Semester på Rivieran

Bildkälla
 
Semesterresan är bokad och gissa om det ska bli underbart! Ett resmål som vi pratat om länge och nu blir det äntligen av. Bara elva dagar kvar tills det bär av söderut till Côte d'Azur. Endast flygresan till Nice är bokad nu och vi måste hitta boende inom kort. Skulle bli mer än gladast om ni vill ge mig alla era tips på boende (prisvärda hotell och B&B) samt sevärdheter och smultronställen i Nice, Antibes och övriga Rivieran ♥.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Underbart! Nice är en helt fantastiskt fin stad =)

2012-07-01 @ 09:59:37
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Sofia

Och ja, det är resten av städerna längst kusten också ;-)

2012-07-01 @ 10:00:01
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Lilyfoto (Sandra)

Igår var jag och plåtade ett heldagsbröllop så idag blir det många timmars arbete med bilderna ♥

Hur ska du tillbringa din söndag?
Kram

2012-07-01 @ 15:41:34
URL: http://lilyfoto.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Nice e jättefint! Cannes också o Monaco är jättevackert! Superlätt ta sig runt med tåg faktiskt och inte så dyrt. I Nicd rekomenderar jag gå upp för det berget vid stranden och kolla utsikten ner mot havet :) Annars tog jag det mest lugnt när jag var där. Promenerade runt i staden. Älskar strandpromenaden där. Jag bodde på ett 3 stjärnigt hotell som heter le fleurs tror jag. Budgethotell men typ två rum kök o toalett och hårda sängar. Frukosten på hotellet kostade mycket och såg inte ut att vara något att ha så köpte med mat till hotellet istället. Men bara 5 min gång från havet. Ha en kul resa! Ni lär få det underbart!

Svar: Magdalena: Tack för tipsen! Det låter som att vi har valt ett toppenresmål!:-) Även budgethotellen är rätt dyra den här säsongen upptäckte jag, det vi bokade ligger ca 10 min promenad från stranden och inte så långt från stationen, så att man lätt kan ta sig runt. Ja, underbart ska det bli!:-)
Turids blogg

2012-07-01 @ 20:12:52
Postat av: Christine&Paris

Vi bodde på ett mercure-hotell när vi var i Nice (var där med min mamma och syster) för sådär 8 år sedan. Det heter Nice Centre Notre Dame och har en pool på taket ;) Det är fyrstjärnigt så kostar väl en hacka. Vi hade blivit felbokade så vi fick nog bo där billigare för vi skulle egentligen bo på ett Mercure-hotell vid flygplatsen men mamma fixade biffen, haha. Det låg väldigt bra till minns jag så det kanske kan vara kul att bo på en natt om ni inte har tänkt på på annat än B&B, vet inte er budget.
I övrigt skulle jag rekommendera er att ta tåget till St Raphael. Det är en supermysig liten stad västerut med en fin strand. Lite mysigare och mindre turistig än Nice :)

Så avis jag blir, vill också till rivieran!

Svar: Tack för tips! Fyrstjärnigt låter som det kan kosta en del, vi kikade idag och har nu bokat. Var rätt svårt att hitta något hotell eller B&B som var ledigt under 1000 kr/natten oavsett 2 eller 3 stjärnor, så det fick bli lite dyrare än vi tänkt oss, men verkade fått bra recensioner. St Raphael har jag hört talas om, tack för tipset:-))
Turids blogg

2012-07-01 @ 21:51:41
URL: http://christineiparis.blogg.se
Postat av: Sara Ekman

Härligt :)

Hihi, ja, din bloggadress kom inte med på första, men nu så! :) Först ska vi på road trip i USA, då åker vi den 4 september och är borta i en månad :) Sedan hem till Sverige igen och sedan åker vi tillbaka till USA i december för att vara där i två veckor över nyår i Las Vegas och Chicago :) Så vi ska alltså inte vara i USA hela tiden från road tripen till Chicago, utan åker hem i mellan :)

Svar: Oki, jag förstår:-) Tänkte att det väl lät lite länge, å kostade en hel del;-)
Turids blogg

2012-07-02 @ 21:31:08
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Sara Ekman

Hihi, ja, och så länge hade jag aldrig fått ledigt från jobbet, plus att jag har ju hästar, så dem kan jag inte vara borta från för länge heller :) En månad får vara max :)

2012-07-02 @ 21:46:15
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken ljuvlig blogg, HIT kommer jag absolut fler gånger! Fantastiskat fina bilder.

Underbart med franska rivieran! Har vart i Antibes 2 gånger och blev väldigt sugen nu igen :)
Ha en strålande dag!

2012-07-08 @ 10:19:49
URL: http://kallhuvud.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0