Hanami i Botaniska

 
I söndags firade vi Hanami och hälsade våren välkommen i Botaniska. Körsbärsträden blommade fantastiskt fint och det var en sagolik stämning med ljuset och alla lampor i träden. Jag tog så många bilder att det kommer att bli ytterligare en del 2 och 3 här på bloggen. Vi passade också på att ta några sista bilder i allén på Annedalsseminariet. Blomningen sjöng på sista versen, men vi fick till några riktigt bra foton. Tänk att ha dessa fantastiska träd i sin trädgård. Det ska jag ha någon gång:-).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min favoritplats på våren


Tidigare i veckan fotade jag min vän Lina vid Annedalsseminariet här i Göteborg. Det är en fantastisk plats såhär års. Jag får aldrig nog av dessa rosa skyar och bookeh:n blir ju alldeles underbar. På den här platsen har jag tagit några av mina bästa bilder genom åren.
 
 
 
 

En underbar dag i solen

 
Premiär för första måltiden utomhus i år. Grillad kyckling, rotsaker i ugn, fetaostcreme, grönsallad och Chapel Hill. Tummen upp och skål för det! Jag har även fått lite nya idéer och tips för min trädgård samt lite hjälp med att beskära rosorna. Ser fram emot att det blir grönare och vackrare dag för dag.
 

iphone 6

 
Förra veckan kom äntligen min nya telefon på posten. Supernöjd! Idag inhandlades ett snyggt och smart fodral. Det är verkligen stor skillnad jämfört med min gamla iphone 4 s. Nu kommer jag att kunna ta bra bilder även de dagar då inte systemkameran följer med mig ut. Det kan till och med bli så att jag faktiskt börjar med Instagram nu för alla som efterfrågat detta:-).

Årets första grillning

 
Idag blev det premiärgrillning på lilla grillen. Gott och efterlängtat. Till helgen tror jag vi bär ut utemöblerna och fixar i ordning lite i trädgården. Vi har ju haft så fint väder här hela påskhelgen och även denna veckan. Har passat på att plantera om alla tomater och sommarblommor jag har sått. Det växer så det knakar här inne nu när solen ligger på. Mina dahlior förresten, dem har jag nog förodlat alldeles för tidigt, de är redan jättestora och inte vågar man väl plantera ut dem förrens om några veckor. Har satt dem en bit in i rummet nu och hoppas att de stannar i växten nu ett tag:-).

RSS 2.0