Sol






Haft en skön helg och en finfin midsommar tillsammans med ett 30-tal personer i mysiga Lysekil. Massor med mat å trevligt sällskap. Idag har vi bara tagit det lugnt. Lång skön sovmorgon, utflykt till Särö västerskog, MRL-träning för mig, avnjutit hembakta pizzor i trädgården och melon till efterrätt. Mums.

Nu blir det tv; Världens modernaste land, med språkgeniet Fredrik Lindström. Älskar detta, hög igenkännningsfaktor:-)

Glad midsommar!




Dagen är kommen och det vankas stor fest i Lysekil med vänner. Inte jättevarmt, men ändå soligt så nya favvoklänningen måste invigas. Visst är den söt! Älskar allt som är vippigt och blommigt nuförtiden:-).

Ingen Pole



Reverse Grab - my favourite spin

Kvällens Pole class har blivit inställd tyvärr, så himla trist. De har fått nya lokaler i Masthugget och är inte riktigt färdiga ännu med inflyttning och allt. Man saknar träningen så himla mycket under veckorna. Då och då hittar jag filmklipp med inspiration från You tube som jag bara vill testa på en gång. Reverse Grab ovan är himla kul. Har precis fått till den så att den sitter där den ska:-)

Njuta





Har jobbat under dagen. J har egentligen semester nu, men jag behöver alla timmar jag kan få i väntan på en riktig anställning. Blev hämtad från jobbet, lyx och bjöds sen på hemlagat indiskt i trädgården. Gott! Man får passa på att njuta av och ta tillvara på solens sista strålar. Nya shortsen är på förresten:-) Nu blir det kvällspromenix!

New Yorkers



Var inne på New Yorkers idag och fyndade dessa shorts/hotpants. Tänkte att de passar bra för både hemmamys och till pole-träningen. Första gången jag var inne i butiken idag när jag var ute på ärenden och jag tror faktiskt att man kan finna både en och annan gobit därinne. De röda var riktigt läckra tycker jag. Ska bli kul att inviga dem snart:-).

Stockholm



Min blogghörna på Kungsholmen




Kungsholmen - me like




Ben & Jerrys glasscafé i Gamla Stan. Väl värt ett besök!




Jamaican me crazy, macadamia chocolate & frosted cone. Yammi:-)




Utsikten från Katarinahissen




Tempurafriterade tigerräkor, tamago, avokado, grön sparris, masagorom, gräslök - inside out med East sweet sauce
(översta bilden) ♥.

Underbar Sushi på Restaurang East Stureplan. De hade min absoluta favorit Tempura roll. Ni bara måste pröva Tempura om ni inte gjort det innan, dyrare förstås, men väl värt priset.
Sjukt gott! Har bara ätit det i L.a innan. Finns ej i Gbg tyvärr vad jag vet.

Befinner mig i storstaden nu mitt under bröllopsyra å allt. Bor finemang i en toppenlägenhet i mysiga Kungsholmen. Blir här över helgen för att hälsa på vänner till J som nu har flyttat från denna lägenhet till en större i Skarpnäck. Imorgon tar vi tuben dit för lite barbeque och häng i nåt friluftsområde. Kvällen gissar jag kommer ägnas åt The Wedding. På söndag ska vi göra stan och jag ska fota en massa, äta brunch och gå på café. Tyvärr fick jag inte med kabeln till kameran, så jag lägger upp bilderna när jag kommer hem i stället.


Strike a pose






Ikväll bjuder jag på mig själv, dvs jag bjuder på lite pics från kvällens open pole träning. Dom här skorna var inte att leka med kan jag säga, hal som en ål har plötsligt fått en helt ny innebörd:-). Filmade också en liten minikoreografi jag satte ihop hux flux och blev faktiskt riktigt nöjd för att va hyfsat ny på detta. I framtiden bjuder jag kanske på fler bilder och mer avancerade tricks. Tyvärr kommer jag ju aldrig ihåg vad denna snurr heter. Nån som vet? Godnatt nu gott folk!

