Vackert



Pics

On sale






Nu ligger mina auktioner uppe på Tradera. Ni hittar dem samt resten här.

Inställt

Kursstarten av Pole blev flyttad till nästa torsdag, jag som hade sett fram emot detta hur mycket som helst, som kompensation fick man dock ett gratis open Pole-pass för att öva själv. Det lär nog behövas. Nåväl strax ska jag kila iväg till ett Hot Yoga pass i stället, see ya!

Eye candy



Längtar efter att kunna strutta runt i min bikini, äta jordgubbar på en filt i solen och lyssna på gyllene tider. Söta bikinis hos H&M. Den röda nederdelen skulle jag kombinera med en krispigt vit överdel. Mums.

Nu: storstädning

Flower power




Klänningen från Nelly har kommit samt den jättefina från Haléns som jag beställde för evigheter sen. Testade häromkvällen och det är verkligen ett tight fodral. Nu ska bara magen tränas innan det är dags att svira om. Snyggt som sjutton med MC-jackan till samt heels.

Busy

♥ Storstäda
♥ Fixa garderoben
♥ Ansöka om examen
♥ Powerwalk
Ringa viktiga jobbsamtal
Lägga upp nya auktioner på Tradera
♥ Skicka paket
♥ Hot Yoga

En bra dag med mycket att göra, dags att sätta igång nu!

Godnatt



Nu säger jag godnatt! Har en viktig dag som väntar imorgon. Sov gott kära vänner!



P.s. Klockan tickade så högt att batterierna är uttagna, kör med digitalt i stället. Känner ni igen den från Pottery Barn förresten? Den här klockan syns i vart och vartannat inredningsmagasin. Köpte den i San Francisco för länge sen.

Kursstart torsdag



Yes, fick en plats på Pole dance, de hade förväxlat kursstarterna på hemsidan, så nu börjar jag på torsdag. Detta kommer att bli grymt spännande och jag är taggad till tusen. Pole dance, även kallat vertical dance eller Pole strip beskrivs som en blandning av akrobatik, balett och sensuell dans. Dansen härstammar från asien och har utvecklats från konstformen chinese pole (alltså inte från strippklubbar som man kanske kan tro) där man utför akrobatiska övningar på skyhöga bamburör. Sysslar man med det här regelbundet lär man bli extremt trimmad vilket är perfekt till bikinisäsongen. Grundkursen är 7 gånger, men det finns fyra nivåer om man blir biten och vill fortsätta. I slutet av grundkursen hänger man upp och ner på stången, det ni!

Beach 2010 här kommer jag!

Det blommar





Köpte och planterade lite nya växter i helgen och har även fixat en del i rabatterna. Visst blir man lite gladare av att se något som blommar. Funderar på att köpa en planta med tomater också och ställa längs ner i trappan där solen ligger på. Hade det förr när vi hade balkong och den stormtrivdes verkligen, nya solmogna tomater varenda dag. Härligt! Inget smakar bättre än egenodlade grönsaker. Nu ska det bara bli sommar också! Idag har vi i alla fall fått en himla massa sol och frisk luft. Suttit ute i trädgården hela dagen, grillat korv och spelat kubb med vänner. Mys!

Pole



Pole class

Verkar som att kursen jag ville gå är fullbokad för denna gång. Typiskt! Det ser så himla kul ut och jag vill ju börja på en gång. Gaaah! Verkar vara enda stället i Gbg som kör pole just nu.

Pole dance VS Chair dance



Jag är så himla sugen på att testa, framförallt chair dance eller dance n´strip som det också kallas. Varför varför kommer det ingen kurs till Göteborg? Jag har ringt runt sen i somras till gym och dansställen, men nix. Tydligen genomfördes en kurs 2008, men efterfrågan tycks ju fortfarande vara stor. Såg dock att en kurs i Pole dancing startar i Masthugget nästa vecka. Kanske man skulle testa det i stället. Det ser grymt svårt ut måste jag säga, men himla kul. Tänk om man skulle köpa en stång och montera upp hemma i vardagsrummet så att man kan öva varje dag, ha ha. Skulle nog behöva köpa till en extra olyckfallsförsäkring då. Träning sker ju på egen risk. Detta tål att tänkas på under helgen.

Romantic



Gillar denna söta och romantiska klänning från Nelly. På bilden ser den ut att ha en botten av natur, men enligt hemsidan ska den vara vit. Eftersom jag sålt min klänning från Garden, passar jag på att byta till den här. En in, en ut!

