Utflykt till Hills

 
 
 
Häromdagen gjorde vi en utflykt till Hills Golf & Sports Club där vi arrangerar Barngolfen - Sveriges största välgörenhetsgolf. Volvo sponsrar med bilar under den här perioden och det var riktigt kul att testa XC90 med all teknologi, finesser och roliga funktioner som den har. Hills var riktigt fint, vi blev sugna på burgare och njöt av utsikten en stund innan vi for vidare mot stan och Da Matteo.

Bagels for brunch

 
För ett tag sedan testade jag att baka bagels efter Hanna Göranssons inspirerande recept. Det blev både goda och nyttiga och var dessutom roliga att göra. Jag garnerade med svartpeppar, timjan, sesamfrön och havssalt. Prova!
 
 
 
 
 

Flowerbomb

 
Jag älskar den här platsen. Rosa fluffiga moln i april/maj. Varje vår återvänder jag hit för att försöka fånga skönheten. Tyvärr är den här stunden kort, men ack så vacker.
 
 
 
 
 
 
 
 

När sommaren kom till GöteborgVilken underbar sommarhelg vi fick! Vi har premiärgrillat i trädgården och vid en sjö, promenerat i Slottskogen och fikat i trädgårdsföreningen, träffat vänner och läst böcker. Bästa tiden på året! 💜

RSS 2.0