Lika som bär?

image615

Ja, eller nästan i alla fall. De bruna är från La redoute. Beställde även ett par svarta, men de var så hårda och obekväma att de åkte tillbaka illa kvickt. De svarta på bilden hittade jag på Scorett under gårdagens shoppingrunda. De var betydligt bekvämare. Jag gillar  rosetten och de veckade detaljerna. La redoutes modell finns i flera fina färger. Kanske behåller jag de bruna också. Ska testa lite här hemma.

Kommentarer
Postat av: Christine

De där från La Redoute har jag beställt i brons. Är de inte sköna? Jag vill verkligen inte beställa mer som jag blir besviken på och jag kan fortfarande avbeställa dem.
Är de normala i storleken föresten? Förlåt att jag bombarderar dig med frågor men jag orkar inte lägga mer tid på att skicka tillbaka dit. :-/

2008-04-04 @ 11:19:43
URL: http://chrisse.blogg.se
Postat av: Turid

Hej! Fråga på bara:) De är normala i storlek. De bruna var liiite skönare än de svarta. Ska vänta lite med att skicka tillbaka. Kan hända att de bronsfärgade är lite mjukare i skinnet och att det är värt att prova. Jag tyckte att de klämde ovanför tårna, men det kan ju vara olika på olika fötter. Jag har också haft otur med internetshopping. Skickade tillbaka två paket till england och ett till la redoute förra veckan:(

2008-04-04 @ 12:48:19
URL: http://travelandfashion.blogg.se
Postat av: Louise

Sjukt snygga. Jag är sugen på de svarta. Ska spana in de imorgon...

KRAM

2008-04-04 @ 16:59:59
URL: http://mesummer.blogg.se
Postat av: leia

dom svarta var klart snyggast också.... i modellen alltså! :)

kramar

2008-04-04 @ 17:32:02
URL: http://leiastankar.blogg.se
Postat av: Christine

Okej, ja jag får väl vänta tills de kommer och prova dem själv. Trist bara att behöva skicka tillbaka en massa. :-/ Köpte tre par för ett par veckor sedan från La Redoute och alla fick åka tillbaka... inte så kul!
Tack för ditt svar och hoppas du får en trevlig kväll! :-)

2008-04-04 @ 19:49:23
URL: http://chrisse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0