Sista kvällen



Våfflor med åkerbär

Förutom att vara ute och pulsa i djupsnön, lära mig programering samt läsa allt jag kommer över om systemkameror så har vi ätit en himla massa mat, fika, godis och ännu mera fika. Jag ser fram emot att komma igång med träningen igen efter nyår. Förhoppningsvis är det inte lika kallt hemma och jag kan börja med mina powerwalks igen. Dessutom såg jag att mitt gym kommer att starta med kettlebells till våren. Yeaah, detta har jag velat prova länge!

Minus tio



Det är kallt i Norrland. Innan vi kunde gå ut på promenad i förmiddags fick vi skotta bort den dryga halvmeter  snö som nu lagt sig. Mer snö är på väg. Det har varit den vitaste julen på många år.

Jul



Jul i Umeå och Ö-vik.

In the name of love




Årets julfilm "Hjärtan som julklappar" gick i kärlekens tecken. Filmen projiceras mot konstmuseéts stora fasad och det har blivit lite av en tradition för oss att gå och titta på den. Jag tycker att tidigare år har varit något bättre.

Någon som sett filmen?

Let´s party




Kavaj H&M, korsett Sonia Rykiel, strumpisar Åhléns, Skor Nilssons, Kuvertväska Asos, Namnhalsband Supastar

Igår fyllde sis 30 år. Jag invigde nya korsetten från Sonia Rykiel. Me like!

Frukost på Biscuit



Gbg:s bästa frukost!



Mmmm, jag ville prova allt!

Åh, precis såhär ska det va, gammaldags stil, hemtrevlig och mysig inredning och allt är fint dekorerat och hembakat med kärlek. Biscuit ligger i Haga på Sprängkullsgatan och vetter mot Hagaparken. Cafét är otroligt populärt och välbesökt. Jag skulle tagit fler bilder, men det var fullt av folk och inte riktigt läge. Frukosten var i alla fall hur god som helst. Det fanns dessutom en massa hemgjorda marmelader att välja på. Det gillas! Har hört att deras sallader lär vara underbara och bland de bästa i Göteborg. Det fanns bland annat en med chevré och honung som jag bara måste smaka nästa gång. Hit kommer jag att gå många gånger!

AW Incontro






I fredags spenderade jag kvällen på Incontro med tjejerna. Jag hade inte ätit sedan lunch eftersom jag laddade för något som jag fick för mig skulle vara en Italiensk buffé, men ack vad jag bedrog mig. Crostinis, soltorkade tomater, tapenade, kyckling, kalamataoliver och mozarellasallad ersattes istället av havets läckerheter (?), musslor! Jag måste ha blandat ihop det här med after work och brunch. Nåväl det var trevligt att träffa er ladies i alla fall:-)!

You can´t stop me



Jullunch hemma hos chefen idag. Nice.

Destination okänd



Det finns nåt sorgset i att aldrig hitta vägen. Det finns nåt vackert i att vandra den ändå.

Finn två fel





Jag å J har bakat idag och nu är nästan hela frysen full av lussekatter. Det blev luciafika såklart. Gott!

Heaven igen



Golden bullet & Once a month




Skål!


Tror att Heaven 23 har blivit mitt favoritställe nu, så classy och utsikten ska vi inte tala om. Gillar att drinkarna ger en exotisk fläkt a la karibien. Det fanns dock inga bord denna dag trots mitt i veckan, så vi fick hänga vid baren, men det gick ju bra det med. Nu är det fredag och jag tror det får bli en tidig kväll, fortfarande huvudvärk sedan gårdagen. I helgen har jag en del plugg att göra, så jag måste vara pigg å kry tills dess.

Ha världens bästa Fredag!

Nya under



Jag kunde inte hålla mig när jag gick förbi H&M och Sonia Rykiels nya kollektion häromdagen. Så himla fina! Köpte både korsetten t.v. och trosorna. Var sugen på bustiern också, men den var tyvärr slut. Hoppas att de får in den igen. Korsetten vill jag bära på nån fest. Kanske nyår? Såg den på Elin och hon bar verkligen upp den!

Melissa Horn



En otroligt vacker Melissa



Pizza Hut innan konserten. Varför är det så mycket ost?

Nu har jag äntligen fått tummen ur och lagt upp en bild från konserten med Melissa Horn jag var på med en vän tidigare i veckan. Jag älskar Melissas musik, känner igen mig såväl i hennes texter. Jag lyckas alltid lyssna sönder bra musik, måste lära mig att ta det lugnt å inte lussna p å samma låt tjugofem ggr om dan:-). Tyvärr satt vi ganska långt bak, så det blev inga bilder från själva spelningen, men lyckades ändå komma rätt nära under skivsigneringen efteråt. Visst är hon fin?

Rosetter




Jag blev kär i de vackra granarna i Gothia Towers entré

Jag är ute efter fina juldekorationer i vitt, silver, créme och guld. Älskar sidenrosetterna ovan. Någon som vet var man kan köpa dessa eller liknande? Har kollar åhléns, rusta, ellos m.fl. Tips någon?

Ruffle & bow



Bild: Nelly

Skjortan från Ruffle & Bow är egentligen en herrskjorta, men den ser så himla mysig ut. Färgerna är precis dem jag är ute efter och materialet är lite kraftigare bomull. Då återstår ju bara priset på närmare 1000 kr. Varför måste det alltid finnas en hake?

Moi at Heaven 23



En lugn helg, en del pluggande och några kompisdejter. Gårdagskvällen var riktigt nice. Startade kvällen med biljard på biljardpalatset. Därefter bar det vidare mot Heaven 23, alltså baren högst upp i Gothia Towers. Där skulle jag kunna bli stammis, riktigt juste ställe, trevligt klientel, goda drinkar och en fantastisk utsikt som med lite fantasi förde tankarna tillbaka till Bangkok och State Tower - The best of the best! Nåväl efter lite skålande och tjattrande gled vi vidare mot Pianobaren på Incontro. Jag hade väl väntat mig en annan typ av pianomusik, lite mer jazzigt, det kanske är olika olika dagar, men interiörmässigt var det riktigt trevligt. Här vill jag bruncha nån dag!

I see u around!

Santa, can you hear me?



Spaupplevelse, Resa till Sicilien, Modell för en dag, Canon EOS 450 D + polaroidfilter & macroobjektiv & stativ, Presentkort på H&M & Åhléns

Jag behöver inga fler prylar (kläder räknas inte), nej mitt hem ska helst vara rent och innehålla så lite prylar som möjligt. Däremot samlar jag på upplevelser & minnen. Upplevelser slits aldrig ut och de samlar inte damm eller försvinner. En systemkamera från Canon skulle göra mina minnen oförglömliga.

Jag vet att jag är sent ute med min önskelista, men det kommer ju en födelsedag med snart, och drömma går ju...

Right now



Har blivit så sugen på färg den senaste tiden, det är det gråa vädret som fått mig att längta...

RSS 2.0