Tonight




Laxmiddag, vinprovning,  film, & godis. Ha bästa kvällen. Puss.

Lördag i stan




Vi hade tänkt att åka ut till Saltis å fota, var sjukt laddad , men finns det nån parkering?? NEJ!! Nästa gång e det elvan som gäller. Nu ska jag snart svänga ihop en go laxmiddag. Lax kan vara det godaste som finns. Tjolahopp.

Film film film



Nu blir det film.

Bar centro




Häng på omtalade Bar Centro. En kontinental espressobar känd för sitt italienska kaffe.

Veckans träning



Nu har jag äntligen anmält mig till fortsättningskursen i pole. Vad spännande det ska bli! Fick till en rätt grym pose från veckans träning. Det är så himla kul att se hur man utvecklas och hur mycket mer man vågar varje gång. Det som kändes omöjligt från början känns idag lätt, Kommer också bli spännande att se vilka nya kursdeltagare som anmält sig. Wieeeh, på torsdag börjar det!

sommar sommar sommar








Har plockat rabarber och gjort kräm, slappat och ätit bigarråer i solen. Det är sommar det.

Sol, bad å träning










Idag har varit en superhärlig dag vid havet. Det absolut bästa sättet att spendera sommaren på. Hann med lite poleträning också. Ska visa några tricks senare.

Godmorgon




Så här ser mina mornar ut numera. Idag ska jag iväg å bada.

Idag










Hallon





Plockade hallon häromdagen hos en snäll granne och funderar på vad jag ska göra för nåt gott av dem. Hallonpaj, glass med varma hallon, parfait, eller frysa in dem å  och äta dem i t.ex filen på morgonen? Några förslag?

Egopics



Bilder tagna med fjärrutlösaren.

En rolig leksak



Förra veckan köpte jag äntligen en fjärrutlösare till min Canon EOS 500D. Riktigt bra är denna lilla manick. Ställer först in skärpan och sen klick. Bäst blir utomhusbilderna. Tog några inomhus som jag visar senare. Jag har redan haft en massa roligt med den. Men gladast är nog J som nu slipper ta bilder på mig stup i kvarten, ha ha.

Sol & bad











Var och badade på Näset häromdan och hade en jättemysig dag med vännerna. Det var en sån där dag med sol och moln om vartannat. Vädret kunde liksom inte bestämma sig. När vi väl gjort slag i saken och gett oss iväg hade i princip hela Näsetbadet för oss själva. Vilken lyx! I vanliga fall kan man knappt se sandstranden pga av alla solbadande barnfamiljer, men nu kunde man välja och vraka och vi hade faktiskt egen brygga till att börja med. Hoppas att solen håller i sig, för jag älskar såna här dagar!

Min helg på landet


























Har haft en mysig långhelg på landet, en riktig frossarhelg med god mat och sol. Jag har lärt känna min kamera, den har följt mig överallt och helgen resulterade i över 600 bilder! Om ni befinner er i Norrköping nån gång får ni inte missa café Färgaregården som ligger längs med Strömmen (bilden med röda stugor). Hembakt och supermysigt. Förresten är det fint och trevligt i överallt längs med vattnet och det s.k. industrilandskapet. Så skönt att komma bort ett tag och bara slappa. Det behövs!

Årets första bad



Underbart dopp ute på Näset. Hade kunnat ligga i hur länge som helst, inte kallt alls. Love it.

Leo



Slog till på en leopardmönstrad klänning från Asos. Färgkombinationen och mönstret är precis i min smak. Hoppas nu att storleken passar och att den dyker upp i brevlådan innan fredag. Got to love it!

@ Bitter



Jag å Jenny på Bitter bar med gigantiska Strawberry Daiquiris

After work



Avlutade veckan med champagne After Work på Lotus bar med Jenny. Riktigt mysigt ställe och mätt blev man också. Kan tänka mig att det är extra trevligt att vara där på hösten/vintern, då lokalen är ganska mörk och har mycket levande ljus. Gillar att interiören skapar en utlandskänsla. Maten bestod av sallader, vårrullar, ostar, frukter, seranoskinka. Champagne, vin eller öl ingår. Pris 95 kr.

Efter AW drog vi vidare till Bitter för en strawberry Daiquiry. De är kända för sina mumsiga drinkar. Pics later.

Release me





Natalie tog lite bilder på mig igår medans vi väntade på Open pole som tyvärr blev inställt. Vi som hade förberett oss med dubbla systemkameror och allt. Skulle ju ta en massa coola pics på olika tricks och när vi hänger upp och ner osv. All väntan utanför studion resulterade i stället i detta.

Bullar & fläder




Detta är sommar för mig. Hemgjord flädersaft och nybakade bullar. Yammi.

30 grader





Gårdagen var varm och skön. Spenderade förmiddagen på klipporna vid Amundön. Gissa om det var mycket folk där! Det blev inget bad, men solade gjorde jag i alla fall. Gott! På kvällen blev det middag hos vänner. Jättetrevligt och underbart att sitta ute långt in på natten. Fler sköna soldagar tack.

Att hänga upp o ner

Sista klassen på grundkursen i poledance igår och jag ägnade den åt att träna på att hänga upp å ner samt att ta mig ner på ett snygg sätt. Det är riktigt klurigt att få grepp om stången och känna att man kan släppa taget utan att dunsa ner i golvet, men jag gör verkligen framsteg hela tiden och det är så kul att se tillbaka på hur mycket man har utvecklats. Tog ett par bilder med mobilen, men kvalitén är inte den bästa. Nästa gång tar jag med kameran som jag dessutom kan filma med.

RSS 2.0