Vårtecken

 
Vårlökarna kikar fram här och där i trädgården. I höstas planterade jag en massa krokus och tulpaner i en vit gammal trälåda. Har precis lättat på täcket av granris och det verkar bli precis så bra som jag har tänkt mig. Har även burit upp alla trådkorgar ur källaren för att skydda de nya lökarna från hungriga rådjur. Har ni många vårtecken hemma hos er?

Sköna helg

 
Så skönt att få tanka lite energi igen med långa sovmornar.  Jag ska visserligen jobba lite idag med, men kommer ändå att hinna med en del annat med, som att träffa en vän. Gårdagskvällen bjöd på underhållning i form av stand-up med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert med föreställningen ÄGD på Scandinavium. Superbra! Innan showen var vi ett gäng som käkade på den italienska trattorian Pietro at hotel, som ligger mittemot, mycket trevligt. Efter showen mötte vi upp några till och avslutade med drinkar och snack på Danilo. Sammanfattningsvis en mycket bra kväll. I eftermiddag ska jag hämta mosaiken som vi beställt till badrummet. Den har nu anlänt från Spanien. Spännande! Förhoppningsvis kommer den upp nästa helg och då kan jag snart visa er bilderna på vårt "nya" badrum:-).

Sött från Dior

 
Ett litet fint paket från Dior fick följa med hem häromdagen. Tänkte ge mascaran en chans. Paketet är ju hur som helst fint;-).

The Barn

 
Idag besökte vi den omåttligt populära hamburgerrestaurangen The Barn. Vill man äta här på kvällstid får man boka ungefär 2 månader i förväg. Därför fick det bli en sen söndagslunch/middag. Hur blev omdömet då? Jo supermysigt och genomtänkt inrett, kolla bara lilla trappan upp till toaletterna och tvättstället med kranarna. Många fina detaljer! Industriellt och lantligt på samma gång. Burgarna var förstås väldigt goda de med. Rekommenderas, men boka i god tid!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0