Ny smak - Passion



Någon som har provat Marabous nya smak passion/chili? Själv tycker jag att den var en aning sötsliskig dock med starka inslag av chilin. Nej, jag ska hålla mig till gamla hederliga Marabou mjölkchoklad, frukt & mandel samt dark mint. Choklad ska smaka choklad, men visst är det kul att det kommer nyheter då och då och det är klart att man testar även om man ändå alltid återvänder till sina gamla favoriter.

Vilken är din favoritsmak?

Heaven 23



Räkmackorna på Heaven 23 är jättegoda, men gigantiska. Jag blev mätt redan efter halva min. Utsikten är fantastiskt och på kvällen blir det väldigt häftigt att se ut över Göteborg med alla ljusen. Drinkarna och också supergoda. Rekommenderar alla som är i Göteborg att göra ett besök där, ni kommer inte att ångra er!

Skönhet för pengarna




Skulle kolla efter klänningar och skor på stan, men hittade inget som föll mig i smaken. I stället passade jag på att utnyttja mitt presenkort på Åhléns som jag fått i 30-årspresent. Det blev en ny ansiktscreme från Dermalogica samt Lip care mix från Make up store (som jag har jagat efter denna, slut i alla butiker och lager sen i januari!). Det sägs vara en kanonprodukt och detta måste givetvis undersökas. Den gröna är peeling, den vita en inpackning som passar bra över natten och den rosa ett vårdande läppglans med e-vitamin. Här ska smörjas!

Upcoming birthday



På tisdag fyller J år, så vi har passat på att fira lite idag med massa gott fika på Brogyllen (såklart). Gissa om vi blev mätta. Idag behövs ingen lunch. Ikväll ska jag ta med J till Heaven 23 eftersom han aldrig har varit där, där väntar räkmacka (J:s önskemål) och häftig utsikt. Det blir en bra kväll och avslut på helgen!

Klänningen



Det efterfrågades en bild på mig med klänningen, så här kommer den, ursäkta bildkvaliten, är inte riktigt såhär blek i verkligheten, måste skaffa trådutlösare snart! Såhär på bild ser den väl okej ut, men holy moly vad den var vid som en ballong typ, speciellt när det blåser från alla håll som det gör här på västkusten. Detta gör mig tveksam på att behålla den. Skulle vilja se någon annan bära upp denna? Ingen som köpt den?

Red



Målade naglarna idag med Mavalas Madrid, en perfekt klarröd nyans. Lite färg på fötterna piggar helt klart upp.

Påminnelse - Till salu

Den blommiga klänningen från The Garden Collection ligger nu ute på Tradera. Det är fyra dagar kvar på auktionen.

Blue






Älskar mitt nya linne från Garden. Färgen är så himla härlig och i en perfekt nyans. Min nya favoritfärg tror jag bestämt. Tänk att äntligen kunna trippa runt i trädgården barfota med bara ett linne, så himla skönt! Nu är snön ett minne blott.

Dagens lunch



Lunchade ute i trädgården idag. Härligt! Man får passa på såna här soliga varma dagar. Spenat & skinkpaj stor på menyn. Mums! Fick precis ett sms om att jag har ett paket att hämta från H&M. Tror det kan va min nya bikini. Wieeeh! Tänk om jag kan inviga den redan imorgon.

Skam den som ger sig



Klänningen från The garden collection som visade sig vara slutsåld efter att jag betalt och bekräftat den från H&M fann jag till slut på Tradera i stället. Köpte den av en kvinna här i Göteborg så jag slapp frakten, men fick förstås ändå lägga det dubbla priset mot H&M:s. Storrleken var helt rätt, men är väldigt vid/rak i modellen. En annan sak är att på H&M:s hemsida ser den ut att vara vit, men i själva verket är klänningen naturfärgad, vilket jag inte var riktigt beredd på. Ska känna på den ett tag nu. Om den inte är en keeper hamnar den på Tradera igen.

Mathimlen



Jag står fast vid att frukosten är dagens bästa mål, men man fastnar lätt i samma gamla hjulspår, speciellt om man alltid handlar i samma affär, Willys för min del. Inget ont om Willys, det har mycket bra och är framförallt prisvärt. Men så fort jag kommer in i en större Ica-butik märker jag vad jag har gått miste om, det är som att plötsligt hamna i mathimlen och jag kan gå runt i timmar och bara läsa på alla etiketter och förundras över utbudet. Ta t.ex Felix färdiga pajer. Willys har väl sisådär en fyra olika sorter, medans Ica hade tio. Utbudet av olivoljor, vinäger och dressingar är gigantiskt om man jämför med lågprisjätten, likaså är det med yougurt/fil sortimentet. Över lag är utbudet av de flesta produkter så mycket större och mycket mer specialiserat. Chokladhyllan ska vi bara inte tala om. Oh my! Det är nog tur att jag bor en bra bit från Ica. Desto roligare att handla är det när man väl tar sig dit.

