50-talslampan

 
Efter åtskilliga loppisbesök har jag hittat den! En trearmad 50-talslampa med svart fot och mässingsarmar i stilren och snygg design. Var hittar jag den då? Jo i en liten sommarloppis inhyst i en bod vid badbryggan ute på landet där jag har vuxit upp. Tjohoo!! Tyckte egentligen att den inte var särskilt billig, tolvhundra ville damen ha, så jag tvekade ett tag, men återvände snabbt igen. Det var ju faktiskt precis en sådan jag hade tänkt mig, rätta looken och allt!  För ett par dagar sedan ser jag att en likadan lampa på Tradera gick för tvåtusentrehundra kronor! Det verkar som att jag gjorde ett helt okej fynd då trots allt.
 
Nu söker jag med ljus och lykta efter nya lampskärmar, gärna äldre stil och helvita eller möjligen rosa. Släta som dessa eller lite mer vågiga i nederkant om ni förstår vad jag menar. Tipsa mig gärna!

Kommentarer
Postat av: Jenny - Hugos mamma

Älskar dom trearmade gamla lamporna, vår står i sovrummet just nu. Har dock det gamla tyget kvar på den, men planerar att skaffa nytt som passar mer till resten utav inredningen :)
Har du hittat nya skärmar?

Svar: Ja, dom är jättefina! Har precis hittat skärmar jag gillar, ska beställa demm idag. Visar bild när jag fått dem:-)
Turids blogg

2012-08-20 @ 18:53:58
URL: http://luckymommy.blogg.se
Postat av: Monica

Vilket grymt kap! Vilken tur du hade!

Svar: Yes, lycka:-)
Turids blogg

2012-08-20 @ 20:32:49
Postat av: Jenny - Hugos mamma

Ååå vart beställer du ifrån?:)

Svar: Jag var på ljusexperten i Göteborg som har stort utbud, de hade min skärm fast i fel storlek och fel antal, så de beställer till mig från leverantören som hette Atena.
Turids blogg

2012-08-21 @ 14:02:05
URL: http://luckymommy.blogg.se
Postat av: Jenny - Hugos mamma

Okej, vad kul!:)
Nu är jag nyfiken på skärmarna du beställt, bor inte långt från Gbg så man kanske kan beställa något till min lampa också.

Svar: Då rekommenderar jag verkligen ett besök i butiken. Ligger på backaplan. De säljer flera modeller av trearmade govlampor och har flera skärmar att välja på. Perfekt att man kan se hur de sitter på andra lampor. För övrigt en butk med massor av snygga lampor av alla de slag:-) Ja, jag längtar till mina skärmar anländer:-)
Turids blogg

2012-08-21 @ 16:25:48
URL: http://luckymommy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0