Äkta korvgrillning

 
För ett tag sedan var vi till Rådasjön med några vänner för att grilla korv och fika. Jag hade inte grillat korv såhär på äkta vis på säkert femton år, så det här var riktigt mysigt och trevligt. Vädret visade sig dessutom från sin bästa sida och vi kunde inte haft bättre utsikt från vår grillplats. Det här gör vi gärna om.
 
 

Nejlikor

 
På köksbordet står nu rosa nejlikor och blommar fint i favoritvasen. Längtar tills det blommar i trädgården och jag kan gå ut och plocka mig en egen bukett. Först ut är syrenerna. Det finns en syrenhäck utmed gatan som jag alltid brukar plocka ifrån. Bara doften är underbar när man går förbi. Imorgon ska jag handla till mitt kommande trädgårdsprojekt. Efter att ha flyttat runt på en hel del växter, så har jag nu gjort plats för nya. Nu hoppas jag bara att värmen också snart är på väg.

Hanami i Botaniska, del 2

 
Här kommer resten av bilderna från Hanami i Botaniska. Del ett kan du kika på här. Picnic under körsbärsträden har absolut ett romantiskt skimmer över sig och lamporna i träden var verkligen pricken över iet. På tredje bilden väntar folksamlingen på att koi karpar (japans nationalfisk) ska släppas ut i dammen.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0