TRESemmé



Har testat de ombloggade hårvårdsprodukter från TRESemmé i veckan. Produkterna får ett plus i kanten för doften och även om jag inte ser någon direkt skillnad på håret, så gillade jag balsamet som var lättarbetat och gjorde håret lätt att reda ut. Någon som provat?

Grått




Har ju glömt att visa helgens shopping. En oversize bomullstopp från Gina och ett par mysshorts från H&M. Mysigt att ha hemma och funkar även på vintern med fårskinnstofflor till:-).

Ensam-hemma-mys


Marabou vinter ger verkligen en försmak på julen. Choklad med smak av kanel och nejlika. Yammi!


Ikväll är jag ensam hemma, vilket är ovanligt hos mig på en söndagkväll. Jag har dock en hel del att göra, så det blir inte problem att få tiden att gå. Började kvällen med att fixa tacos och kolla på Playa del sol. Nu blir det lite telefonsamtal, godis och Desperate Housewives, min favvoserie all time. Addera läsning i senaste Chic och ni har min kväll.

Det har varit dåligt med bloggande på sista tiden, men jag är nog inne i en fas tror där jag behöver göra och fundera på lite andra saker. Jag har dock saknat bloggandet och har lite funderingar på att göra en liten Usa-guide eller ev en LA-guide för shopping. Alternativt blir det mina favoriter från resan i somras. Jag ska gå igenom mina bilder framöver, så stanna kvar så dyker det upp något inom kort.

Utekväll


Tröst


Idag var ingen höjdare, sjuk med hosta. Det började redan förra fredagen och peppar peppar, jag skulle ju ut med tjejerna imorgon. Nej nej, behöver en peppande tanke, en aforism kanske i stil med "Jag känner mig frisk och kry och livet är härligt!" Någon som prövat? Jag har krypit in i mysiga hoodien från Acne och vill aldrig krypa ut. J:s mormor hade i alla fall skickat med lite skvaller och lägger man till lite choklad blir det ju en hyfsad tröst för stunden.

Ska i alla fall kika lite på fredagsfinalen av idol nu och trycka i mig chokladpudding. Choklad läker alla sår...eller inte.


Monroe



Just det, har glömt att visa denna snygga t-shirt som jag hittat på shirtstore.se. Den har dock inte kommit än, men jag hoppas att den kommer att sitta perfekt. Saknar coola tees i garderoben. Snyggt om den är lite oversize och att man rullar upp ärmarna på den. Nitarmband blir pricken över i:et.

Skinndetaljer

J har tagit kameran, så jag får visa en länk i stället. Såg nämligen att snygga leggings kommit tillbaka hos MQ häromdagen. Att det är detaljerna som gör det stämmer verkligen. Dragkedjor, knappar, spets, lack, skinn. You name it! Dessa är redan en favorit i samlingen.

Spending cash



Såg att snygga hoodtröjan som Elin Kling bar tidigare i höstas hade kommit in igen hos Acnes nyheter. Älskar hoodtröjor, speciellt gråa. Det är ju hur mysigt som helst ju. Jag har ett par sedan tidigare bl.a. från H&M, men kvalitén där är ju inte precis den bästa. Krympt har den gjort och noppig har den blivit. Acnes tröja däremot är av tjock rejäl kvalité och har en snygg detalj med dragkedjan som går runt hela luvan. Jag var helt enkelt tvungen att slå till när jag såg att den kommit tillbaka. Klick klick!

Hösten




Foto: Privat

Hösten kan vara otroligt vacker, men samtidigt lite vemodig och dyster. Det är mörkt ute, det blåser och kylan kryper in i husen. Man vill bara stoppa ner fötterna i mysiga tofflor och krypa ner under en filt med en bra bok och en massa levande ljus. Andra bra alternativ är att t.ex ta en spadag och fixa fötterna, måla naglarna, göra en dunderinpackning och smörja in sig med en väldoftande bodylotion eller att helt enkelt se den där filmen som man har velat se i veckor, men det har bara aldrig blivit av. Hösten är egentligen en perfekt tid att rå om sig själv utan att få dåligt samvete över alla måsten och borden. Låt hösten bli en påminnelse om att ge dig själv eftertanke, stillhet och ro!

Triss i svart





Dessa tre fick följa med mig hem från stan igår. Ankelbootsen kommer från Vagabond (Nilsson skor), Fransklänningen och angoraullströjan med paljetter på axlarna är båda från H&M. Angoratröjan är en aning stickig och luddar av sig en hel del, så den ska provas lite till innan jag är vhundra på att den får stanna. Det är riktigt svårt att fota svarta kläder trots dagsljus. Tips, någon?

Ut på stan



Skjorta Lindex, Kjol Monki, Strumpisar Falke, Stövlar Vagabond, Namnhalsband Supastar


Lördag igen. I förmiddags hämtade vi J:s nya bil, en Volvo S40 från 2006. Riktigt fin både invändigt och utvändigt. Den ser ut som ny och har knappt en skråma. Älskar Volvo. Man kan alltid lita på dem. Detta nyinköp innebär också att jag lugnt kan köra vidare med den gamla och det behövs, åtminstone i det jobb jag har nu. Det är dessutom perfekt att kunna ta bilen till träningen om kvällarna eller till en vän på andra sidan stan när bussen har slutat gå?!. Större delen av dagen har dock spenderats på stan där vi har trängts med en miljon andra som tyckte att en regnig höstdag passade bra för shopping. Trodde faktiskt inte att jag skulle komma hem med något, jag har liksom blivit bekväm med Internet och några click, men jodå några påsar fick allt följa med hem. Jag lägger upp bilder imorgon.
Dagen avrundades med fika på Espressohouse. Chailatte är ju så underbart när det är höstruskigt ute! Till kvällsmiddag blev det sushi.


RSS 2.0