Skira färger

image559 Ellos

Ska det vara i sommar. Denna blus från Ellos för 199 kr är verkligen min stil. Får se om jag slår till på den. Tänkte ju vara duktig och spara.

Den här var inte dum

image558 Asos

En doppfärgad scarf från Asos i snygga färger skulle passa finfint till min gråa parkas i vår. Priset är 138 kr. Inte så dumt det heller.

Full rulle

image557
Nyss hemkommen från skolan, hann med att köpa en födelsedagspresent också. Nu ska jag bara fixa mat och sen iväg på träning. Idag blir det pump, vilket kan bli tufft tror jag. Föredra konditionspass som jympa, bodycombat eller liknande, men fanns inget skoj at välja på idag.  Men efteråt har jag ju en massa avsnitt av Lost att se fram emot. Det är viktigt att ha en morot :-).

Jakten på praktik

Är snart över tror jag. Förhoppningsvis har jag ett par platser att välja på, men det återstår att se vid veckans slut. Jag har varit väldigt ihärdig och sökt ca 90 platser under 3 veckor. Det ska bli spännande att se vad det kan bli.

Nu är det sent och jag ska strax sova. Bloggar mer imorgon.

Var e Mc:n?

image555 Bild: Asos

Gillar denna skinnjacka i bikermodell för 1041 kr. Den är lite längre i modellen jämfört med den jag hade (och sålde) från Josefssons. Jag gillar också att den är lite renare på något sätt. Trekvartsärmarna är snygga, men känns opraktiska när det blir kallt. Någon som sett någon liknande med långa ärmar?

Real leather

image554

Igår köpte jag denna fina handväska på Topshop under vår lilla tur till stan. Är jättenöjd med den. Precis rätt storlek för t.ex en tur på stan. Jag gillar också detaljerna och att det var bra med fack både utvändigt och invändigt. Blev så glad när jag såg att det fanns en kvar. De hade nämligen bara tagit in åtta stycken och de hade sålt som smör under bara ett par dagar.

Dagens lista igen

♣ Plugga
♣ Powerwalk
♣ Handla mat
♣ Viktiga mail
♣ Ev. Ikea
♣ Träna Body Combat

Rutigt

image553

Det finns en hel del rutigt i affärerna nu. Denna skjorta köpte jag på Hm förra helgen. Gillar färgen och att den är lite tuff med uppvikbara ärmar med knappar. Snygg halvt uppknäppt med vit tee under och till jeans.

Bon Apetit

Nyss hemkommen från en dag på stan med älsklingen. Shoppade en finfin handväska som jag visar imorgon, hann med fika med en vän och sedan en jättegod middag på Franska Hörnet med två vänner som vi träffar alldeles för sällan. Oxfilé till huvudrätt och underbar crepe med vaniljglass , grädde och choklad på. Mums! Rekommenderas! Efter middagen for vi till ett par andra vänner för att kolla på Melodifestivalen tillsammans, vilken enligt min mening inte var något vidare idag. Kort sagt, en händelserik dag.

Lördag 23/2

image552

Det blev en dagens outfit denna helg också. Känner dock inte riktig igen mig själv på bilden. Det e väl kameran som spökar;-)

♥ Tea dress med blommor Asos
♥ Strumpbyxor i merinoull, Falke
♥ Väska Esprit
♥ Namnhalsband Supastar

Today

Idag blir det en lugn förmiddag, bloggmorgon, lite plugg inför måndagen samt eventuellt en sväng på stan om vi hinner. Spanade in en superfin handväska i läder modell större hos Top shop igår. Måste dessutom lämna tillbaka en skjorta jag köpt som satt alldeles fel (orkade inte prova).

Ikväll ska vi ut och äta med ett par vänner vi träffar alldeles för sällan. Fransk restaurang blir det. Spännande!

Sommarkväll

image551 Bild: Nelly

Tuff och söt på samma gång är denna klänning i rosa med svart mönster från Nelly. Klänningen är tyvärr inte i bomull utan i 100% polyester och priset är 559 kr. Svart och puderrosa är en riktigt snygg kombo. I like.

