Sommarliv
Jag har jobbat för fullt och har inte hunnit uppdaterat bloggen som jag önskat, men är mycket glad att se att ni fortfarande tittar in här då och då. Har massor av bilder från Skåne att visa och här kommer ett smakprov från Kullahalvön och hästarna i hagen utanför supermysiga cafeét Flickorna på Skäret. Visst är dom goa, blev så sugen på häst och ville aldrig gå härifrån:-).

Äppellåda
På skåneresan ville jag hitta en äppellåda och mycket riktigt, på en outlet i Kivik fann jag den. Såhär i efterhand ångrar jag lite att jag inte tog två på en gång när jag ändå var där. De verkar vara både svåra att hitta och dyra på andra ställen. Min låda står nu i vardagsrummet fylld med trädgårdsdynor, en riktig färgklick som lyser upp rummet Ett annat alternativ jag funderar på är pelargoner som jag tycker passar fint i trälåda. Var kan man hitta fler lådor?

Bildregn Ö-liv
Igår var jag ledig och vi passade på att besöka några öar i Gbg:s skärgård. Åt lunch på ett supermysigt inrett pensionat på Styrsö. Älskar att det inte finns några bilar på öarna och att man i stället åker runt på små söta flakmoppar eller golfbilar. Kan det bli mer idyll?

Rosé
Ledig idag och efter en intensiv, men trevlig dag ute på öarna avslutade vi hemma med grillkväll och rosé. Älskar sommaren!

Österlen

Hemma igen efter fyra sköna, men intensiva dagar med fantastiskt fint väder. Det är ju hur mysigt som helst i Skåne. Har fotograferat en hel massa och tänkte lägga upp fler bilder efter hand. Bjuder här på fyra bilder från Vitemölla i Kivik. Så härligt det var på den stranden!

Skåne

Nu åker vi till Skåne på minisemester. Ska bli så skönt att va ledig och samtidigt få byta miljö och uppleva vacker natur och mysig skånearkitektur. Kommer att ta en massa kort, men troligtvis lägger jag upp dem senare i veckan när vi kommit hem igen.

Kram


RabarbersaftIdag har jag plockat rabarber och gjort min första rabarbersaft. Blev riktigt bra om jag får säga det själv:-). Och visst är förresten rabarber fina att titta på dessutom. Bladen är ju så himla vackra. Även saften fick fin korallröd färg. Nu vill jag hälla upp den i en sån där fin gammeldags flaska med etikett på. Mys.

MellanmålGott och nyttigt mellanmål som passar utmärkt såna här varma och soliga dagar. Jag får aldrig nog av jordgubbar, är beroende vinter som sommar:-). Dessutom är det ju bra som snacks framför filmen istället för godis. Mums.

RSS 2.0