By the sea





Ett bildregn från dagen på Amundön, en av mina favoritplatser när det gäller kusten vid Göteborg. Solen tittade fram med några små glimtar då och då. Tog med picnic från salladsbaren paprika. Mums. Dagen avlutades med ett MRL pass på gymmet. Resten av kvällen blir lugn och jag ska se sista delen av A walk to remember.

En klänning i min smak:-)



Pic

Shit pommesfrites villken cool klänning den här bruden har gjort. Verkligen kreativt måste jag säga. Den skulle passa mig perfekt, jag som är helt galen i choklad:-). Superkul unik idé!

Kärlek



Såg The Notebook häromkvällen. Har hört och läst så mycket om denna lovefilm i bloggar och överrallt. My oh my vad fin den var å rörande, ja det kom några tårar. När jag ändå är inne på temat kärlek passar jag också på att se Dear John, A walk to remember och The last song. Återkommer om dessa är värda att tipsas om.

Floorwork



Dagens poledance lektion var mycket givande. Börjar bli mer bekväm med stången nu och har faktiskt börjat få till en ny snurr som jag tror kallas pole invert spin. Tjejen i klippet gör den nästan precis i början då man tar fart med ytterbenet och med en hand snurrar sig runt med ryggen hela tiden vänd mot stången. Svårt att förklara, lättare att visa. Man måste inte behärska alla avancerade tricks uppe på stången, utan det finns faktiskt en hel del floorwork och andra dancemoves där man mest håller i stången. Bra att kunna sånt då man samtidigt vilar axlar och handleder lite.

Sex and the city






Igår var vi och såg SATC2. Trots den dåliga kritik som uppföljaren fått tyckte jag att den var riktigt rolig. Det enda negativa var att den var lite trög i starten, men ganska snart rullade det på och jag tyckte den var i princip lika rolig som ettan. Det var kul att se tjejerna i ny miljö, Abu dhabi och kontrasten mellan det amerikaniserade och mellanöstern. Dessutom var det förstås spännande att se alla klädbyten som gjordes under filmens gång. Mitt betyg: Klart sevärd:-)

Nationaldagen





Vaknade sent, himla skönt med sovmorgon! Dagen har huvudsakligen ägnats åt trädgårdsarbete. Ogräsrensning på både fram-och baksidan av huset. Har tom med fixat plattorna genom att med kniv skära bort allt gräs som vuxit över stenarna (har retat mig på detta ett tag). Ett terapeutiskt pilljobb, men det blir så mycket finare nu när det ser prydligt ut igen. Älskar att ha trädgård. Det känns superlyxigt att ta med frukosten/lunchen/middagen ut å bara njuta av solen, fåglar som kvittrar och doften av kaprifol. Hur ska jag någonsin kunna bo i betong igen?



Rosor




Hade en trevlig kväll, men kameran glömdes tyvärr bort i bilen. Så kan det gå.

Blommor





Arbetade i en reception igår där vi på fredagarna säljer blommor. När arbetsdagen var slut blev det sju buketter över med rosor och kallor som jag fick ta med hem. Härligt! Det ser så fint ut med färska blommor på bordet. Ikväll står 30-årsfest på schemat och det är en av mina äldsta vänner som fyller. Tar med kameran ikväll så kanske det dyker upp lite bilder från kvällen imorgon.

Shoes



Testade ett par låneskor igår på Open Pole, men de satt inte alls fast på foten och var hur hala som helst. Det skulle vara kul att testa att dansa i ett par riktigt bra skor. "Stripper shoes" som de i filmklippet kallas har ofta en kraftig platåsula i plast för att få ett bra grepp om stången. De lär vara rätt dyra tyvärr, från tusen pix, så det är en investering som får vänta ett tag.

Nyttig kvällsmacka



Solrosbröd, chilikeso, avokado, tomat, rödlök, pressad citron, salta & peppra.

En blå dröm



Denna somriga klänning i blått från Haléns är så söt. Gillar detaljerna på axlarna och att den är vippig nedtill. Priset? 449:- pix får man betala för denna. Supersöt! Vill ha vill ha!

RSS 2.0