NostalgiNu blir det film: Serious Moonlight. Natti.

Tänk att kunna dansa såhär!Träning träning träning. Ja, övning ger färdighet heter det ju!

Studio work


Gårdagens open pole (egen träning). Jag å Theres hade studion för oss själva så vi gick loss på lite grymma heels. Impad av dem som kan dansa med dessa, eller ens gå med dem he he. Övade också som en tok på gemini, men den vill liksom inte sitta ännu. Men snart snart snart hoppas jag. Körde 1,5 timme igår och man är verkligen helt slut efter det. Poledance är tuff träning både fysiskt och psykiskt (koncentration), men samtidigt otroligt roligt och givande, speciellt när man lyckas sätta ett nytt svårt trick. Det gäller bara att peppa sig själv och aldrig ge upp!

Köpa stång?Sitter å funderar på om man skulle köpa hem en stång ändå. Det skulle underlätta träningen en hel del och jag kanske kunde utnyttja lektionerna bättre. Dessutom kan jag öva upp den styrka och smidighet som behövs för att utföra dom allt mer avancerade positionerna. Frågorna är bara; Hur ofta kommer jag att träna hemma? Var ska den stå? Ska jag välja sport eller x-pert (statisk eller roterande)? Krom eller guld? 45 mm eller 50 mm? Stången kostar ju en bra slant så det här måste jag verkligen fundera över. Nån som har en hemma kanske och vill dela med sig av sina tips och erfarenheter?

I ♥ leo


Älskar nya bikinin som jag äntligen fick tag i. Vill ha en snygg scarf i samma färg/mönster. Tips någon?

BjörköMarstrand runt

Mera ö-liv.

Vänsterhäntas dag

Källa:
Allt för vänsterhänta

ImorgonImorgon startar fortsättningskursen (hoppas jag) i pole. Har ju övat på denna posen i några veckor, så nu är jag laddad. Innan man hamnar i denna pose hänger man fritt med händerna dinglande, villket är kravet för att gå vidare till nästa kurs. Nån gång med lite hjälp ska jag försöka ta fler och bättre bilder på vad jag lärt mig. Alla är dock inte lika engagerade i foto som jag ha ha. Shit vad jag saknar stång hemma nu, har sett så många U-tube klipp på snygga moves jag vill testa. Än så länge får två dagar i veckan duga. Later.

Just gonna stand there and watch me burn


Love the way you lie - Eminem ft Rihanna


Marstrand
Har haft två toppendagar på Marstrand som turisminformatör. Inte helt fel att få jobba i den miljön med underbart väder. Synd att säsongen snart är slut, hade gärna jobbat kvar där längre med så trevliga kollegor. Passade på att ta lite sightseeing efter jobbet för att fota lite och lära mig mer om ön. Älskar eftermiddags/kvällsljuset, blir så fint på bild. Nu ska jag sova. Puss.

Port du soleil
Var på Peacock dinner clubs sommarfilial och käka lite från deras Meze grill. Maten var väl inget direkt att hurra för tyvärr måste jag säga, men inredningen var supermys. Kolla bara sängarna, ja det kanske är svårt att se på bilden, men man sitter alltså på sängarna och äter en massa smårätter från en stor bricka. Hur mys är inte det! Valde dock att sitta ute idag då kvällen var varm å skön. Kommer nog inte att äta där något mer, men kan absolut tänka mig att ta ett glas från baren å krypa ner bland kuddarna. Cosy. Har förresten klippt mig å färgat brynen med, känns ovant med så mörka, men kul med lite förrändring. Chip chip.

KaffepausFika i stan med A efter att ha gjort ett tappert försök att klippa häcken. Ja, bara för att man kan svinga loss i pole är det inte självklart att man fixar statisk belastning, speciellt inte när man är kort som jag å måste stå på tå för att nå upp, ha ha. Tur att min kära granne kom till min undsättning. Hallå varför finns det inte selar på häcksaxar??. Kommer att ha grym träningsvärk inför fortsättningskursen som startar imorgon. Bra komplement till dom fyra blåmärken jag införskaffade under gårdagen. Latero.

BakaBakade en farligt god och mycket söt chokladkaka med med kokos/tosca glasyr på toppen å bjöd in våra närmsta grannar. Mums. Receptet hittade jag här.

RSS 2.0