Grillpremiär




Vilket fantastiskt väder vi har haft här i helgen och idag. Igår var det grillpremiär hos oss och det var verkligen härligt att kunna sitta ute och äta äntligen. Idag har jag spenderat dagen på en filt i trädgården iklädd shorts och linne. Superhärligt! Har tom fått en lätt solbränna, eller ja blivit lite röd i ansiktet. Hoppas imorgon och resten av veckan blir lika fin.

Ni ska jag kika lite på Devil wears prada.

Fotomässan






Har hängt på Fotomässan idag. Nån mer som var där? Ägnade mest tid åt utställningarna, många fantastiska bilder!  Passade också på att gå på ett seminarium av Nikon om grunderna i fotografi. Kul att äntligen ha fått se mässan. Det blev inga större inköp, men kom pem med putsduk samt två tidningar från Fotosidan. Verkar läsvärda helt klart.

Fixa

Helg igen. Strålande solsken. Mycket att fixa och dona med här hemma. Trädgården ska göras i ordning, så nu är det bara att hoppa i arbetskläderna. Kanske att årets första grillning även blir av denna helg. På söndag blir det Fotomässan, den har jag alltid velat gå på. Visste inte ens att den fanns här i Göteborg. Kul!

If you can´t make it - fake it



Sol-lycka-sommar-kärlek-resa-våga-vinna-andas-leva-sjunga-sova-flyga-hälsa-lyssna.

Bling bling




Gillar verkligen örhängena jag hade på mig på i påskas. Superfina, men vad ovant det var att ha något så stort på sig. Det fastnar liksom lätt i halsdukar och grejer. Har för mig att dessa ska finnas i silver också, kanske ska spana in dem i eftermiddag. Kommer från H&M förresten.

Vacker spets




Köpte det här linnet på Twilfit för ett tag sedan. Riktigt sött och fint att ha under t.ex en kofta. Tror faktiskt att det finns kvar i butik än om någon blir sugen.

Idag ska jag in till stan några ärenden och fika med en vän. Ha en fin dag mina vänner!

Mer från Garden




Har ju glömt att visa topparna jag köpt från Garden. Jättesköna och i bra kvalité. Blir perfekta i sommar. Stor besvikelse är dock att den vita klänningen med påsydda blommor som jag klickade hem och fick bekräftelse på är slutsåld! Beskedet kom flera veckor efter att jag redan klickat hem och betalat för den. Dåligt H&M!

Vad blir det för mat?




Svängde precis ihop en ugnspannkaka till kvällen med färska hallon till. Gott! Idag har kännst som en söndag hela dan. Det blir lätt lite för lugnt och sömnigt såna här helgdagar när alla är hos sina familjer och släktingar. Jag har passat på att läsa hela helgens GP för en gångs skull, kört ett pass ett pass med combat (det skulle bhövas minst tio sådana pass efter allt onyttigt man stoppat i sig) och ringt lite samtal till nära och kära.

Ikväll tänkte jag se My sisters keeper. So long!

Påskafton











Vi hade en mysig och solig påskafton (det är alltid soligt på just påskafton) ute på landet med familj och vänner. Totalt elva personer var vi och den obligatoriska äggmålningen slapp vi inte undan i år heller. Efter massor av mat blev det en härlig promenad ner till vattnet i solen. Man ser verkligen fram emot vår och sommar nu. Läste i en blogg att någon hade tagit sitt första dopp i havet idag. Brrr! Nej, bad och bikini får allt vänta lite till för mig. Men visst blir man lite gladare när solen börjar kika fram?!

Glad Påsk


Långfredagen


Biokväll med popcorn såklart! Shutter Island var en riktigt spännande thriller om en utredning av en mystisk rymning på ett mentalsjukhus på den avlägsna fängelseön. Jag kan säga som så att det var svårt att veta var som var verkligt och vad som var fantasi i denna film. Först i slutet får man en uppenbarelse om hur det hela hänger ihop. Klart sevärd.

Till salu

Bestämde mig för att sälja klänningen nedan. Ni hittar den här på Tradera om någon är intresserad.


Nu vankas det snart bio, Shutter Island, tror den är riktigt bra!

Skärtorsdag



Gårdagen var inte min nyttigaste dag. Efter en tur på stan med eftermiddagsbesök på Mc Donalds spenderades kvällen framför tv:n och The Lovely Bones, eller Flickan från ovan som filmen heter på svenska tillsammans med en stor skål marängswiss. Klart sevärd film förresten. Rekommenderas.

RSS 2.0