Vinter

 
Kallt, men vackert. Minus 18 grader idag. Det blir inga långa promenader, men hundarna är glada för varenda liten tur. Ikväll far vi hem till västkusten igen. Det börjar bli dags att planera lite för nyår.

Umeå

 
Juldagen idag. Kallt och vitt här i Umeå. Knäppte några bilder utanför huset efter vår långpromenad. Minus 15 grader ute så det blev till att plocka fram termobyxorna idag. I år är det verkligen en ledig jul för min del, känns ovant, men skönt. Har ju alltid haft någon tenta såhär i juletider, men nu har jag faktiskt inga måsten alls. Ska passa på att njuta av lugnet, jul-tv och sällskapet istället.
 
Hoppas att ni kopplar av och har en härlig julledighet ni också!

Adventsfika

 
Andra advent idag. Dagen till ära har jag bakat saffransbröd med med vit choklad och cognac. Receptet kan jag verkligen rekommendera. Hittade det här hos HOPF. Helgen har inneburit årets andra julbord, denna gång på Stjärnornas Krog på Liseberg. Riktigt bra kvalitét och utbud på maten även om julmat inte är någon favorit hos mig. Liseberg formligen kryllade att folk igår. På flera sträckor gick det inte alls att ta sig fram utan vi fick vända. Synd på en annars väldigt fin park. Den stora behållningen var i alla fall att åka Liserbergspaddan från Kungsport och direkt in i parken. Har aldrig tänkt på att ån fortsätter in där tidigare. Mysigt och gav verkligen julstämning. Nu ska jag strax bege mig till gymmet för ett pass MRL.
 
Önskar er en trevlig kväll  mysigt adventsfirande.
 

RSS 2.0