Same same, different price!

 
På bilden ser ni två identiska ljusslingor, den enda skillnaden är priset. Den vänstra är köpt på Ica Maxi för 249 kr och den högra kommer från Granit och kostar 599 kr. Båda är tillverkade av och märkta med Konstsmides etikett och kartongerna är exakt samma storlek bara förpackad och anpassad till Granits design. Samma ljussken, samma kvalité, samma lampor. Galen prisskillnad på dessa tycker vi! Granit tar mer än dubbelt så mycket betalt och självklart kommer de att åka tillbaka till butiken. Ett tips till er andra som kanske varit sugna på denna ljusslinga nu till julen. Ica Maxi säljer även denna i svart. Slingorna går att använda både ute och inne.

Kommentarer
Postat av: Johanna

"Roligt" att se skillnaden, och de är ju verkligen lika. Och till samma pris! Jag fick tipset under en semesterhelg i Göteborg och vi tog snabbt bilen till närmaste Maxi haha! Hade sett på Granits variant tidigare och varit nära att köpa, så Maxis var verkligen ett kap! :-)

Svar: Ja det är ju exakt samma produkt från samma leverantör bara ompackad för Granit, fast priset skiljer ju en hel del., så man skulle lätt känt sig lurad om man handlat den på Granit. Jo, det verkar gå åt på Maxi, för det fanns inte många vita kvar när jag kom:-)
Turids blogg

2013-12-02 @ 20:08:45
URL: http://smastadsvillan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0