredoute katalogen till jobbet. Den hade behövts nu. Ser fram emot att hämta mitt paket på posten ikväll.

Tee with style

image199

Blir så sugen på denna tee från Asos. Tyvärr finns det inga rabattkoder vad jag kan se. Jag tror jag får suga på karamellen ett tag till. Men den var verkligen cool!

Lite kvällsläsning

image198

Idag kom äntligen katalogen. Det får bli min kvällsläsning samt lektyr till jobbet när det inte finns nåt att göra.

Varva ner

Nyss hemkommen från träningen. Körde ett pass som hette "mage, rumpa, lår". Lokalen har ingen AC, så man helt slut redan efter 20 min. Tror jag kommer att ha rejäl träningsvärk i benen imorgon. Nu är det dag att fixa till morgondagens matlåda. Det ska bli kycklingfilé med couscous, feta, keso och grönsaker. Sen behöver jag vila.

cherries - made of gold

Kom hem med en liten på körsbär från mataffären. Fy sjutton vad dyra de var. Kostade ca 1 kr per bär. Alltså 50 kr för min lilla påse. Tycker att det var rena rama rånet. Det är ju säsong nu. Då ska de väl ändå vara billigare?

image197

In the style of Kate Hudson



Min tee från asos har äntligen kommit. Denna gång var den i rätt storlek. I like.

Meningsfull shopping

Fick syn på hope halsbandet i silver som finns att beställa hos barncancerfonden för 295 kr. Det var riktigt fint och jag har tidigare spanat efter liknande. Priset är överkomligt och dessutom vet jag att en del av pengarna stödjer fonden i deras arbete mot cancer. Halsbandet är också fint att ge till någon man tycker om i present.


Till hösten

image187image188


                                                                                                         Bild: asos

Dessa stövlar från Asos skulle jag gjärna vilja ha. Modellen med lite rundad tå och låga klackar tycker jag är perfekt. Man kan gå långt och samtidigt vara snygg. Denna kostar dock 2459 kr, vilket jag tycker är lite saftigt. Men jag ska hålla utkik efter en  liknande budgetvariant.

Ditt paket är på väg

Två mail från laredoute idag. Spännande! De bör hinna komma till posten under denna vecka. Kanske till och med idag om jag har tur. Ska ändå dit och returnera de icke-silvriga skorna. Förresten var är min laredoute katalog? Det verkar som att alla har fått den utom jag. Beställde den ju t.o.m redan i maj. Jag börjar bli otålig.


Step up

Idag körde jag mitt första träningspass på väldigt länge. Nivån var inte låg och jag kände och det var riktigt tufft. Det var en manlig instruktör den här gången. Det har jag nog aldrig varit med om förut. Denna vecka har också varit premiär för cykeln som stått orörd ett helt år i källaren. Jag är riktigt slut efter allt trampande och steppande:)Jag har också gjort en stortvätt idag och tvättat 5 maskiner (verkar som att jag har en del kläder) Strax ska jag åka till en kompis, man vill passa på att vara ute nu när solen skiner mellan regnmolnen.

Skinn i höst?

image184


Funderar redan på höstjackan. Jag vet att det är tidigt och solen skiner. Men jag vet också att det bästa brukar ryka först. Skinnjacka har väl aldrig riktigt varit min stil egentligen, men nu har jag sett några som jag gillar. Bl.a denna från soft grey är fin. Den stilen skulle jag kunna tänka mig, men helst en billigare variant. Ska se mig omkring under augusti tror jag, kanske prova lite i stan först och se vad man passar i.

Vad är grejen med zara?

När spanska kedjan Zara öppnades i min stad i våras, blev det fullständig rusning. Det var trångt i butiken och allt man såg var människor (mest kvinnor) som ryckte åt sig klänningar å toppar. Jag har kikat in ett flertal gånger och det har alltid varit precis smockfullt. Personligen har jag inte hittat något därinne som fallit mig i smaken. Då och då dras paraller mellan HM och zara som sägs vara vår svenska motsvarighet.  Enligt min åsikt är har HM både snyggare kläder och då och då också kläder med riktigt bra kvalité som t.ex cashmere eller merinoull. Det är möjligt att jag har haft otur och besökt butiken då godbitarna varit utplockade, jag är tveksam, men ska göra ett nytt försök. Nu vänder jag mig till alla er som alltså älskar zara.

Vad tycker ni? Vilka fynd har ni gjort?

