Frisk



Tröja i bomull, Melba



Söta pyamasbyxor, H&M

Nu är jag på bättringsvägen och mycket piggare. Så skönt! Dessutom skiner solen där ute och bara det gör ju att man känner sig piggare och gladare. Har tagit tag i paketen jag fått under veckan från H&M och Melba och bestämt vad som ska behållas. Flera av plaggen från H&M var tyvärr för stora och åker därför tillbaka. Idag om jag orkar ska jag ta en långpromenad till posten och hämta ut ett stooort paket från Ellos som jag beställde i förra veckan. Visar vad sedan. Nu ska jag sätta igång med sista tentafrågan. Vill få klart det idag, så att man kan vara ledig å koppla av till helgen, för då blir det rolig reseplanering istället! Jiiiihoooo!

Fler besökare på bloggen

Vill du ha fler besökare till din blogg?

Fick syn på detta erbjudande som var helt gratis och därför värt att testa. Du klickar bara på länken nedan och följer några enkla instruktioner, där du kopierar ett antal olika koder och lägger sedan in länken på din egna blogg. Inte alls svårt och visst vore det skoj med lite nya besökare.

Välkommen åter!

http://www.viraltrafik.se/?Travelandfashion


Sjuk

Har varit lite frånvarande under ett par dagar pga att jag drabbats av magsjuka, troligen den beryktade vinterkräksjukan. Tror inte att jag har varit så här dålig nån gång eller i alla fall på mycket länge. Men nu har jag i alla fall piggnat till och kunnat lämna sängen som jag legat utslagen i under 36 timmar. Det var verkligen hemskt. Puh! Nu har jag precis börjat tillfriskna lagom till att ta itu med hemtentan, men har fått en extra uppgift eftersom inte jag inte kunde delta i en obligatorisk gruppövning som hörde till tentan idag Gah!!  Men men imorgon bitti sätter jag igång med den. Ikväll ska jag bara ta det lugnt å äta nåt litet å kanske se en film. Rachel getting married har jag inte sett än. Nån som sett den? Sen måste jag ju bara se på Semestersvenskar också. Älskar att se på alla stereotyper som framställs där. Man känner så väl igen dem från sina egna semestrar.

Trevlig kväll på er!

Aktiv




Det har varit en aktiv helg och en riktigt aktiv vecka för min del. Fem träningspass har jag kört sen i måndags. Jag har lagt in styrka i träningsschemat nu och tänkte köra åtminstone två pass i gymmet per vecka och två konditionspass på det. Efter en  instruktion av PT försöker jag nu utforma ett program som passar mig och mina mål. På gymmet tänkte jag fokusera på axlar, rygg och armar främst. Sen kör jag MRL för underkroppen och Combat som ett allsidigt och tufft konditionspass. Idag körde jag olika övningar för axlar. Tror det är jätteviktigt att träna dem när man har ett stillasittande jobb. Dessutom är det skitsnyggt med en vältränad kropp, se bara på den här tjejen. Dock har jag tyvärr inte möjlighet att avsätta så mycket tid åt träning, men det kommer att bli spännande att se vad resultaten blir.

Tränar ni något?

Roligt

Stand-up kvällen  på Mitt andra hem igår var riktigt trevlig och ett skönt avbrott i vardagen. De var flera ny a och yngre talanger man fick se. De kör detta varannan torsdag onsdag, så jag kommer defenitinvt att gå dit flera gånger. Befinner ni er i Göteborg och har möjlighet så är det verkligen ett tips att gå dit. Inträde kostar bara 65 60 kr
Nu måste jag kila, ska på ett MRL pass igen.

Stand up

En kompis ringde och frågade om jag ville hänga med och kolla på stand up comedy ikväll. Det lät riktigt skoj så det var klart att jag skulle passa på. Det ska bli härligt att få skratta lite. Ett gott skratt förlänger livet heter det ju.

Nu ska jag sätta igång med pluggandet. Det ska bli skönt att bara koppla av sen.

Mera cashmere



Cashmereplagg från La redoute har enligt mig riktigt bra kvalité. Jag använder mina koftor jätteofta och först nu efter nästan två år har det kommit några noppor. Jag passade på att beställa dessa under rean strax efter att jag hämtat ut polotröjorna i samma märke. Dessa var ganska små i storlek, jag hade helst velat ha en eller ett par storlekar större för oversize-effekt, men såg att de redan var slut. Men dessa är finfina till kjol och strumpisar. Dessutom fungerar de som en perfekt bas i garderoben.

Långhelg

Helgen har varit lång och skön hos oss. Jag tog lite ledigt från pluggandet och bara gjort roliga saker istället. I fredags tog vi en lång och härlig promenad efterjobb/plugg. På lördagen en härlig sovmorgon, sedan in till stan för att fixa lite små grejer som nya pennor, anteckningsblock, komihågblock och anslagstavla (hittade ingen bra). Sen blev det fika på Ahlströms igen. Semla såklart! På stan var det proppfullt tack vare med människor som firade alla hjärtans dag. Vi hade bokat bord på Effessos,  en gammal grekisk favorit hos oss. Vi har också hunnit se filmer, bl.a. Seven Pounds med Will Smith (jättebra) och bakat. Kort sagt, en händelserik helg!
          
Nu ska jag ta tag i pluggandet och sista delen på tentan igen. Sen ska jag träffa en instruktör på gymmet.

Från Mandel




Detta är vad som låg i kassen från Mandel förra helgen. Ett par denimleggings med nitar och ett par svarta med dragkedja fram till. Jag gillar dem massor. Jättesköna och snygga. Lite svåra att fånga på bild då de är mörka. Men de rekommenderas verkligen. Massor av stretch i. De gör heller inget om de är lite långa eftersom de ändå är såtighta nedtill.