Inspiration

image550   Bild: Nogautvalt.se

Inspiration i verklig USA-anda. Är lite sugen på att göra om hemma och det är alltid lika kul att kolla på bilder. Även om man inte köper hela konceptet kan man plocka godbitarna, mixa och göra stilen till sin egen. Det kanske kan bli ett besök till Ikea i helgen. Var ju evigheter sen jag traskade runt där inne. Vet en sak som verkligen behövs nu. Nya garderober! Varför? Kläderna ramlar snart ut och jag ser knappt vad jag har. Ja, ett Ikeabesök får det bli inom en snar framtid.

Nästan som Lexington

image549
image546   

Bilder: Nogautvalt.se


Dessa påminner mycket om Lexingtonstil, men kommer från Nogautvalt.se. Jättesnygga och fräsha, men jag är inte säker om de skulle passa hos oss. Kanske i sovrummet då. Vi har egentligen mer jordnära färger hos oss. Sovrummet går i vitt och beige/brunt och vardagsrummet är detsamma fast med rosa accentfärger. Men detta är ju inte helt dumt det heller.

Flower power

image544  Bild: Nelly

Very cute! Från Calvin Klein kommer dessa söta undies som finns hos Nelly. Priset var däremot inte lika sött. Till sommaren vill jag trippa runt i dessa eller liknande. Måste spana efter alternativ. Men har du 700 kr över så varför inte?

Cravings

image543

Är otroligt godissugen nu. Vi ska se film och jag bara måste ha nåt gott till. Eftersom vi har nåt hemma har jag tagit till nödlösningen. Chokladpudding. Imorgon kväll blir det smågodis. Vadå beroende??

Som handen i handsken

image542Bild: Nelly

Kollade in på Nelly idag och fick syn på denna sailor inspirerade väska. Superfin till sommaren! Frågan är bara, behöver jag verkligen den här? Vid närmare eftertanke så behöver jag nog faktiskt en ny väska till våren/sommaren. Mmm, jag sover på saken.

News from cocoo.se


image541
                      Populära peacearmband i Dogeared-stil 85 kr


image540

                         Klockor från 195-295 kr

Testledare till er tjänst!

Då var man äntligen klar med veckans tre tentor. Så skönt! 2/3 blev snabbt rättade och är redan godkända. Nu kan jag dessutom titulera mig Testledare av konditionstest på cykel. Kommer att få certifikat utfört på detta. Lite skoj faktiskt, även om det inte är den nisch jag tänkt mig för framtiden. Nu kan jag i alla fall räkna puls. Både framlänges, baklänges och i sömnen;-)

Måste unna mig att kolla på film nu, trots att klockan bara är barnet ännu.

Äntligen klar

Blev precis klar med den andra tentan idag. Skönt! Nu ska jag åka in och lämna in den. Imorgon är sista tentan och den är jag mest nervös och stressad inför. Eventuellt funderar jag på att hoppa av den kursen, då jag känner att både kroppen och hälsan tar stryk av allt dubbelarbete. Tanken är att vi ska praktisera i den kursen under våren, men det verkar omöjligt att hitta en praktikplats. Har redan sökt närmare 60 praktikplatser på två veckor och känner mig rätt less nu. Det är visst lika svårt att få praktik som arbete, tråkigt nog.

Ja nu får jag verkligen fundera på saken. Åker nog in och gör tentan imorgon i alla fall.


Sjuk

Idag känner jag mig inte kry, har magsjuka light tror jag. Inte alls kul såhär mitt i tenta-hetsen. Jag ska läga mig ner och försöka läsa lite nu tror jag och sen hinner jag läsa någon timme innan tentan imorgon.

Wish me luck!


Korall

image539     Bild: La redoute

Mysig tröja i merinoull och pärlemorknappar från BEST La redoute för 539 kr. Färgen ser så härlig ut och skulle vara jättesnygg till vita shorts eller ljusa jeans. La redoute har just nu 25% rabatt på valfri vara.