Äntligen sol

När jag kom hem från jobbet idag la jag mig på en filt ute på gräsmattan å solade. Det var riktigt varmt. Känns som att all min bränna har försvunnit från tidigare solperiod. Hoppas på att kunna ta igen lite. Det finns väl ingen frukt som ärså god som just melon under heta dagar. Älskar det! Åt massor av melon under min tid i Australien.



image183

Tick tack

Idag är jag på mitt tredje uppdrag i receptionen på ÅF. Här är riktigt lugnt och verkar inte hända nåt. Har ringt 7 ggr på 2 timmar. Därav all bloggning. Ordinare personal sa åt mig att ta med en god bok. Undra vad man mer kan göra? Börja sticka kanske? Eller skriva en roman? Ja jag blir ju inte utarbetad precis, men ganska sömnig, får väl hämta kaffe i automaten när jag slumrar till. Funderar på att skriva i min nya rosa almanacka från ordning och reda också.


Frustrerad

Äntligen fungerar min blogg och blogg.se igen. Man blir ju tokig när den krånglar och man har massor att skriva. Ibland får den ett spel och hela högerspalten med kategorier hoppar iväg vid nya inlägg. Fick göra om och lägga in inläggen på nytt. Ja ja nu verkar allt vara i sin ordning igen.

Söndagsfin

image181

♥Nougatfärgad hjärtklänning HM
♥Svart kofta Gina Tricot
♥Leggings Lindex

Myskväll

Igår kväll var det myskväll innan J skulle åka tillbaka till sin arbetsort. Vi såg på Beck- Den japanska shungamålningen och åt popcorn. Filmen var sådär, men det var trevligt ändå.

image179 image191image192image193Filmen får en 3/5 i betyg av mig.

Tradera

Titta gärna på mina tradera auktioner. Jag kommer att lägga in fler framöver.

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=721342

Pannkakor & glass

image173

Vi har varit på promenix till återbruket som ligger här i närheten och tittat i secondhandbutik och fikat. Det har ätits mycket onyttigt de senaste veckorna. Denna vecka tänkte jag i alla fall ta mig i kragen och gå och träna. Det skulle vara roligt att gå på step up eller ett aerobicpass. På tisdag och onsdag ärjag ju ledig och kan passa på.

Nu blir det pannkakor med hallonsylt och glass till lunch.

Man kan inte ha för många koftor

image172

Denna kofta i skiffergrått från soft grey kom med mitt laredoute-paket igår. Den är gjord i 15% kashmir och har en mjuk och skön känsla. Tycker att den skulle vara snygg ihop med en svart eller vit tee och svarta byxor.

Trevligt sällskap

Igår kväll var det grillfest hos en av grannarna igen. Massor av mat och trevligt sällskap. Vi kom i säng rätt sent inatt. Ikväll åker J tillbaks till arbetsbostaden men innan dess har vi lite att fixa i trädgården och rabatterna. Ska också försöka hinna med en promenad eller kanske en sväng på stan.

Nu frukost.                   

Skärpning!

Ett sms och meddelande som säger att nu kan du hämta ditt paket. Det känns alltid lite spännande. Denna gång blev jag dock besviken på laredoute, för jag hade beställt tygskorna i silver från soft grey. När jag öppnade lådan var de inte alls silverfärgade utan beige. Detverkar vara ett genomgående problem för i alla fall soft greys skor i silver. Vet att jag läst om liknande besvikelser när det gäller ballerinaskorna. Då har många klagat och skickat tillbaka. Mina åker tillbaks direkt. Inte så snyggt med beiga skor till gråa jeans som jag hade tänkt.

Hade också beställt en kortärmad kofta från soft grey som jag kommer att behålla.

Men som sagt någon frakt för returen vill jag inte betala!

image171

Botaniska

Idag bär det av till botaniska paviljongen för lunch och utställning tillsammans med J och mamma. Där ska vi möta upp syster. Det blir trevligt att att komma ut lite och inte göra sånt man brukar. Dagen till ära har jag gjort mig lite lördagsfin.

image170

♥ Klänning med hjärtan HM
♥ Kofta Gina Tricot
♥Leggings Lindex
♥ Hjärthalsband
♥Svarta ballerina vagabond (ej på bild)
♥Svart väska Esprit (ej på bild)

Bakdag


image168


Har gjort en kladdkaka idag som jag tänkte ha med mig till morgondagens grillfest med grannarna. Det brukar alltid bli uppskattat. En del undrar hur jag gör för att den ska bli sådär frasig på ytan, men kladdig inuti, så jag tänkte dela med mig av mitt recept.

2 ägg
3 dl socker, vispas pösigt
1,5 dl mjöl
1,25 dlsmält smör
4 msk kakao
1 krm salt

175 grader, ställ den i mitten av ugnen
20-30 minuter

Lovar att det blir jättegott!

