HårförlängningenHär kommer en bättre bild av hårförlängningen. Jag tycker att det blev jättebra och är supernöjd! Känns så härligt med ett tjockt långt hår. Plattar man det blir det skitsnyggt direkt och håller hela dagen. Locka har jag inte provat ännu, men det brukar bli jättefint det med. Jag hoppas att detta håller sig snyggt länge. Hittills har jag tappat en slinga, men det gäller att inte rycka i det för hårt och att inte pilla för mycket på fästena som jag är expert på:-). Till kvällen sätter jag upp det i en knut eller gör en fläta för att slita så lite som möjligt på håret. Man ska helst inte tvätta det så ofta, men två ggr i veckan är ok och då använder jag speciella produkter från ragoon avsedda för extensions. I topparna är det bra att ha silikondroppar och någon värmeskyddande produkt annars blir det lätt väldigt torrt.

Men som sagt hittills är jag riktigt nöjd och rekommenderar alla som är nyfikna att prova!

Lugn och skön lördagLördagen startades tidigt med besök hos frisören och den efterlängtade hårförlängningen. Därefter mötte jag upp J och vi åt sopp- och tårtbuffé på mysiga Steinbrenner & Nyberg. De har jättegott hembakat bröd, mums! Under eftermiddagen promenerade borta vid Klippan och Röda sten. Det är det bästa med Göteborg att få vara nära havet. Kvällen ägnades åt att upptäcka en massa nya funktioner och filter i photoshop som jag bara var tvungen att testa. Jag är helt såld på detta, så förmodligen dyker det upp en helt ny kategori här i bloggen strax.

The new me


Slottskogen

Helgen har varit lugn för min del med lite träning på gymmet, långpromenad och en lång mysig lördag med en kär vän. Det började med en långpromenad i majorna/slottskogen och därefter fika på ett gammeldags café. Vi ville förstås köra klassikern med att kasta löv, älskar känslan. Dessutom är det så mysigt att befinna sig bland alla höstfärger. Nåväl, ni känner mig jag kom inte hem lottlös från stan, en mössa fick följa med efter en stunds speedshopping. Kvällen avslutades med middag på mysig restaurang (inget GI här inte) och bowling på Valhalla. Jag vann! Massor av strike:ar:-)

Hoppas att ni har haft en toppenhelg!

Blondin VS brunettJag står ju inför en yttre förrändring, men kan inte bestämma mig  för om jag ska förbli blond eller gå över till brunt. Jag vet att jag i grund och botten alltid kommer att vilja återkomma till det blonda, men samtidigt är det kul att förändra sig och göra något drastiskt. Extentions lutar det åt hur som helst och bara det är ju en rätt stor förändring i sig. Längtar efter ett långt hår att locka och leka med. Cameron är en tjej som verkligen är fin i båda tycker jag. Just på dessa bilderna tycker jag nästan att hon är snäppet finare i det mörka. Vad tycker ni?

FörändringJag är så sugen på en förändring. Speciellt håret börjar jag bli lite less på och saknar mina extenstions från 2006 som gjorde håret fylligt och långt och gick utmärkt att locka utan att slita på mitt egna hår. Denna gång funderar jag på att dessutom färga håret brunt. Modellen på bilden har enligt mig den perfekta bruna hårfärgen. Även längden och frisyren och stilen gillar jag skarpt. Får se om jag vågar annars blir det nya slingor i stället och jag behåller det blonda. Tror dock att det får bli en förtjockning istället för en förlängning då priset annars nästan är det dubbla. En tid är nu bokad för konsultation hos min frisör i veckan. Spännande!

Check


Bild: Topshop

Jag äger inget rutigt plagg än, men har blivit så sugen på en skjorta. Denna är från Topshop och i 100% bomull. Snygg färgsättning och dessutom gillar jag att det är trekvarts ärm (eller är den upprullad?) Hursom, jag har precis klickat hem den och väntar nu med spänning. Kommer att bära den till blå jeans, svarta stuprör eller leggings.

RSS 2.0