Snyggast

image538
Bild: Ellos

Gillar dessa sandaler mycket. Färgen är superfin och det är äkta skinn. Dock brukar jag ha svårt för att gå i helt platta skor, men jag ger dem en chans och passar på nu när det är 40% rabatt på en vara. Beställde de svarta också i fall att de visar sig vara ett kap. De bruna får jag visst vänta på ända till maj, men det är ju ändå inte sommar än.  299 kr paret kostar dem. Inte så farligt med andra ord.

Godmorgon

Dagens to do:

Plugga 2 tentor
Betala kåravgift
powerwalk
♣ Brevskrivning
♣ Möte

Har hunnit med det mesta idag, man har bara hunnit fokusera på 1 tenta, så den andra får jag ta imorgon.

Blue

image537
Bild: Ellos

Otroligt söta pumps hittade jag hos ellos. Det var kärlek vid första ögonkastet. Men när jag skulle kolla efter min storlek är de helt slut. Inte en enda kvar. Snyft! Får trösta mig med att jag sparade 795 kr där i stället.

Softa

image536

Nu ska jag försökta ta det lungt bara. Lägga mig i sängen med nya Damernas värld och Noblesse, favoritchokladen. Om en timme ska jag och J kollar på melodifestivalen.

Tentaplugg

Idag har jag skrivit på min hemtenta i sociologi. Har skrivit i en rasande fart eftersom jag har två tentor till att göra denna kommande vecka. Men nu anar jag slutet på den första i alla fall. Man har 1 vecka på sig, men jag har fixat det mesta på två dagar. Skönt!

Lite annat har jag också tagit mig tid till såklart. Var iväg en stund till Allum för att uträtta lite ärenden. En födelsedagspresent, nytt månadskort, vadderat kuvert (har sålt min skinnjacka) och så slank det med en rutig skjorta från Hm. Visar bild på den imorgon.

Cute

image535
Söta sockar från i sailor-stil från Asos skulle inte vara dumt till våren. Dessa kostar bara 36 kr och ska man ändå beställa så varför inte. Behöver faktiskt uppdatera sock- och underklädesgarderoben snart. Sockar har ju alltid en tendens att nötas sönder samtidigt och så står man där utan en morgon ;-).

Efterätt

image534

passade även på att baka muffins på samma gång. Det blev blåbärs- och hallonmuffins med dinkelmjöl istället för vanligt mjö. Riktigt goda, men receptet var lite snålt tilltaget blev bara 7 st fast det skulle ha räckt till 12. Ändå fyllde jag dem inte särskillt högt som syns på bilden.Goda blev de i alla fall.

Överraskningen

image533

Jag och J firade lite hjärtansdag-mys ikväll när han kom hem. Middagen jag överraskade med var den här mumsiga vegetariska lasangen som jag läst om hos fashionflyer. Den innehåller bl.a spenat, keso, färska tomater, lök, matlagningsgrädde, ost, kryddor. Jättegod. Rekomenderas!

Alla hjärtans dag!

image532

Tyvärr är honey inte hemma idag, men imorgon kommer han igen. Då har jag planerat att lagahonom något gott. Vad det blir får vi se sen. Nu ska jag alldeles strax iväg till skolan. Detta kommer att bli en späckad dag.

Ha en underbar alla hjärtans dag!

Erbjudande

image531

Bild: La redoute

Nu har La redoute erbjudande igen. 25% på valfri vara. Not bad. Jag gillar deras baser från soft grey. Flera av mina favoriter kommer därifrån. Erbjudandet gäller fram till  29/2.


Solen skiner

Vilket fint väder det ser ut att vara idag! Hade gärna gått ut en promenad, men kommer tyvärr inte att hinna. Trots det fina vädret känner jag mig intre riktigt i form idag. Lite ont i magen och stressad.