New york, new york

image167

Lite rockig idag

♥ Kofta i merinoull laredoute
♥ T-shirt alienbase
♥ jeans veromoda


Nya baser

image165

Jag skulle behöva lite nya baser igen. Dessa från Christina Ribel är både stilrena och har perfekt passform. De krymper inte heller på längden vilket jag tycker är toppen. De på bilden heter oslo short och dem har jag redan. Nu skulle jag vilja prova oslo mid (nya längder) och helsinki short. De är tyvärr lite dyra tycker jag. 399 kr för de kortärmade och 449 kr för mid sleeve. Jag måste ändå säga att jag haft stor glädje av mina och kommer att satsa på fler inom en snar framtid.

Nygamla favoriter

image164

Jag har fastnat för dessa godisar igen. Favoriten är den svarta med hål i, därför väljer jag alltid den påse som har mest svarta godisar. E så sugen, men de är verkligen inte bra för tänderna. Vi ska iväg och handla snart, så det finns stor risk att något gott slinker ner i korgen;)

5 kilometer

Dagens motion blev en långpromenad för att lämna tillbaks gårdagens film. Det är varmare ute än vad man tror. Jag klädde på mig alldeles för mycket. Man skulle kunna ha klänning eller shorts idag. Om ett par timmar kommer älsklingen hem och senare kommer även mamma på besök. Hon ska stanna tills imorgon.

Funderar på om jag ska laga en lasagne ikväll. Det brukar vara uppskattat vid besök.

Världens vackraste

image161image163


Enligt mig är Jennifer Lopez en riktig skönhet. Både söt och vacker och jag älskar hennes hår och frisyrer. Dessutom gillar jag verkligen kläderna hon bär. Speciellt i filmen maid in manhattan.

Vem tycker ni är snyggast?


Kaffe latte

Slappardag med mycket surfande på bloggar och webshoppar. En liten beställning från laredoutes rea blev det också. Under eftermiddagen blev det en sväng till stan för en fika med syster. Hyrde: Den svarta dahlian som verkade ha fått bra kritik, men den var ingen höjdare enligt mig. Annars tycker jag att det är utmärkt att koppla av med en film på kvällarna, särskillt när det är sånt här tråkigt regnväder.

Nu är det dags för mig att tänka på refrängen. Det är ju en dag imorgon också:)

Näeee!

Fick just veta att min fina jacka som jag beställt för andra gången från la redoute är slut i min storlek:( Det är så typiskt. Först kommer den i fel färg och sen är den slut. Nu hoppas jag att någon annan kommer att returnera den. Jag ska hålla ögonen öppna.

                              image159

Sovmorgon

Idag har jag haft sovmorgon. Jobbet har inte ringt! Jag ska pyssla och städa lite hemma inför helgen när J kommer hem. Har en del tvätt och disk att ta itu med också. Igår damp det ner en avi från posten. Jag tror det är min NY tröja som äntligen har kommit. Ska ta mig en långpromenad dit eller kanske en premiärtur på cykeln? Den är ju pumpad och klar faktiskt. Träningen funderar jag på att skjuta på till imorgon om jag inte ska jobba vill säga.

Nu frukost.

Andra uppdraget

Idag har jag jobbat hela dagen i en växel på ett stort företag i Mölndal. Jag har ju jobbat med detta en del tidigare, men behövde friska upp minnet lite. Det är segt att sitta en hel dag och bara prata i telefon. Inte min cup of tea precis. Det märktes också tydligt att det var semestertider så det gäller att ha med en god bok eller något annat att pyssla med när man blir rastlös. Idag är jag så seg i huvudet efter jobbet, så det blir inte mycket bloggande ikväll. Ska ta mig en kopp te och en frukt, sen blir det en tidig kväll med modette och plaza kvinna. Det ser dessutom ut som att jag får sovmorgon imorgon, då jag inte har blivit kallad på något uppdrag ännu. Ska verkligen försöka sova ut nu.

Go'natt!

Inte mycket sömn

Eftersom jag ska upp med tuppen imorgon har jag bestämt mig för att sova över hos en kompis i Mölndal inatt. Det kommer att förkorta morgondagens bussresa med minst 1 timme, vilket betyder en längre stund med John Blund:) Ska alldeles strax kila, bara diska och packa det sista. E så sugen på film ikväll, men tror inte att det blir någon för kompisen har precis flyttat in och ska börja packa upp allt, så tv blir väl inte prio ett.

Trevlig kväll på er!

