Gott nytt år!



Fantastisk himmel utanför vårt vardagsrumsfönster. 2010 lider mot sitt slut och jag vill önska alla läsare ett riktigt gott nytt år med en massa fina och härliga upplevelser! Skål!

Bowling




Pics från kvällen.

Juldagen



Bildregn från dagen. En skön långpromenad som jag avslutade med att göra en snöängel:-).

Julafton



Vi hade en mysig julafton med alldeles för mycket mat och godis.  Har ätit välrldens godaste norrländskt tunnbröd. Julklappsleken blev en favorit i repris. Till och med tomten var på besök. Hoppas ni hade supermys!

God Jul!



Sitter å myser under en pläd med kvällsfika och brasa såhär dan före dan. Hade tänkt ta en rejäl powerwalk, men hu vad kallt det är. I stället blir det julklappsrim och och en massa te. Önskar er alla en riktigt mysig och skön jul!

Minus 21



Är i Umeå för att fira julen. Vi bilade hit och kom i går kväll. Lång resa! Imorgon julafton far vi till Ö-vik och firar med J:s brorsas tjejs familj. Fullt hus alltså. Sovmorgon idag underbart härligt. Har spenderat förmiddagen på stan med asiatisk buffé och lite make-up-shopping. Ikväll blir det mys framför brasan och M:s goda mat. Har tänkt att fota lite här, men eftersom det är så kallt vet jag inte om det blir så långa promenader. Well, några kort ska jag allt lyckas knäppa.

Fikapaus



Nu blir det fika och julklappsöppning. Vi åker bort över julen, så vi tänkte tjuvstarta lite redan nu;-).

Bra vecka



Har haft en bra vecka. Hållt i en rekrytering på egen hand med allt vad det innebär; annonsering, kandidatselektering, intervjuer och kandidatpresentationer mot kund. Har greppat rollen som konsultchefsassistent men vill gärna ha mer utmaning och helst lära mig allt om allt på en gång, ha ha! I torsdags var det julfest med jobbet, inklusive Stockholms- och Malmökontoret. Nice. Avslutade jobbveckan med middagsmys med min fina vän Gabriella, som alltid lagar så god mat! Dagen idag har inneburit julklappsjakt, den sista! Inköp av julkort (sent jag vet), en jullatte på Brogyllen, bästa fiket, ett besök med en julgåva till våra snälla och fina grannar samt avnjutit en mumsig middag bestående av ugnsbakad lax med västerbottensost, pressad potatis och vitvinssås. Bra vecka alltså.

Resten av helgen kommer att bestå av lite arbete, lite hemmafix inför julledigheten samt träning. Hoppas att hinna med lite bloggning också. Ciao.

Färdigmålat



Lovade ju en bild på när tv-bänk och soffbord blivit färdigmålade. Passade på att knäppa ett kort i helgen när jag kunde fota i dagsljus. På bilden syns ju inte soffbordet tyvärr, men båda var tidigare i ljus björk. Ommålade i vitt blev de pricken över i:et och möblerna harmoniserar nu bättre tillsammans. Så nöjd. Nu vill jag gärna måla sängramen med, men inser att det kan bli ett stort projekt och ska avvakta lite.

Kärleksmums



Bakade lite gott kvällsfika. Första gången jag gjorde kärleksmums faktiskt. Goda blev dom.

Favoriter








Tyckte att det var en lite kul idé att lista några av mina bloggfavoriter som jag följer regelbundet. Det finns ortoligt mycket inspiratörer i bloggvärlden. Dessa är några av dem jag gärna kikar in hos titt som tätt. Bilderna är klickbara länkar.

Starwoman - En fantastisk lägenhet i vitaste vitt i Sjöstaden. En stor inspiratör i såväl inredning som matlagning. Allt är genomtänkt i minsta detalj. Är så glad att jag fann denna blogg.

Emmas Bildverkstad - Finfina bilder och fototips och tricks.

Molly Rustas - En av de nyaste bloggarna jag hittat. Fina bilder tagna i ett mysigt och vackert hem.

Lorena Svensson - En supersöt tjej som alltid bjuder på fina bilder.

Ellen Ahl Axelsson
-  En stjärna bakom kameran trots sin unga ålder.

Englas Showroom
- Denna blogg har jag följt i nästan fyra år. Det blev startskottet och inspirationen till min alldeles egna blogg. Älskar outfitsen och alla tips jag får när jag besöker denna blogg. En klädstil jag verkligen gillar.


Natti


I got you



Julklappsjakt idag. Söta undies fick följa med hem från stan. Påminner om en bikini jag var på jakt efter i somras. Tyvärr fanns inte överdelen kvar i min storlek. Lindex har massor av fina under just nu. Eftersom jag är svag för rosetter och volanger hade jag lite svårt att hålla fingrarna i styr. Det var nog tur att jag inte hade mer tid för shopping idag. Nu blir det film.


Choooklaaad



Ingen jul utan Paradis. Köper alltid en ask men varför finns det  bara några få som är goda? Varför t.ex lägga i romrussin och likör? Är det någon som tycker om dem? Mina favoriter är nöttryffel, trillingnöt och gräddnougat. Vilken är din favorit?

Andra advent




Härligt med all snö ute. Det ser genast så mycket mysigare och trevligare ut. Vi har börjat få riktigt julmysigt här hemma. Har varit iväg hela dagen idag, ätiten mumsig kalkonmiddag, saffranskrans och pepparkakor. Tycker att helgen går så himla fort, man har ju alltid en massa som ska hinnas med. Ska dock skippa klapparna i år, så nu har jag ett stressmoment mindre, vilket är skönt. Har ni köpt några julklappar ännu?

Julbord




Tog inte med kameran ikväll, men knäppte ett par bilder innan vi åkte. Plockade fram den röda vippiga kjolen från H&M som var så populär fär ett par år sen, gillar den fortfarande. Hade en trevlig kväll med en massa mat och trevligt sällskap. I bakgrunden ser ni förresten den ommålade tv-bänken som innan var i björk. Blir fler och bättre bilder inom kort. Nu är jag supertrött och tänker krypa i säng omg. Natti!

Göteborg by night





Har haft ett fotosug i veckan och tog med kameran på en liten runda i stan efter jobbet. Ville fota all fin julbelysning, men attans så kallt det var! Höll på att förfrysa både fingrar och tår trots tjocka tumvantar och dubbla sockar, så det fick bli en kort runda. Helgen är fullbokad med julbord på Tjörn och middag med familjen, sannolikt kommer kameran att vara med på något hörn. Vill även hinna få ordning här hemma, städa och fixa klart med julfint.

Vill önska er en finfin helg!

RSS 2.0