Tunisien

Detta är utsikten från hotellet vi ska bo på. Hotellet är 4-stjärnigt + och ligger mitt på stranden och bara 1,5 km från staden. Tror att det kommer att bli utmärkt att softa där:) Tunisiens bästa stränder ska visst ligga i Hammamet.

image27

Vill ha!

image26     image35

Desperate Housewives

Var är avsnitt 24 säsong 3? Väntar med spänning på att det kommer snart. Så himla bra serie och vilka skådespelerskor! Gillar Lynette skarpt men även Susan. Bree är ju i en klass för sig, spännande karaktär.

Vilken är eran favorit?image25

Solsken idag

Jättefint väder idag! Man vill ju bara vara ute och sola. Tyvärr sjuk idag också, typiskt nog är det sista skoldagen också med opponering och redovisning av b-uppsats som jag missar.
Idag ska det funderas på packlista till vår resa. Det är ju lite att tänka på trots att det bara är en vecka vi ska vara borta. Ska man t.ex ta med två bikinis eller bara en? Behövs kofta? Den här väskan skulle jag vilja packa i. Återkommer med en bild på min packning sedan. Tror inte att det finns så mycket att shoppa där borta, så jag kommer säkert att kunna hålla i pengarna på denna resa. Det som kostar är i så fall mat och äventyr.
Har lite andra småsaker som står på dagens "att -göra -lista", telefonsamtal, mail och räkningar.Kram!

Bröllop del 2

Vackra bröllopskort till bjudningen


image22image23       image24

Bröllop

Kolla vad vackra tårtor det finns. Blir ju inspirerad å nästan lite sugen på eget bröllop. Planeringen verkar himla rolig. Tänk att få välja tema å färger på allt från bukett till inbjudningskort, tårta och dukning. Man bör nog planera lång tid i förväg, det är ju mycket att tänka på kyrka, lokal, brudklänning, tärna, musik osv. Undrar hur det skulle kännas att skrida fram längs altargången. Skulle nog känna mig som en prinsessa.image13 

image16

image14

image17

Nya skor

image9

Från vänster:

♥ Bruna remsandaler Ecco
♥Kilklack scorett
♥Loafers Nilsson
♥Peep toes Ellos
♥Sneakers adidas Laredoute

Nyklippt

       


Sommarjacka

Jag behöver verkligen en sommarjacka. Helst en som passar till lite av varje. Denna är fin och enkel, fast jag vill ha den i grått istället. Kanske blir en beställning från Laredoute...image4

Semester

Snart reser jag och älsklingen till Hammamet, Tunisien. Det ska bli så härligt, hoppas verkligen att jag är helt frisk då så jag kan njuta av sol å bad.

Semester


Lovely weekend

Helgen spenderades med älsklingen på hans familjs lantställe utanför Norrköping. Det var så härligt och solen sken. Vi grillade, gick små promenader å solade. Så mysigt! Vi kommer att fira midsommar där i år också.

Förkyld

Denna dagen ägnas åt lugna aktiviteter eftersom jag är hemma och är sjuk. Ett bra sätt att starta sin blogg på faktiskt då man får tid över att finna inspiration. Jag har i alla fall ett viktigt ärende att utföra idag. Måste till posten och returnera kläder till laredoute. Är också sugen på att baka en kaka.


Invigning

Idag inviger jag min nya blogg. Det krävs dock en hel del arbete och att bekanta mig med alla funktioner, bestämma layout osv innan jag kommer igång på riktigt.

Alla goda tips är välkomna:)                                                                     

                                                                                                                              

RSS 2.0