Duka fint



Jag är sugen dessa snyggingar från Jellybean. Jag gillar verkligen den stilrena och snygga designen. För etagefatet får man punga ut med 945 kr och tårtfatet går på 525 kr. Var och klämde på dessa inne på NK häromdagen, men påminde mig själv om att jag faktiskt har en långresa på gång nu. Men den som väntar på något gott...

Godisskål



Är på jakt efter en fin skål att ha till godis, grädde, jordgubbar etc. Dessa skålar från Ittala är snygga. Har sett dem lite varstans nu och börjar tycka mer och mer om dem. De passar även fint som dekoration. Jag skulle nog satsa på transaparent eller grå. Vilken gillar ni mest?

Mera släktträff

Värmland var underbart! Jag hoppas att kunna träffa mina släktingar där lite oftare framöver. Synd att tiden är en sån bristvara nuförtiden. Jag har inte skrivit på en hel vecka ser jag och även denna helg har varit fullbokad. Idag var vi på min brorsbarns dop, vilket var trevligt. Nu har vi precis kommit hem och ikväll ska vi ta itu med bl.a deklarationen som alltid får vänta till in i det sista, men först vankas en powerwalk, det är ju nästan 20 grader ute. Har ju lite nya inköp att visa  er också. Tror jag får lägga upp dem under kommande vecka, så håll utkik!

Till Värmland

Strax jag jag bege mig till tåget. Åker till mina släktingar i Kristinehamn/Karlstad idag. Vi har inte träffats på år och dag, så det kommer att bli så roligt. Nu måste jag byta om och packa det sista, jag får blogga mera nästa vecka.

Kram

Fest


Bild: Nelly

Lipsy har gjort det igen och kommit med en ny snygg festklänning. Superfin! Hade jag inte haft min fina "bröllopsklänning" i korall hade jag definitivt övervägt denna. Tror dock att den är snyggast mörk hy.

GI till lunch



Idag äter jag en riktig GI-måltid med massor av protein, men få kolhydrater. Det är tonfiskbiff, wookade grönsaker, enkel sallad och keso. Keson kan med fördel bytas ut mot smaksatt cremefraiche. Enkelt, gott, nyttigt och framförallt snabblagat. Voíla!

Sommar tack!



Dessa snygga denimshorts från Zara fick följa med hem häromveckan. Älskar färgen och slitningarna. Lappen på baksidan har ett ormskinnsmönster, vilket blir en jättesnygg detalj. Dessa går att vika upp eller ner precis som jag vill ha det. Nu väntar jag bara på sommaren.

Påskhelgen


Det var otroligt skönt att ha lite långledigt och vi hade verkligen perfekt väder. På påskdagen blev det grillpremiär för oss. Finns det nåt bättre? Potatisgratäng och grillad kyckling, samt lax och smarriga grönsaker. Hur mysigt som helst att sitta ute och äta. På eftermiddagen for vi till Ikea och kom hem därifrån med lite av varje, bl.a en vas, några kuddar och överdrag samt halkskydd till mattorna. Annandagen spenderades med en del plugg, men också en sväng på stan och lite pyssel här hemma. Jag hade gärna haft lite mer helg för nu sätter tentaplugget igång. Salstenta nästa.

Lyx



Detta fina ägg från Lisbeth Dahl var jag på jakt efter häromdagen. Det skulle gärna fått pryda vårt hem, då det är lika fint som dekoration. Tror priset för detta var 149 kr. Tyvärr var flera av butikerna stängda, men nästa år kanske. Visst är det fint?

Påskafton




Påskfint i köket. Ägget från förra året kläddes om för en lyxigare touch...



......och delades i två delar. Det är jag som gillar lakrits.

Glad påsk allihopa! Vi startade dagen med en powerwalk och ett besök hos våra vänners katter som vi matar över påsken. Därefter for vi till min familj och där spenderade vi nästan hela dagen. Vi har målat påskäg, ätit en massa mat, promenerat och haft trevligt. Kom hem lagom till Robinson och har suttit klistrade framför tv:n sedan dess.


Vårväder






Underbar sallad från Paprika

Vilket fantastiskt väder det har varit idag! Vi har spenderat dagen på stan på jakt efter fina påskägg (fann tyvärr inga),  och lite annat smått och gott. Inne på Zara fann jag dock vad jag letade efter. Bild på det kommer senare. Till lunch köpte vi med oss sallad från Paprika och åt den ute i solen. Man kunde t.o.m sitta i kortärmat. Härligt!  Ikväll blir det tacomys och lite påskgodis tillsammans med filmen Yes man. Hoppas den är bra!

Min kväll



Det har varit en lång dag i skolan idag med först föreläsning och sedan grupparbete. Tänkte sätta igång att plugga till tentan som vi har om ca 1,5 vecka, men blev  så trött och hungrig när jag klev innanför dörren och kom just på att jag måste hämta upp all min tvätt och fixa den. Så i stället blir det en lugn kväll med nya numret av Chic, jordgubbar och mörk choklad. Antagligen blir det en film till detta också; Two lovers eller Along came Polly. Båda är med Jenifer Aniston. De verkade vara såna där typiskt feelgood-filmer som jag kan behöva nu efter hård dag. Det ska bli skönt att bara slappa. Det måste man unna sig ibland.

Godmorgon!

Här är vi uppe med tuppen. Hjälp vad disigt det är ute! Har precis ätit en stor frukost med smoothies såklart. Denna gång hade jag i färska apelsiner, passionsfrukt, kiwi, banan och juice. Det blev som en riktig hälsodrink. Hälsotemat fortsätter och vi strax ge oss iväg till gymmet och köra ett pass med fokus på överkropp.

Nu ska jag hoppa i kläderna. Ska inviga de nya adidasskorna. Kanske kommer en bilkd senare. So long!

Färdigpluggat



Äntligen fredag och nu ska jag bara ta det lugnt. Ska strax hämta älsklingen vid tåget och sen ska vi åka och köpa nåt gott. I helgen blir det blir det fortsättning på resplanerna och träning såklart. Ska försöka dra med mig älsklinget till gymmet imorgon förmiddag vid 10. Det är en perfekt tid att vara där då, ingen kö vid maskinerna och inga biffiga killar som står och spänner sig vid avdelningen för fria vikter. Jag ska jobba mer på rygg, axlar och armar. Har ju cirka två månader kvar tills jag ska befinna mig i solen. Åhh längtar!

Denna tröja fyndade jag på Zara för ynka 149 kr häromdagen. Jätteskön och mjuk och dessutom härligt oversize. Tips till er som gillar ränder, men inte vill slänga ut en förmögenhet. Det fanns flera kvar, så skynda fynda!

Iväll vankas det lost och fajitas.

Fyll på med energi!



Nyss hemkommen från ett svettigt MRL-pass. Det passet tar verkligen känner man. Då är det viktigt att få i sig mycket vitaminer och proteiner. Jag älskar min nya snygga mixer. Ikväll gjorde jag en smoothie bestående av naturell youghurt, en halv banan, hallon och apelsinjuice. Yammi! Till detta ska jag äta en äggmacka, dricka en kopp te och se 24. Mys!

Psst! Imorgon visar jag ett nytt shoppingfynd från Zara.

RSS 2.0