Ska sätta igång med en slutspurt av dagens pluggande nu. Känns som jag har tusen tentor att skriva, fast det brara är tre. Lite godis skulle sitta fint nu;-)

Snart är våren här

image529Bild: HM


Behövde faktiskt en kavaj för våren/sommaren att använda över klänning och som jacka. Denna från HM är enkel och söt och lite extra somrig med trekvartsärm. Häromdagen var den slut i min storlek, men nu såg jag att den kommit in igen, så jag passade på att klicka hem den idag.


Inte sova ännu

image527

Nä först måste jag se senaste avsnittet av Prison Break. Bara älskar den serien. Beroende var det.


Tränat

Nyss hemkommen från träningen. Body Combat såklart. Känns så skönt efteråt när man har kört igenom hela kroppen. Försöker få in rutin på minst 2 ggr / veckan och det funkar oftast, men ibland får man vara flexibel. De gånger jag inte hinner, tar jag oftas igen med 3 ggr en annan vecka. Så skönt att jag hittat ett pass jag trivs med och tider som funkar.

Hemmabio

image521

Igår kväll såg jag filmen No reservations med Catherine Zeta-Jones och Aaron Eckhart. Genren är romantik/komedi, men känns mer som ett drama. Inga direkt minnesvärda scener, men helt ok somr en måndagskvälls-film.

Betyg 3/5

image523image524image525

Säljes


image520 Bild: Privat

Intresserad av en skinnjacka i Mc modell? Jag säljer min på Tradera.

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=721342&listtype=0

Drömmer

image518 Bild: Ving

Nu är jag lite inne på Vietnam också. Det verkar vara både ett spännande och relativt orört land med imponerande natur, historia och kultur. Dessutom lär maten vara underbar. Varför kan vi inte vara borta i 6 veckor ? Vill ju se allt!

Prinsessa

image517 Bild: M925

Fick syn på denna söta silverkrona hos M925 häromdagen. Tycker att den är riktigt gullig och prinsessaktig. 395 kr kostar den och det går även att få den graverad om man lägger till 125 kr.

Dagens to do

Till bokhandel, kolla reseböcker
Promenad
Plugga inför tentor
♣ Träna body combat ikväll


Det mesta har jag faktiskt hunnit med idag, dock skippade jag träningen och tog en längre promenad istället. Promenaden ledde mig till Ica och där fick en godispåse följa med hem:-). Ja ja, ska ju träna på tisdag också.

Från England



I veckan kom mitt paket från Asos äntligen. De är rätt snabba på frakt faktiskt. En eloge till dem. Från vänster: Linne med ansikte fram- och baksida, randig blus i sailorstil, prickig känning i härlig blå färg. Bilden gör inte färgen riktigt rättvisa, svart skjortklänning med rosor. Nu har jag en hel del inför sommargarderoben.

Melodifestivalen

Älklingen har övertalat mig att kolla på melodifestivalen idag och visst kan jag tycka att det är lite småroligt att se den svenska uttagningen. Däremot kollar jag sällan på Eurovision song contest. Idag utspelar det ju sig dessutom här i Göteborg, så jag får väl ge det en chans.

Ska ni se Melodifestivalen?

Pimpinette

image509

Häromdagen kom min svarta tröja med satindetaljer från Your weekend shop. Tycker att den är lite kort och är därför inte hundra på om jag vill behålla den. Måste fundera på saken. Den var ju inte helt billig trots att det var 50% rabatt just nu. Behålla eller inte?

Lördag 9/2

image508

Helgen till ära tänkte jag också bjuda på en dagens outfit, för det var verkligen länge sen.

♥ Tee hm
♥ Skjorta Glitzy
♥ Leggings ellos
♥ Stövlar NIlsson
♥ Halsband Hope

Ole dole doff

image507

Satt på café idag och bläddrade i en massa kataloger. Älskar att resa och vill besöka nästan alla platser. Det är ju så roligt att bara diskutera och planera också, men svårt att bara välja en resa. Men eftersom jag inte gillar att välja bort saker sneglar jag förstås gärna på kombinationsresor eller försöker kombinera ihop själv. 2 för priset av 1. Hihi!!. Vi har nu minimerat våra alternativ till 7 olika länder:-)

Några som ligger mig extra varmt om hjärtat just nu är:

♥ Lankawi/ Borneo
♥ Thailand
♥ Costa rica

Det dessa har gemensamt är framförallt fantastisk natur/djurliv, spännande kultur, djungel, regnskog, billigt och sol. Kort sagt nästan allt som jag letar efter i den perfekta resan.

