Hoppfullt!


Spara/sälja?I paketet från H&M fanns också den ombloggade klänningen i regnbågens alla färger. Jag tycker att den var snygg på många andra, men på mig själv känns det tveksamt. Det lutar nog åt att sälja.

Rosa
Nu har bh:n från Divided kommit och den är verkligen så rosa den kan bli. Gillar vanligtvis inte skrikiga färger, men det kan va lite coolt på ett enstaka plagg som detta. Vad tycker ni?

Egg and milk
Brunchade med en vän på Egg and milk idag. Ett av mina favoritställen då jag älskar american pancakes. Dessutom har de största utbudet av Bagels i Sverige, det ni! Man blir grymt mätt hela dagen. Resten har dagen har varit lugn och slapp. Nu blir det senaste avsnittet av Solsidan. Ser ni på det?

Time to sleep


What´s wrong with you?Broken promises, empty words, lies beyond, a cold heart for no reason. Why?

Strawberry


Gillar dessa spetsundies bland H&M:s nyheter. Kan bli fint att låta dem kika fram bakom en topp eller skjorta i sommar. För endast 99 kr kan den bli din. Den mörkrosa är på väg hem till mig.

Words don´t come easilyI'm sorry is all that you can´t say, words don´t come easily.

GardenBild: H&M

Om jag bara fick välja ett plagg från Garden Collection skulle det bli den här somriga fina klänningen. Man blir glad av alla färger och den lyser verkligen upp. Se bara så fin den är på Elin Kling.

Jag vill ha sommar nu!


Hittade dessa ursöta klänningar och håller på att längta ihjäl mig efter sommar och värme. Tänk att kunna dra på sig ljusa tunna klänningar och jeansjacka och äntligen slippa frysa. Den vänstra  kommer från Nelly och den andra från Haléns, men finns även hos Bubbleroom. Den går på ynka 199:-. Fynd.

Boyfriend

Har ju glömt att visa denimshortsen i boyfriendmodell från H&M som kom för ett tag sen. Nu får sommaren skynda på för jag är grymt sugen på att dra på mig dessa. Färgen och slitningarna är perfekta.


MoringaTestade en ny bodybutter från Body shop, står dock fast vid att papaya fortfarande är min favoritdoft. Vilken är din?

SvekDu flyger högre än oss andra, man får se upp varenda gång.
Först när du tar dig ner på jorden, först då kan jag va din vän, först då kan jag va din vän.


Sweet as candyFina under från Twilfit. Linnet med spetsen nedtill är bedårande. Prövade linnet idag och det är verkligen transparent, men om man bara låter volangerna kika fram under en topp eller kofta blir det en jättefin detalj.

Black and whiteFörutom Odd Molly tunikan blev det ett par  grå denimleggings/treggings från Gina Tricot, har dem i mörkblått sedan tidigare och älskar dem. Gillar slitningarna. En oversize topp från weekday fick också följa med. Snyggt med den tvinnade ringningen i halsen. Nice.

Odd Molly
Kunde inte släppa tankarna på den supersöta tunikan, så jag gick tillbaka till Milk and Honey idag. Det sved lite i plånboken, men den var så fin att jag inte bara kunde låta den hänga där. Provade en storlek större och det fick den faktiskt att sitta bättre och se mindre tältaktig ut. OM:s blusar/tunikor är ju ofta lite korta och vida. Fanns några kvar om någon letar.

Dagens bästa mål
Så här ser mina söndagsfrukostar ut ibland. Everything bagel från Egg & Milk. Yammi!

Lördagen i bilder
Lördagen spenderades på stan och startades med frukost/brunch på ett av mina favoritfik Biscuit. Jag bara älskar deras bröd, scones, marmelader och allt annat med! Kikade runt i en massa affärer, men det var så sjukt mycket folk så någon shopping blev det inte. Sökte med ljus och lykta efter den rosa tunikan med guldbroderier från Odd Molly som tog slut på fem röda hos Minzo. Till slut fann jag den i alla fall på Milk and Honey, men det blev inget köp eftersom jag tyckte att jag såg ut som ett tält i den. I stället blev det lunch/middag på Kosmos och  därefter bio, Farsan och biogodis så klart! Filmen var sådär. Den roligaste senen visas redan trailern. Hyr den i stället.

RSS 2.0