En lila symfoni

 
Vårlökar i mängder har planterats den senaste veckan. Kommer att bli jättespännande att se dem växa upp. Tulpaner, krokusar, scilla, kungsängslilja, allium och pärlhyacinter.

Rosor på bordet

 
 Under veckan har vi haft fantastiska stora rosa rosor på bordet som har förgyllt kvällarna i soffan. Om det gick skulle jag ha färska blommor på bordet jämt. Ett enkel sak som gör massor för hemmet.
 
 

Kusmi

 
Vi dricker mycket te här hemma och på sista tiden har vi verkligen fastnat för Kusmi. Finns massor av sorter från grönt till svart te och vi har fastnat särskilt för Anastasia. De två mindre burkarna inhandlades på NK förra veckan och är nu även de favoriter. Gillar ni Kusmi?

Hat on

 
Hatten var ett bra köp, den är i filt och funkar även nu på hösten. Här befinner jag mig i Alicante. Att fota utomlands är underbart. Ljuset är alltid helt fantastiskt och överallt finns spännande miljöer. Saknar att jag inte hinner fotografera så mycket numera. Det måste det bli ändring på. På önskelistan står ett stativ. Var och kikade på ett redan för ett år sedan. Med stativ kan jag ta både självporträtt och fota landskap och vatten med långa slutartider. Dessutom slipper jag vara beroende av fotograf jämt och ständigt.

Old Town

 
En outfitbild från Alicante i augusti. Jag har många fler bilder kvar att visa er. De kommer upp under veckan. Kjolen på bilden kommer att bli flitigt använd även i höst/vinter. Perfekt längd och färg. Längtar tills man kan gå barbent igen.
 
 
 

Vit höst

 
Nu mina vänner går det fort. Vi går mot mörkare tider för var dag som går. I år satsade jag på en vit sensommar/höst i trädgården. Nu har de flesta av blommorna blommat över och då får man passa på att njuta av alla vackra höstlöv i stället. Vägen till mitt jobb är ganska fin såhär års. Massor av frasiga röda och gula löv på den våta asfalten. Har faktiskt hunnit med en liten höstfotografering också med en vän. Smakprov på den kommer.
 

RSS 2.0