Underbara semesterminnen

 
Sitter och kikar ut genom fönstret och det är snart kolsvart ute, har inte det minsta lust att gå ut när det är mörkt.  Alla vackra höstlöv har trillat ner och nu börjar i min mening den längsta årstiden. Då är det extra viktigt att kunna plocka fram och tänka tillbaka på alla underbara somriga minnen. Vår höstresa till Samos var just ett sådant minne. Saknar verkligen att njuta av solen i de grekisk-romerska solbäddarna och hängmattorna. Men framförallt saknar jag värmen mot min hud. Solen och ljuset är så otroligt viktigt för mig och ger så mycket ny energi. Nu kommer det nog att dröja ett tag tills nästa resa. Fram tills dess drömmer jag mig tillbaka bland mina reseminnen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Höst i Änggården


Helgen har varit fin. Promenad i Änggårdsbergen, lunch och fika på Villa Bel Parc i Slottskogen, världens godaste grillmiddag med J och bästa Ulrika på mysiga Usa Today i Partille (mitt nya favorithäng som hittills inte gjort mig besviken). Dessutom bjöd helgen på en kompisfika på Da Matteo, lite trädgårdsfix och storstädning här hemma. Ikväll vankas det film, äventyrsfilmen Everest.
 
 
 
 

Mer från Samos

 
Har fortfarande en del bilder från resan kvar att visa er. Dessa är tagna i Pythagorion, orten vi bodde i. Här hittade vi ett otroligt bra café efter lite efterforskningar på Tripadvisor. Two Spoons heter det och rekommenderas verkligen. Hann med flera fikor här under veckan och allt var generöst och superfint serverat, men ändå prisvärt. Menyn innehöll mängder av godsaker. På bild syns cheesecake och Ice tea red berries. Passa på att fånga kvällssolen här.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0