Godmorgon



Gårdagen spenderades på Ikea med inköp av ramar och rullgardiner. Har nämligen fått mina "Be calm and carry on affischer". Tyvärr var ramarna 50x70 med passepartou slut så jag återkommer med bilder på dem senare. Inte nog med detta så jag äntligen satt ner foten å köpt mig en systemkamera - en canon Eos 500d. Wieeeh! Jag kommer att ägna dagen åt att lära mig denna. Ska ut å provfota med J.

Ikväll



Bokade in träning ikväll, men ändrade till imorgon i stället. Ska ta en lugn och avlappnad kväll med favorittidningarna och en kopp te.

Trevlig kväll på er!

Sånt man behöver





Häromdagen när jag kom hem från stan hade min almanacka från personlig almanacka kommit. Förra året hade jag rosa, men i år blev det en grå. Gillar verkligen att man kan bestämma själv hur innehållet ska se ut. Jag har t.ex valt att ha med dagens träning som en påminnelse, men också för att de är roligt att föra lite statistik över träningen man utför. Tog en sväng till på stan idag, hade tid hos piercingstudion för att äntligen få byra mina örhängen till nåt snyggare. Passade också på att köpa ny plånbok för det var verkligen på tiden. Har gått med samma gamla trasiga som jag lånat av J i flera år nu. Visst var den snygg i präglat skinn! Ny mascara med false lash effekt samt ett överlack slank också med. Nya örhängena ska jag fota å visa senare.

Biscuit




Igår hade jag frukostdejt med en vän på Biscuit. Deras frukostar är helt underbara och otroligt mäktiga. Allt är hemgjort t.o.m marmeladerna. Mums! Kom hungriga om ni ska gå dit. Frukosten går på ynka 65 kr. Prisvärt tycker jag med tanke på vad man får. Efter frukost åkte vi hem till G, slappade, kollade bloggar och lagade lunch. Mys.

Vill ha vår



Häromdagen på en visit i stan slank jag in på Zara och kom ut med den här snygga trenchcoaten. Puffärmen ger den en fin detalj. Nu ska det bara bli vår först, för jag är riktig sugen på att få inviga den. Snygg sjal och solglasögon blir pricken över i:et.

Tjejmiddag




Öppnar födelsedagspresenter

I lördags hade jag en jättetrevlig middag med en massa goa väninnor. Det var en supertrevlig och mysig kväll med mat, musik, spel, godis och en massa prat. Som ni ser är ballongerna kvar sen min födelsedag. Tycker att de passade så bra där så de får hänga med ett tag till.

Tack alla sötisar för en mysig kväll!!

Gillar



Snygg klänning från Nelly som hade passat till nyårsfesten

Snart är du min


Jag har länge velat ha en systemkamera och har jag dessuton fått födelsedagsbidrag att köpa en. Jag har sedan länge stått i valet och kvalet mellan en Canon EOS 500d eller en Nikon d90. Båda verkar riktigt bra. Nikon är gedigen och rejäl, men rätt tung, medan Canon är liten och lätt, men har ett något plastigare hus. Det lutar dock åt Canon just pga vikten. Någon som har erfarenhet av dessa kameror och vill dela med sig av era tips?

Här kommer receptet


30 år






Idag är den stora dagen och jag har blivit firad och grattad ordentligt! Familj och grannar har varit här, jag har fått massor av sms- och fb gratulationer. Jag och J har hållt på med kalasförberedelser hela helgen. Det blev riktigt lyckat! Tack alla som var med och gjorde min dag till en lyckad dag!

Dagen innan




Idag är en riktig fixardag här hemma då det är många som kommer imorgon. Gardiner ska strykas, mat ska handlas, kakor ska bakas, hemmet ska städas och extra bord och stolar fixas. J var ute och köpte en kaffebryggare inför morgondagen och när han kom hem hade han med sig en smaskig smörgåstårta samt vita tulpaner som jag gillar. Nice.

Hallon- och marängtårta





Är i bakartagen inför min födelsedag på söndag. Då blir jag 30 år!

Smått & gott



Nytt från Gina




Lagerhouse & Åhléns



Detta fick jag med mig hem från min lilla runda på stan igår. Servetterna är ju bara för söta! Dem ska jag ha på mitt kalas. Kanske serverar små minihjärtmuffins på dem. Nu återstår bara en termoskanna, sen har jag nog allt jag behöver!

Thai & termoskanna



Man kan tro att detta har blivit en matblogg..

Jag spenderade en eftermiddag på stan med att spana efter lite köksprylar till kalaset på söndag då jag fyller år. Letar efter en snygg temoskanna att servera tevatten ur, alternativt en stor och snygg vattenkokare som passar bra att servera ur.  Jag letar även tårtspade i plast, gärna rosa. Hojta till om ni vet nåt bra ställe. Jag har redan spanat in de vanliga kedjorna som Åhléns och Claes Ohlsson, även NK, men där kanske jag gör en runda till. På kvällen mötte jag upp en kompis för lite mat. Det blev en thairestaurang i Linné. Paneng är en favorit.

Har köpt lite smått & gott som jag visar imorgon.

Årets första



Idag var vi till stan en sväng för att spana in en systemkamera till mig. Det blev även ett litet besök till Ahlströms konditori, för jag blev grymt sugen på semla. Har ni ätit några semlor i år?

Vintervackert



Häromdagen sken solen så fint och det var ett jättevackert ljus i trädgården som gjorde att jag var tvungen att fota en dagens där. Det bästa med snön är att den lyser upp vintermörkret. jag har haft en lång och skön ledighet och nu börjar strax allvaret igen. Jag tror dock att det är viktigt att alltid se till att njuta lite i vardagen och att inte bara låta krav och stress ta över. Det är något jag ska tänka på under 2010.

Nails



Måste måste måste spara ut mina naglar och sluta bita på dem! Har ju så många fina lack jag vill använda. Älskar att de är namngivna efter en massa härliga resmål. Bara namnet skulle kunna få mig att köpa ett lack. Ha ha!

Mmmmm




Kunde inte hålla mig när jag kom in i affären och såg att det fanns jordgubbar. Trots att de kommer från Egypten och inte alls smakade så mycket som de svenska så fick jag en känsla av sommaren.

Gott nytt år!




Tack vänner för ett trevligt avslut på 2009. Låt 2010 bli ett underbart år!!

RSS 2.0