Det finns alltid en anledning att fira

Yes, har fått tillbaka mitt tentaresultat nu från sommartentan i "Lagar, etik och samhälle" i Media- och kommunikationsvetenskap. VG var det. Gissa om jag blev nöjd. Sitter ju fint i examensbeviset som jag ju måste ansöka om nu. Det är faktiskt rätt coolt att kunna plocka ut dubbel examen. Det måste ju nästan ramas in eller sättas upp på en moodboard som jag är sugen på att göra snart.

Pojkvänsskjortan



Today: Skjorta weekday, halsband supastar.dk, tights Lindex, armband chicy.se
,

Jag älskar Weekday. Det är svårt att gå in där utan att handla något. Köpte min skjorta där i unisex modell. Ljusblå skjortor är lite av en last, men hur skönt är det inte med en löst sittande skjorta? Hittar man ingen på damavdelningen fungerar det minst lika bra med pojkvänskjortan, eller ta bara en i strl s på herravdelningen. H&M herr brukar ha många snygga.

Idag blir det en sväng till stan, om vi hinner ska jag in på H&M och byta strl på några tröjor samt till Mango för att kolla om snyggaste skorna har kommit in igen.  Annars vill jag gärna ta en sväng till Bolia och Mio för att spana på bokhyllor/skåp. Ska också iväg också iväg på en minitrip till Älvängen.

Ikväll blir det träning eller inlines. Ska vara anarkistisk och trotsa träningsvärken. Varenda muskel har gjort sig påmind idag.

USA-kväll



Träningen var hur skön som helst. Detta var första passet sedan juni och det kändes verkligen. Man kommer liksom av sig under sommaren, då är det liksom jorgubbar och glass gäller istället. Det är jätteroligt bara man väl kommer igång, men svårt att motivera sig om man gör uppehåll. Ikväll blir en skojig kväll. Vi får en massa gäster som vill komma hit och höra om vår USA-resa. Älskar ju att prata om resor:-). Vi har redan föreberett en presentation i Mac:en, så detta blir tip-topp.

Dags att göra sig i ordning nu kanske och kliva ur myskläderna!



MRL


Yes, äntligen ska jag träna. Var sjukt laddad igår inför ett pump-pass, men i sista stund fick min kära vän fel på bilen och blev stående på vägen. Då hade bussen redan gått och jag blev tvungen att avboka. Idag tar jag nya tag och kör så det ryker. Det blir nog en runda med fria vikter med. Vältränade axlar är grymt snyggt!

Långt hår tack!


Blir nostalgisk när jag tittar på bilder från förr och känner att jag verkligen saknar mitt långa hår. Jag är otroligt sugen på att sätta i nya extensions igen. Frisören i Norrköping gjorde ett grymt bra jobb, men nu har hon jag går till i Göteborg också börjat med detta. Hade jag haft lön nu hade jag inte tvekat en sekund, men detta får nog vänta ett tag till. Håret var superlätt att locka och lockigt hår är ju det snyggaste som finns!

Strip aerobics




Jag har länge velat testa Strip aerobics. Det ser ju hur roligt ut som helst! Jag skulle välja floor strip eller strip chair. Dancing Queen verkar arrangera kurser här i Göteborg. Detta måste genast kollas upp!

Keep calm and carry on



Jag har länge velat ha Petrified in pinks's reproduktion av "Keep calm and carry on" affischen". Den var ursprungligen tänkt att användas under 2:a världskriget av britterna för att lugna befolkningen, men budskapet skulle komma väl till pass även hos mig. Den finns i massor av färger, jag skulle välja grå med en vit stilren ram till och den på en väl synlig plats, så jag kan titta på den och bli påmind varje dag.

Kloka ord


Monki



Jag var så nöjd med min svarta tunika från Monki att även en grå fick följa med mig hem häromdagen. Älskar detaljer som dubbelfickan på en i övrigt enkel tröja/tunika. Monki har förresten en hel del snyggt just nu. Helt klart en ny favoritbutik.

Grillkväll



Tunika Monki, sammetsleggings (nya) Bik Bok, pumps Nilsson, namnhalsband Supastar, Armband Chicy.se

Ikväll blir det grillkväll med grannarna. Trevligt! Vi har precis varit och storhandlat och nu ska vi fixa i ordning här hemma både i trädgården och inomhus. Ska baka kladdkaka och har köpt jordgubbar till det. Detta blir bra!

