Höstnytt





Detta var vad som fick följa med mig hem från Zara häromdan. En volangig tröja och en likadan kofta som jag sedan tidigare har i marinblått. Jättemysig i siden/kashmir blandning. Koftan ska invigas redan imorgon tror jag. Mys!

På en söndag kan man lika gärna träna



Här ser ni alltså mig på spåret i Skatås redo att svettas. Måste säga att vädret var helt fantasktiskt, varmt och soligt. Inviger nya sportskorna utomhus och de fungerar utmärkt. Tror minsann att söndag får bli träningsdag igen. En tradition vi följde förr.

En lördag på stan



Gårdagen blev en heldag på stan + IKEA och Plantagen med både shopping , lunch och fika. Älsklingen skulle kolla på en ny tröja, men som vanligt var det jag som kom ut med en shoppingkasse. Innehållet visar jag senare. Nu ska vi iväg till Skatås för lite intervallträning (powerwalk & jogging). Solen skiner och det ser så härligt ut ute, så man får passa på att njuta.

Min outfit består av:

Kashmir/siden halsduk, Thailand
Topp, H&M
Tröja/Klänning i mjukaste ull, Soft Grey
Skinnjacka, Ellos
Leggings, Lindex
Stövlar, Norrköping (Minns ej butikens namn)
Väska, Espirit


Nyttigheter


                                                        
Känner att jag behöver fylla på med lite naturlig energi nu när kylan börjar komma och man har fullt upp i skolan. Fruktsallad var evigheter sen jag gjorde, man glömmer ju nästan hur gott det är. Jag brukar gilla att toppa med russin eller nötter till samt lite apelsinjuice på för att inte frukten ska mörkna så snabbt.

Inför träning



Laddar inför träningen med färsk pasta, tomat & tonfisksås med massor av parmesan på toppen och till det morötter och vatten. Fundererar på att vara så sportig att jag t.o.m cyklar till passet. Man måste ju passa på när man får en ingivelse som denna. Vill gärna få till regelbunden träning under hösten, precis som jag gjorde förra hösten.

Laddad



Har precis bokat ett träningspass (gympa) ikväll. Jag kommer då äntligen att inviga mina nya snygga träningsskor. Det är egentligen löparskor, men jag tror att de ska funka till gympa/aerobic med. Dessutom hade jag tänkt att använda dem till powerwalk också. Blir ju mycket roligare att träna när man samtidigt känner sig snygg.

Nu är det dags för "sen" lunch.

Till salu



Jag säljer mina oanvända kilklackar från H&M på Tradera nu. Intresserad? Följ auktionen här.

Soligt

Idag är det strålande väder ute så vi passade på att ta en långpromenad i Skatås. Så skönt! Därefter blev det storhandling och J håller nu på att laga chicken tikka (mums). I eftermiddag ska vi fixa lite med trädgården (köra bort grenar och klippa gräset och så blir det lite pyssel hemma. Ikväll får vi besök av en kompis och då blir det grillning och bildvisning från sommarens semester.

Premiär



Igår kväll var J och jag på premiären av Patrik 1,5 som handlar om det homosexuella paret Göran och Sven som är i färd med att adoptera en liten pojke på 1,5 år. Pga ett slarvfel hos socialen med kommatecknet är det istället en femtonåring med kriminellt förflutet som knackar på deras dörr.


Filmen var riktigt underhållande och hade flera skojiga poänger trots att den samtidigt förmedlade allvarliga undertoner.
Jag rekommenderar den varm om du vill få dig ett gott skratt.

Jag ger den betyg: 4/5

En skön dag

Idag har jag tagit det lugnt, men ändå fått en del gjort. Först var det möte med vår studievägledare, sedan ett besök på kursbokhandeln och kåren för att få stämpel på betalningen. Lunch åts på Malaysisk restaurang tillsammans med en vän. Det blev lite shopping också (visar senare) och så var jag bara tvungen att prova den klassiska Burberryhalsduken inne på NK. Så fin! Tyvärr hade de inte den rosa varianten som jag gillar. En sådan vill jag satsa på till hösten.

Nu ska jag sätta igång med plugget igen, för om några timmar kommer J och då ska vi gå på bio.

Höst



Idag hade jag på mig min varma och sköna cashmerekofta från Zara som jag nyligen köpt. Det var ett riktigt bra köp. Den kommer granterat att bli välanvänd. Färgen är marinblå (den ser svart ut på bilden) och jättefin i kvalitén. Den finns även i grått, svart eller brunt nu så skynda fynda!

Dagens lunch



Gjorde en smaskig köttfärssås idag som jag precis har ätit upp. Lagade nästan för ett helt kompani faktiskt. Gillar när det är godsaker i som champinjoner, paprika, moröttter osv. Mums!

Snygg under



För första gången har jag beställt från Lindex hemsida och det gick ju lysande och man slipper dessutom fraktkostnad eftersom man hämtar i butik. Gillar verkligen dessa snyggingar i bordeaux (stavas det så?). 30% rabatt var det också :-).

Basic



Idag kom min andra tröja från La redoute. Har sedan tidigare samma fast i orange. Tröjan är i siden/bomulls blandning och jätteskön mot kroppen. Den blir perfekt som bas och snygg med t.ex. vit topp under.

