Body Combat och bokmässa

Jag är glad att jag bokade in ett träningspass idag. Det var jätteskoj, fast jag trodde först inte att det skulle vara min grej. Det är en kampsportsinspirerad träning med kickar och slag till drivande musik. Härligt!
Efter träningen följde jag med en kompis på bokmässan. Otroligt mycket folk och enormt stort på svenska mässan. Spanade mest runt lite, inga inköp för mig. Vi kom lite sent för författarnas föredrag, men Viveca Lärn fick vi syn på.

Ikväll blir det lugnt, kanske lite bloggsurfning och nån bra bok.

Lördagen

Trevlig tjejkväll med popcorn och vänner. Kan det bli bättre? Köpte takeaway från thairestaurang. I love! När jag kom hem sent på kvällen var jag bara tvungen att bli medlem i facebook eftersom alla andra är det. Spanade efter kamla kompisar från högstadiet, men nix pix, ingen där. Hittade ändå några av nmina nyare vänner. Så nu har jag 12 kompisar and more to be..

I like



image301

Dessa tre är mina favorit kombinationer från HM. Superfint! Har redan införskaffat over-knee strumporna. E sugen på klänningen också. Så cool outfit!!!

Jag behöver..., nej jag vill ha!

image300

Snygg polotopp på Hm:s hemsida. Skulle vara ursnygg till den svarta sidenkjolen jag beställde från laredoute förra veckan. En grå eller naturvit skulle nog vara allra snyggast.

Wikipedia rules!

Fantastiskt bra när man har kört fast på nåt ord eller begrepp. Till och med vid tentor där man inte hunnit läsa in allt kan man få ett utomordentligt kort och koncist sammandrag utan en massa mumbojumbo.



Tack wikipedia!

Visa benen

image299

Nu har jag uppdaterat garderoben med sockar, over knees, tights och ankle warmers. Passade på att välja ett par av höstens färger. Senap och plommon. Med andra ord kommer jag att använda både kjol och klänning flitigt den här hösten. Det är ju dessutom extra kul med färg när det är grått och trist ute.

Lack

image298

Jag har ju glömt att visa min lackväska från laredoute som kom för en tid sedan. Föst tyckte jag att den va gigantisk jämfört med min från espirit, men då och då har man väldigt mycket saker med sig. Hoppas inviga den snart!

Helgens shopping



Dessa fick följa med mig hem från Norrköping. Väskan är äkta läder i märket DonDonna och kommer från wedins.  Snygg och rymlig. Finns plats för både skolböcker och extra kläder. Har letat efter en sån väska länge, så det var bara att slå till.

Skorna kommer från augustssons skor (nåt lokalt skulle jag tro) Tycker att de både var jättesnygga och bekväma. Tyvärr är dem inte i mocca utan i textil. Därför blir de inte lika varma för vintern och hållbarheten vet jag ännu inget om. Tänker använda dem till svarta leggings och grå långkofta alternativt svart sidenkjol som jag beställt från la redoute.

Nostalgitripp

Nu ska jag å J åka en sväng in till Norrköping för att återuppleva gamla minnen från våra hemkvarter och besöka några gamla pärlor. Det blir lite lunch i stan också och kanske också liiite liiiite spaning i affärer. Får se vad som händer. Vill gärna gå den mysiga rundan runt strömmen och vattenfallen vid konserthuset. Jättefint där!

Vädret är finfint nu när solen tittar fram. Måste ju passa på att vara ute mycket!

Frossa och filmmys

Efter gårdagens två långpromenader ute på landet, bullade vi upp med popcorn, fika och en stor skål med godis för att titta på Mr Bean on holliday. Vi har sett den på bio tidigare, men nu skulle J:s förräldrar också få se. Riktigt trevligt med en myskväll framför tv:n.

Nu är det dock slut på all godisfrossa, från och med nu är det fruktstund som gäller och friska promenader. Ska försöka lägga in mer träning på schemat också. Ser fram emot mitt nya liv!

Minisemester

Spenderar en weekend i sommarstugan utanför Norrköping nu tillsammans med J:s förräldrar. Härligt att komma ut på landet igen. Avkopplande jämfört med stadens stress och press. Anlände tidigt igår med tåget, så jag hade en hel del tid att se mig omkring i stan innan J slutade jobbet. Först blev det god lunch på salladsbar och därefter speedshopping i jakten på skor, väska och klänning. Klänningen jag spanat in på HM var slut, men ett par stövlar fick följa med hem. Jättefina grå. En stor väska i skinn från wedins blev det också. Bilder kommer senare. Har bara mobilkamera nu och bilder med den brukar inte bli bra. Uppdaterade också garderoben med några bastoppar i vitt och svart från HM. Kvalitén är väl inte hundra, men det får duga då jag inte är beredd att spendera mer på sånt just nu.

Nu ska jag och hjärtat ut på powerwalk och sedan handla till lunchen. Blir nog också till att hjälpa till och röja lite inför vintern här på lande med, så lite att pyssla med, annars inget särskillt planerat.

Hoppas att ni får en härlig helg!