Mycket att göra

Idag har jag jobbat på IF försäkringar hela dagen i deras reception. Jag har lekt postkontor och packat och sorterat 2000 kuvert. Puh!! Jag har också svarat på kluriga frågor om försäkringar samt delat ut försäkringsbrev. Vet inte om jag kommer tillbaks hit någon mer gång i sommar, men det ligger i alla fall centralt och är lätt att ta sig hit. Ikväll måste jag i säng tidigt för jag ska upp i ottan på ett jobb som ligger väldigt avlägset till i utkanten av Mölndal.

Tjolahopp!

5 sekunders spänning, 25 års lugn och ro!

                            image158
Tänk om man kunde skrapa fram en hyfsad månadslön för många år framöver. Det skulle inte varit helt fel. Men man måste ju spela för att vinna och det är inte ofta jag köper lotter. Jag kände ett sug idag efter att ha sålt lotter i butiken dagligen under en vecka, så jag och J delade på två triss. Det blev ingen jackpot tyvärr, men pengarna tillbaka eller två nya lotter. Ja man får väl vara glad för det lilla:)  Nästa gång kanske det är våran tur. Plötsligt händer det.......................eller?                              

Grå och mulen

Ännu en dag utan sol.  Det blir till att tvätta och pyssla inne med sådant man annars inte har lust med. Har sorterat mina kläder idag och hittat lite som jag vill sälja. Kommer att lägga ut det på tradera framöver när jag får tid.
Denna vecka har jag två nya jobb i reception och växel för bemanningsföretag, ska försöka läsa på lite ur mina tidigare anteckningar för att friska upp minnet. Börjar känna mig nervös faktiskt. Det var ju trots allt ett år sedan jag jobbade med sånt och nu ska jag sätta mig in i nya företag och rutiner. Men det ska väl ordna sig, pepp pepp!!

Nu ska jag fixa i ordning mig och sedan en rejäl promenad innan regnet tar oss.

Yes

image156

Åkte direkt och hämtade mitt paket från laredoute på posten idag. Blev nöjd med allt förutom jackan som kom i fel färg:( Ska skicka tillbaka den, men tyvärr måste jag vänta 5-10 veckor på ny leverans. Aaarghh!! Då är det antagligen för kallt för att bära sommarjacka. Träningskläderna var jag heller inte nöjd med, de åkte tillbaka direkt eftersom de var för stora respektive för kort tröja. Var på stan en sväng idag för att kolla utbudet av träningskläder, men det jag ville ha var redan slut. Ja ja ...jag ger inte upp än.

Nu blir det film: The night listener å popcorn

Lysekil

Nu har jag jobbat fyra av fem dagar i butiken. Imorgon åker jag hem till kära Götet igen. Men jag kan verkligen rekommendera den som inte har varit här i Lysekil att åka hit för det är otroligt vackert här ute vid klipporna och stångehuvud. Tog en tur idag efter jobbet, men först blev det en räkbaguette nere vid hamnen. Jag bor i en liten friggebod här hemma hos butikschefen. Det är lite trångt , men helt ok för några dagar bara. När jag kommer hem imorgon ser jag fram emot mina paket från bl.a. laredoute. Jag får visa er mina fynd nästa vecka.

Trevlig kväll på er!

Silver

image155

                                                                                                        Bild: Laredoute

Denna träningssko i silver skulle passa perfekt till min nya outfit. Så snygg!! Men nu måste jag verkligen hålla i pengarna och prioritera viktigare saker. Dessutom är det inte någon rea på dessa ännu. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge brukar det ju heta...


Motivation



image152image153

                                                                                                   
                                                                                                             Bild: Ellos


Det är lite sent jag vet, att börja träna inför badsäsongen nu. Jag får satsa på beach 2008 istället. Tänkte att dessa godbitar ifrån ellos kunde motivera mig. Jag valde capribyxorna i gråmelange. Dessa är nedsatta varor och därför lite billigare än i butik. Nu ska jag bara komma igång också...


Hem och vända

Nu är jag hemma igen en kort stund för att packa om väskan och göra mig redo för nästa vecka. Tidigt imorgon tar jag bussen till Lysekil där jag ska jobba under en vecka i en bok/musikaffär. Kan behövas lite inkomster såhär på sommaren. Antagligen så blir det fullt upp i Lysekil och jag kommer nog inte att ha tillgång till någon dator, men skulle jag komma över en vill jag givetvis blogga. Får se om jag får någon tid över för lite sightsing i Lysekil också, det är sällan jag är där. Kanske ska packa ner badkläderna också utifall att..

RSS 2.0