Snygga nyheter




Denna kofta (som även finns i mörkgrått) och oversize skjorta hos Glitzy fastnade jag för. De ser både sköna och snygga ut. Tror kanske jag får bryta mitt shoppingstopp, eller snarare shoppingranson nu, jag vill ju inte gå miste om dessa skönheter :-)

Premiär

Igår var det premiär för höstens träning. Jag startade med ett pass i Body Combat som jag ju höll på med både under våren och förra hösten. Denna höst kommer det nog att bli en mix av olika träningstyper. Tänkte köra traditionell gympa á la friskis & svettis, gym för att öka styrkan och kanske yoga för smidighet. Det skulle vara roligt att även träna något för själen t.ex meditation eller relaxyoga. Tränar ni något under hösten?

Fixardag

Idag har det plockats bland alla lösa papper för att äntligen få in dem i pärmar och skapa lite struktur (är expert på att sprida ut dem i lägenheten) , gardinerna har till slut blivit upplaggda och strukna och tavlor som stått alldeles för länge på golvet är nu upphängda. Dessutom har vi rensat avlopp (ja, det var äckligt) och golvbrunn (heter det så?) i duschen.

Tycker att vi har varit riktigt duktiga idag, så därför tänkte jag belöna mig själv med en bra film ikväll och så kanske lite Ben n´jerry ;-).

Kina i Göteborg



Man behöver inte resa långt för att känna en exotisk fläkt. Häromdagen när vi var ute och gick stötte vi på detta kinainspirerade hus som var ihopbyggt med en helt vanlig villa. De har byggts och donats på detta hus nu i säkert tre nu, så jag är riktigt nyfiken på vad det egentligen kan vara. Kanske något slags kinesiskt tempel (finns det såna?) eller någon samlingsplats för asiater. Hmm. Spännande, nyfiken som man är.

Lördag

Vi tog en lång (och välbehövlig) sovmorgon idag och därefter for vi in en sväng till stan för att uträtta några ärenden. Bl.a inlämning av byxor till skräddaren, köpte nytt te, två nya böcker (visar senare) och så lunch på nya salladsbaren slim food. Vi har nyligen kommit hem, men ska strax ge oss ut på en rask powerwalk i naturen.

Blåa ben



Häromdagen kom mina strumpisar från Emillio Cavallini på posten. De kommer att bli ursnygga till kort svart kjol eller långkofta under hösten. De är lite skimrande, vilket jag tycker är snyggt, men ej silvriga som det kanske ser ut på bilden.

Fredag kväll



Igår  var det som sagt myskväll med film och pizza. Mums. Älskar våra hemgjorda specialpizzor. Tror det är den äkta grekiska fetaosten som är pricken över i:et. Till detta såg vi det senaste dubbelavsnittet av Prison Break (som jag har längtat! ) och filmen The Savages.

Sommaren kom tillbaka!



Här är den söta blommiga klänningen från Topshop som jag skulle haft på dopet förra helgen, men som tyvärr dök upp en dag senare. Den skulle passa perfekt en somrig dag, men borde även funka till leggings/strumpisar, kofta och skinnjacka nu under hösten. Den är en aning tight i ryggen, men snart sätter ju träningen igång igen för min del, så kommer den att passa perfekt!

Nytt



Kom på att jag glömt att visa er min MC-jacka från Ellos, den är absolut en favorit och sitter jättebra. Den orange tröjan kommer från La redoute och är i märket Soft Grey. Den är gjord i en bomull/siden blandning och sitter lagom loose.

Helg och friska vindar

Då var det äntligen helg igen, vilket betyder att älsklingen snar kommer att dyka upp. Vi har inga storslagna planer, utan kommer istället att ta det lugnt och fixa färdigt här hemma. Men det kommer också att bli mycket tid till promenader, mys film och god mat. Härligt! Men innan dess blir det plugg (vetenskapsteori), ingen favorit, men ett nödvändigt ont inför kommande uppsats, jag ska också handla mat till kvällen och kanske någon flaska vin. Lite pyssel å plock här hemma ska också hinnas med så att det ser fint ut när honey kommer hem.

Middagsdejt

Igår kväll var jag på "blinddejt". På sätt och vis var det ju en dejt för det ordnades en träff för alla som jobbar extra som receptionister inom bemanningen. De flesta av oss var helt okända för varandra eftersom man ofta arbetar ensam när man är ute på uppdrag. Vi träffades på restaurang Manána, en spansk restaurang med massor av tapasrätter. Vi var omkring 20 pers som kunde komma. Roligt att få se vilka de andra personerna var och höra deras erfarenheter, det är ju faktiskt lite annorlunda när man är uthyrd som konsult och inte har någon fast arbetsplats att gå till. Jag provade säkert fem tapasrätter + efterrätt, så ordenligt mätt blev man. Tack för en trevlig kväll!

Kvällen är räddad



Min kväll såg ut såhär idag. Marängswiss och film; Rails and ties, ett gripande drama om människor i kris. Hur har ni spenderat kvällen?

RSS 2.0