Back on track

Jag vet att bloggen ekat tomt de senaste veckorna. Jag har haft mycket att tänka på och har mycket att göra just nu, men vill gärna komma tillbaka till dagliga uppdateringar igen så fort som möjligt. Ibland har man mer att göra/tänka på än annars. Bloggen är ju en hobby för mig mig, så jag hoppas på att kunna få mer tid nu framöver.

Kram

Fredag betyder mys

Jag vet att jag varit väldigt osynlig på bloggen denna vecka. Har haft fullt upp med annat och har fått prioritera helt enkelt. Jag får försöka ta igen lite under helgen i stället. Nyss kom älsklingen hem och vi har precis ätit hamburgare. Nu ska vi iväg och köpa lite fredagsgott och kanske hyra en film. Annars blir det veckans missade avsnitt av idol att titta på. Mysigt! Tidig kväll blir det också för min del. Är helt slut som artist nu.

Hoppas att ni får en skön och mysig kväll!

En mil

Oj vad vi har promenerat idag, är verkligen helt slut nu. Mellan 10-15 km har vi gått idag. Skönt att röra på sig lite och frisk luft behövs ju alltid, att promenera är liksom mer lätttillgängligt än sticka iväg till gymmet. Dessutom får man ju dagsljus och rosor på kinderna:) I övrigt har vi kört en stortvätt idag, handlat mat och haft det skönt i solen.  Helgen närmar sig sitt slut och nu är det dags för mig att krypa till sängs. Godnatt!

Marstrand



Idag gjorde vi en utflykt till Marstrand i det fina vädret. Härligt! Det blev en fika på konditori och en promenad upp till fästningen och den ljuvliga utsikten. Så vill jag bo när jag blir stor! Tänk att få vakna upp med sån utsikt vid frukostbordet. Ett sommarhus är ju inte heller fel faktiskt:)

Efter utlykten blev det lunch hemma och en liten tur till stan. Hittade inget till mig, men J fick tag i några grejer. Lugn kväll med veckans idolavsnitt samt delar av en hemsk fängelsefilm.

Lördag 8/9 Nya tunikan

image291

♥ Tunika Ellos
♥ Namnhalsband Supastar
♥ Väska Esprit
♥ Leggings Lindex
♥ Lackpumps Nilson

Helg

Skönt med helg nu å att älsklingen har kommit. Jag har sovit så dåligt denna vecka, så ikväll ska vi ta det riktigt lugnt, se film och ta en tidig kväll med lång och skön sovmorgon imorgon. Jag och J tog en kvällspromenad till posten för att hämta ut ett paket från Ellos som anlänt. Det var min blå tunika som jag beställde för över en månad sen. Hade tänkt att ändra färg till en grå istället, men nu tycker jag att den var helt ok och dessutom lite annorlunda eftersom jag redan har så mycket grått i garderoben. Bild på denna kommer ev imorgon.

Skön kväll på er alla!




Update:
Glömde ju berätta att J bjöd mig på thairestaurang ikväll. Väldigt mumsigt! Fick det eftersom jag har namndag på måndag, men han är inte hemma och kan fira mig då. Såå gulligt! Thank´s honey!

Passar till en globetrotter


image290

Gillar när saker och ting skänker mig en exotisk fläkt i vardagen. Resor är trots allt det som betyder mest för mig. Om det var möjligt skulle jag resa jämt tror jag. En väska som den här får duga under tiden som ett substitut tills det finns tid och möjlighet för nya upptäckter i fjärran länder.

Väskan kommer från asos och kostar 224:-.


Ö-tur

image288 Bild: www.donso.org

Igår kom älsklingen på en rolig idé att vi skulle ta skärgårdsbåten ute till Donsö i Göteborgs södra skärgård. Vi har inte besökt den ön innan och tänkte att det skulle bli en trevlig utflykt. Sagt och gjort, vi packade ryggsäcken med fika (hembakta bullar) och tog bilen till Saltholmen där vi parkerade. Båtturen tog ca 30 min och vi startade promenade nmed en lunch. Det finns endast ett litet café där samt en pizzeria, så det blev en pizza till lunch. Gott, men onyttigt. Från Donsö går en bro till Styrsö som vi gick över. Båten stannar även där och vi fick samtidigt se lite av Styrsö innan hemresan. Mycket frisk luft och promenad. Kvällen var slapp och ägnades åt dvd-boxen 24 och en stor skål med popcorn.

Park Lane

Gårdagskvällen var trevlig. Först god paj sedan chips och en massa godis hemma hos en kompis. Framåt 23-tiden gav vi oss in till stan för att gå på queerkväll med schlagertema på nattklubben Park Lane. Har aldrig varit på något liknande innan så  det var minst sagt intressant att spana in mer eller mindre orginella outfits. Se själva!

image282

Vi fastnade också på vimmelfotografens bilder. Alla bilder är hämtade från piccaboo.com

  

Fler bilder finns att se på piccaboo.com under vimmelbilder Göteborg.

Lördag

image281

♥ Linne HM
♥ Tunika HM
♥ Skinnjacka Missoni
♥ Leggings HM
♥ Stövlar Nilsson
♥ Namnhalsband Supastar

RSS 2.0