Mmm



Ikväll blev det amerikanska pannkakor igen. Det är ju hur gott som helst. Jag hade på lönnsirap också för att få dem extra smaskiga. Mums. Djävulens advokat kollar vi också på. Imorgon visar jag några shoppingfynd.

Finns det nåt bättre?


Jag älskar jordgubbar och kan äta det jämt. Det är gott till frukost, amerikanska pannkakor, efterrätt eller bara som det är. Man får passa på att njuta extra länge nu när säsongen snart är slut. I dag fortsätter renoveringen av väggen och senblir det gräsklippning samt spola plattorna. En del att göra då man har hus och trädgård, men det är ju en fantastisk frihet också. Tänk bara att ta med sig fukosten ut på morgonen, solen skiner och fåglarna kvittrar. Underbart ju.

Sådär ja, dags att göra sig ordning för dagen och sätta igång.

Ta hand om er!

Choklad



Kan man tröttna på choklad?



Älskade lösgodis


Finns det något bättre än choklad? Kul att testa nya sorter. Chokladmoussen från Ritter är ännu oöppnad, men ska prövas i helgen. Detta blev kvällen snacks till filmen The interview. Helt okej film med Sienna Miller i huvudrollen. Nu är det dags att sova här, eller förresten ska läsa nya Expressen Fredag först. Mys!

Nitar



Mitt nitarmband från Chicy.se har äntligen kommit med posten. Beställde det för över en månad sen, men tydligen har de glömt att skicka sms-avisering, men idag fick jag en påminnelseavi och kilade genast iväg till posten. Snyggt va? Passar bra till höstens koftor, leggings och stövlar. Den som väntar på något gott..

Mandel



Jag är otroligt nöjd med mina nya leggings från Mandel. De är hyfsat diskreta, men mönstret ger en cool effekt. Leggings måste vara den absolut bekvämaste modebyxan som skapats! Nu är jag bara på jakt efter ett par snygga klackar att bära till. Det ska helst vara en lite stadigare klack eller platå. En sko med öppen tå är snyggt, men frågan är om man inte ska satsa på en lite "höstigare sko" nu när sommaren börjar gå mot sitt slut. Ja, får spana vidare imorgon. Tips, någon?

Leggings



Det är grymt svårt att fota svart. Alla detaljer försvinner ju. Nåväl, detta är i allafall mina nya leggings från Vila. Ett par grå denim leggings  med skinnrevärer (det verkar som att jag knep de sista) samt ett par helsvarta med fickor bak. Nu är garderoben uppdaterad vad det gäller byxor och jag känner mig redo att möta hösten.

Nu blir det intensivplugg resten av dagen. Stor tenta imorgon!

I påsarna




Det blev ett par bastoppar från Gina Tricot. Den vita har jag sen innan och gillar den skarpt. Ett par blanka leggings fick också följa med hem. Grått, vitt och svart är färgerna jag kommer att satsa på som bas till hösten, så lätta att variera och förändra med någon accessoar i färg. Från H&M blev det ett halsband och ett torrschampoo från Proffs. Någon som provat schampot?

Kort visit



Hemma igen. Var en kortis i Norrköping/Finspång. Hann inte visa bilden från helgens shopping. Ska fotografera innnehållet imorgon. Är helt slut nu, har rest i ca 8 timmar idag. Det är dags för mig att krypa i säng. Go'natt på er!

Well


Testade Vitamin Well för första gången på Paprika under gårdagen. Prövade smaken Citron/Grönt te och får väl säga att den var helt ok, men egentligen inget märkvärdigt. Den innehåller en hel del kolhydrater (socker) och är faktiskt inte alls så nyttig som den framstår. Salladen på Paprika däremot är toppen som vanligt. Utbudet är fräscht och allting smakar gott. Perfekt för en nyttigare snabblunch.

Nu ska jag göra mig i ordning och gå ut på en rask promenad. Därefter blir det plugg och sedan packning av några returer. Senare i eftermiddag åker jag med J till Norrköping. Kommer troligen tillbaks imorgon em.

Ha en skön söndag!

Black


Tunika med dubbla fickor (Ny) Monki, Tiger party leggings som kom tidigare i veckan Mandeldesign.se, pumps Nilsson, väska H&M

Helg igen. Tiden går fort. Vi har varit iväg en sväng till Backaplan för att J skulle spana in skrivare och jag passade självklart på att kika i butiker under tiden. Var förstås inte tomhänt när jag kom ut därifrån. Nu är vi i alla fall hemma och jag ska powerplugga på min tenta. Ikväll blir det trevligheter att se fram emot.