H&M home



Vad spännande! Fick just syn på att H&M lanserar en inredningskatalog. Självklart beställde jag hem en på direkten. Gå in och beställ en du också!

För kropp och själ


Att satsa på sig själv är viktigt. Dessa är några av de böcker om fysisk och mental träning som jag gärna vill ha i min bokhylla. Boken The Secret har jag redan köpt eftersom jag inte kunde hålla mig. Där finns det en hel del tänkvärt vad det gäller mental träning och positivt tänkande om än med en annorlunda tvist. Ett av bokens stora budskap handlar om att de inre bilder och drömmar man har om livet och framtiden och lyckas visualisera kan också materialiseras. Alltså, dina tankar blir till verklighet. Man ska föreställa sig att man redan har det man drömmer om t.ex drömvikten, bilen, hälsan, pengar etc. Det är först när man verkligen tror på det själv som det kommer att ske. Samtidigt ska man också fokusera på det man redan har som är bra med ens liv. Det är viktigt att man mår bra och tänker positiva tankar om sig själv och sin livssituation.

Någon som har läst The Secret - Hemligheten och vill dela med sig av sina åsikter och erfarenheter?

Hemtenta

Det blir lite si och så med inlägg nu. Har hemtenta över helgen, så jag försöker att få så mycket som möjligt gjort idag och imorgon. Ska alldeles strax sticka ut på en powerwalk i solen och passa på att posta ett paket samtidigt. Till kvällen har jag bokat in ett MRL pass på gymmet. Ska bli skönt att röra sig lite.

Visar kläderna från Vila imorgon eller på Lördag.

Ny vecka, nya tag

Helgen har gått fort som alltid. Denna vecka är tentavecka vilket innebär en hel del plugg här hemma. Samtidigt vill jag verkligen satsa på mig själv både vad det gäller fysisk träning och personlig utveckling. Känner att hälsan ibland hamnar i bakgrunden när man har mycket annat att stå. Därför har jag nu sett ut ett antal intressanta böcker i dessa ämnen som jag gärna vill ägna tid till. Mer om dem senare.

Nu ska jag strax iväg på Body combat, ett av mina favoritpass.


Den bästa semlan





Shoppingen avrundades med fika på det anrika Ahlströms Konditori. På konditorier får man enligt mig de bästa semlorna och denna var riktigt riktigt smaskig. För den som tröttnat på vanliga semlor (kan man göra det?) finns wienersemlan som ett alternativ. Gillar man å andra sidan orginalet, men tycker att den är en aning mastig kan man istället välja minisemlan. Så söt! Har du ätit någon semla än?


Inte lottlös



Trots det uteblivna skrivbordet kom vi inte hem tomhänta. Ett badrumsskåp inhandlades äntligen, så nu ska alla flaskor och tuber få ett hem. Under de senaste veckorna har prylarna varit utspridda lite varstans i lägenheten, men från och med nu ska jag ha stenkoll på hårspray och puder. Vi tog också en sväng in till stan, så att jag kunde spana in Mandel. De har ju fått in så mycket snyggt på sista tiden och jag har sån tur som har butiken här och kan prova direkt direkt i butik.
Kan ni gissa vad det blev för något?

Var finns ergonomiska skrivbord?



Maten på Ikea är riktigt god. Denna kikärtsgryta med smak av Indien samt vitlöksbröd var verkligen smarrig. Rekommenderas!


Vi har haft en riktigt bra dag och har fått uträttat en hel del. Det blev en sväng till Ikea igen för att kolla in ett vitt ergonomiskt skrivbord (ett sånt som är utskuret för magen,så att man kan vila underarmarna på bordet )om ni förstår vad jag menar. Det fanns ett hörnskrivbord på (utskuret) på Ikea, men det var verkligen stort och skulle ta upp nästan halva arbetsrummet. Vi kollade även in Mio samt Europamöbler och Jysk, men ingenstans fanns ett ergonomiskt lite mindre skrivbord. Var sjutton kan man hitta ergonomiskt utformade skrivbord/arbetsbord någonstans?

Samsung Touchwiz


Här kommer bilder på mobilen jag köpte förra helgen. En Samsung Touchwiz blev det. Jag valde mellan svart och rosa och tro det eller ej det blev en svart/silver denna gång. Jag gillar verkligen designen då den är väldigt stilren och tunn med stor touchskärm. Den svarta flärpen/batteriluckan i läder som ni ser på bilden medföljer och fungerar som ett extra skydd för skärmen. Dessutom är den snygg tycker jag. Hittils är jag mycket nöjd. Nu ska jag bara sätta mig in i alla funktioner och testa kameran lite mer, så återkommer jag med foton senare.


Nu behöver jag inte frysa längre



När man fryser lätt som jag gör finns det inget som går upp mot en varm och härlig polotröja. Dessa i cashmere kom i paketet från La redoute häromdagen och är hur sköna som helst. De finns fortfarande några kvar på vinterrean så  skynda fynda. Även om de kostar en slant så håller de länge tack vare den härliga kvalitén. Jag har sedan tidigare polotröjar och koftor i cashmere av samma märke och de är fortfarande fina efter nästan två år och då har jag verkligen använt dem flitigt.

Mage, rumpa, lår



Linne adidas, byxor casall, skor Reebook

Pä väg till gymmet för att svettas. Ska köra ett MRL pass och om jag orkar ska jag köra rygg och axlar på gymmet efteråt. Vad gillar ni min nya träningstopp?

RSS 2.0