Firar 40-åringen

Vi firade 40-åringen, min J med buller och brak för ett tag sedan. Han överraskades av sin pappa och bror med att vi alla blev hämtade av denna tjusiga bil från Royal Limousine för att ta oss till hemlig destination. Vi gjorde oss snabbt hemmastadda och korkade upp champagnen för en skål. Otroligt häftig upplevelse att för första gången åka limousine och sitta i en lång soffa med bardisk mittemot och lampor som skiftar färg i taket, kan absolut tänka mig att fortsätta med detta;-). Vår chaufför var mycket trevlig och vi började åkturen med att cirkulera runt i centrums alla små och stora gator. Här och där var det mycket trångt för vår långa bil, gissa om folket vände sig om och pekade:-). Kul att se omgivningen från en kändis vy för omväxlings skull.
 
När vi var klara med sightseeing styrde vi kosan mot Tuve och Sankt Jörgens Spa & Resort för en härlig eftermiddag och kväll. Jag hade aldrig varit där tidigare, men det var jättefint och fräscht i hela anläggningen.
Väl framme välkomnade vi med ytterligare ett glas champagne som vi njöte ute i solen. Därefter var det dags för ombyte och en genomgång av sparitualen. Vi valde den energivande ritualen och fick då ett kit med anpassade produkter och ett program för eftermiddagen.
 
Det var väldigt lugnt och skönt denna dag, perfekt för avkoppling. Kvällen avslutades med en 3-rätters i restaurangen. Till förrätt blev det halstrad råbiff av oxfilé, till huvudrätt fisk och till efterrätt lavendel creme brulé och så ett par glas vin till det. Kort och gott, en underbar dag och ett fantastiskt sätt att bli firad på. Leve 40-åringen! Hipp hipp hurra!!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kennet

Fantastisk fina bilder och vyer. 40-åringen såg ut att njuta. Jag tror att alla njöt. Att bli hämtad varje morgon med limousine till jobbet skulle inte vara fel.

2014-05-13 @ 21:29:42
Postat av: Junitjej

Vilket fantastiskt firande! Vilken underbar bil att åka i.

Svar: Tack:-) Det var det verkligen:-) Det rekommenderar jag varmt, behöver inte bli så dyrt heller om man är några som delar:-)
Turids blogg

2014-05-14 @ 06:19:55
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0