I paketen



I paketen från La redoute och Ellos låg bl.a. dessa plagg som jag kommer att behålla. En grön armyinspirerad sommar- jacka (Ellos), Kavaj helt i bomull (La redoute), sidenkjol (La redoute). Jackan är jättefin på , men tyvärr inte fodrad, så jag kommer att använda den flitigt resten av sommaren. Kjolen funkar både sommar och vinter (med strumpisar under) och kavajen tänkte jag ha som jacka innan det blir kallt.

Djurmönstrat?



Gillar ni djurmönstrade leggings? Jag var skeptisk till en början, men har sakta men säkert börjat vänja mig vid trenden. Klickade hem dessa Tiger party pants från Mandeldesign häromdagen. Är osäker på om det är något för mig, men ska testa. Till rätt överdel och på rätt person kan det vara riktigt snyggt. De bör dimpa ner i brevlådan inom kort.

Bigarråer & tv-kväll



Idag har varit en rätt så lugn dag här hemma. J bjöd på thailunch, gott. Vi har varit iväg och hämtat ut paket från Ellos och La redoute, med en massa olika plagg. Tänkte visa er vid senare tillfälle. I eftermiddags tog gick jag powerwalk med en vän och ikväll tänkte jag titta lite på tv för ovanlighetens skull. Vi har faktiskt skaffat boxer. Känns ju helt enormt vilket utbud man har nu. Jag som i princip aldrig kollar på tv, men ikväll tror jag det får bli roomservice & bigarråer till det.

Tipsigt


Igår gjorde jag en smaskig efterrätt som är hur enkel som helst att tillaga. Jag varvade bara turkisk youghurt med hallon och björnbär och toppade med lite riven vit choklad. Vill man ha den sötare är det gott att blanda i grovt krossade maränger. Bären kan man variera efter tycke och smak. Här använde jag nya whiskeyglasen från Orrefors.

En vecka utan el


Nu är vi hemma i Göteborg igen. Nästan hela veckan har spenderats hos släkt utanför Rimforsa. Vi har haft turen att få ha strålande sol varenda dag och det har varit långa slappa sköna dagar med fika bad och roddtur. De har ett så mysigt sommartorp med sjötomt och egen brygga, dock så är det väldigt spartanskt, eftersom det inte finns någon el, endast 12 volt till några av lamporna. Toaletten är ett utedass, tvättar sig gör man i sjön och vatten hämtar man vid en brunn 3 km bort. Täckning för mobilen fanns bara  uppe på en höjd, så den har jag fått klara mig utan. Nu känns det riktigt lyxigt med rinnande vatten från kranen, elektrisk spis och min älskade dator.

Gårdagen spenderades vid havet och där blev det så klart ett dopp, mitt första i havet i sommar, ja om man inte räknar USA då. Idag har vi pysslat hemma och installerat nya iMacen, klippt gräset och snabb sväng till stan. Nu kvällsfika.

Tillbaka på Fredag



Skjorta Weekday, leggings Lindex, ballerinas Scorett, skärp la redoute, armband MQ, namnhalsband Supastar.

Hemmafix + Vänner

Hela dagen har J jobbet med renoveringen och nu börjar det verkligen likna nåt. Han har redan spacklat första lagret och nästa helg får vi fixa resten av dörren och väggen. Jag har precis packat klart. Nästa vecka (imorgon) ska jag resa iväg och hälsa på släktingar som har  en jättesöt stuga lång ute på landet i östergötland. Det blir roligt vi har inte setts sen i våras och en del av dem har jag inte sett på år. Tyvärr kommer jag inte att ha tillgång till dator där, men är hemma igen på fredag. Hoppas att ni stannar kvar tills dess.

Strax bär det av till några vänner på fika vi inte träffat på länge. Det kommer att bli en trevlig kväll!

Myskväll


Dagen startade med nybakta scones som älsklingen gjorde och därefter en lång och härlig powerwalk i solen. Större delen av dagen har dock ägnats åt plugg för min del och renovering  för J. Tror det kommer att bli finfint när det är färdigt. Lördagsmys vill vi såklart inte missa. Till kvällens film blev det en smaskig och lättlagad dessert bestående av turkisk youghurt, skivade jordgubbar och krossade maränger. Det obligatoriska smågodiset fanns såklart också där. Jag gillar min nya skål från iittala.

Nu är det dags att krypa till sängs. Go´natt på er!

RSS 2.0