Pinchos - Sveriges första app-restaurang

 
I helgen besökte vi Pinchos tapasrestaurang i Linné för första gången. Det är Sveriges första app-restaurang som erbjuder ett kul och annorlunda koncept. Man laddar ner appen innan besöket och väl på plats får man en kod och så är det bara att gå in och bläddra i menyerna och lägga i varukorgen, när man är klar trycker man på beställ och sedan får man ett sms när maten är klar och man går då och hämtar sin bricka själv.
 
Den här restaurangen har en väldigt häftig snygg miljö, vi satt på andra våningen och bästa bordet med utsikt över alla borden där nere. För att vara tapasmat var detta den absolut bästa och godaste maten jag ätit, inte de klassiska tapasrätterna med invecklade rätter utan bara en massa godsaker. Minihamburgaren var jättesöt och god, likaså sötpotatispommes, pulled-pork pirogen, kycklingspetten, rotfruktsgratängen, cheeseballs och pulled beef wrap:en.
 
Vi delade på elva rätter vilket var lagom för en middag för 2. Vi delade även 3 små efterrätter, passionfrukts pannacotta , creme brulé och belgisk waffel. Lika goda dem!
 
Rekommenderar verkligen Pinchos om du är sugen på Tapas:-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0