Åhh,  jag vill åka nu! Hoppas verkligen att det kan bli av, helst i sommar.

Cafémys och drömresor

Idag ska jag och älsklingen in till stan och ett mysigt café, men först ska vi samla på oss en massa resekataloger hos resebyråerna. Älskar att bläddra i dessa. Vi hoppas på att få möjlighet till en resa på semestern i sommar. Men allt beror på sommarjobb jag sökt och J:s möjligheter till semester. Helst vill jag göra en långresa på mellan 3-5 veckor till någon exotisk plats med massa sol och god mat. Vi får se vad det kan bli. bra att förbereda sig lite, kolla priser och favoritresmål först.

image506 

Bild: Expressen

För tidigt?

image505Bild: La redoute

Tänk om man kunde gå i shorts nu. Vore ju helt underbart! Längtar till sommaren!

Trött tröttare tröttast

Snart helg, men denna gång känns det inte lika roligt. Tusen saker att plugga och 3 kommande tentor om en vecka. Ååhhh, jag vill ha sommarlov. Nu!!!!!!!!

Paket

Nu har jag fått mina paket från Asos. Nöjd med det mesta blev jag, men ska prova lite noggrannare i helgen och visa lite bilder. Jag har även fått en avi från My weekend shop som jag ska hämta ut imorgon. Spännande! Vad det är får ni se i helgen.

Till salu

Jag har lagt upp lite kläder till försäljning på Tradera. Jag säljer bl.a den populära bikerjackan från Josefsson som kan ses hos många bloggare.

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=721342&listtype=0

Clubblazer

image504
Bild: Ellos

Jag är sugen på en ny kavaj i vår. Helst en lite sportigare clubblazer i stil med den här från ellos. Jag har även spanat in en hos Top Shop i en högre prisklass. Undra om fler affärer kommer att sälja dessa framöver, eller skaman slå till nu, innan det är för sent? Dagens i-landsproblem.

Mmmm

image503
Idag är det fettisdagen, men jag fuskade och åt en förra veckan. Är sugen nu också faktiskt, men får ta det en annan dag i veckan när jag är i stan. Älskar mandelmassan.

Gillar ni semlor?

Nu är jag här igen

Har pluggat hela dagen idag. Det är hur mycket som helst att göra nu. Nu ska jag i alla fall släppa plugget för dagen och snart ta mig till träningen. Har faktiskt ingen lust idag, men har ju lovat mig själv att träna. Måste peppa upp mig själv nu. Tror att de kommer att kännas lättare så fort det blir ljusare ute på kvällarna. Nu har man ju ingen lust alls att gå ut till busshållplatsen. Låt våren komma fort!

Upp och ner

I perioder är det jättemycket att göra och jag varken hinner eller orkar blogga, men ibland kommer stunder när allt känns lugnare som idag. Denna helgen har jag försökt hålla pluggfri och igår var vi en sväng till Ullared och Gekås. Måste säga att jaginte är imponerad av deta köpcentrum. Detta var tredje och sista gången jag var där och hittade som vanligt inget. Tycker inte som alla säger att det är särskillt billigt. Priserna går att jämföra med ÖB eller Willys och imponerade inte direkt på mig. Kläderna som fanns kändes tråkiga och budget. Näe... jag är besviken.

Flower power

image502   Bild: Asos


Igår gjorde jag en beställning från Asos. Bland det jag klickade hem var denna skjortklänning i sött blommigt mönster. Det ska bli spännande att se hur den ser ut i verkligheten. Försöker tänka lite vårkläder nu när jag handlar. Shorts är lite tidigt än, men det är något jag verkligen behöver när sommaren närmar sig. Hoppas att sommar och sol kommer snabbt för nu längtar jag verkligen.

RSS 2.0