När dagen inte blir som man tänkt sig



Jag hade sett fram jättemycket emot boxträningen ikväll med min bästa vän, men redan när jag for från jobbet började jag känna mig trött å sådär seg som man kan bli fram emot eftermiddagen. Tänkte dock att jag blir säkert pigg så fort jag kommer igång med passet. Sagt och gjort jag åkte dit, mötte upp min vän, skaffade mitsar, handskar m.m. och försökte fokusera på hur pigg jag snart skulle bli när musiken startade och adrenalinet kickades igång. Tyvärr hade jag redan blivit yr och kände mig matt och bara sekunder innan instruktören stängde dörren kände jag att jag var tvungen att lämna salen. Det är tuff träning och jag hade inte orkat ens uppvärmningen, riktigt trist var det och jag har sörjt lite här ikväll. Hoppas på att kunna gå imorgon i stället. Ja, det blir inte alltid som man tänkt sig.

Back to nature




Latte och chokladboll på G Chocolate

Det börjar bli lite höstlikt ute nu. Det är så vackert när träden skiftar färg från grönt till gult, orange och intensivt rött. Synd att den perioden är så kortvarig bara. Vi ska passa på att gå ut en sväng, få frisk luft och bara koppla av. Helgen i övrigt har varit lugn med en kort sväng på stan med fika och en litet besök på Ikea där vi kom hem med sideboarden Torsby. Tyvärr saknades en liten komponent som gör att det inte går att bygga vidare, men så fort det blir klart visar jag upp hur det blev här på bloggen.

Ikväll blir det plugg + film

Volanger



Jag gillar verkligen min nya morgonrock med volanger från H&M. Den är hur mysig som helst att gå runt i på mornarna eller kvällarna och nu har jag även blivit sugen på den vita varianten av samma modell. Även den rosa är riktigt gullig med sin volang nedtill. Åh, vad jag blev shoppingsugen nu!

Ikväll vankas idol med fredagsfinal!

Vagabond



Jag är lite sugen på någon av dessa pjäser från Vagabond. De liknar i och för sig det jag nyligen köpt från Scorett med nitar på, men dessa är mer stilrena och gångbara till allt. Frågan är om jag ska satsa på skinn eller Mocca. Mocca är snyggt, men det drar till sig fukt väldigt lätt tyvärr. Ja, dagens I-landsproblem.

Frånvaro

Jag vet att det har varit en längre frånvaro på bloggen nu ett tag. Jag kommer inte att lägga ned, har bara haft mycket att tänka på en tid, men nu är jag tillbaka med nya friska tag.

Tack för att ni fortsätter läsa och tack snälla ni som kommenterar!

Cravings



Efter att ha besökt Röhsska lunchade vi på Café Cosmos, ett nytt favvoställe. Vi satt såklart ute och njöt av de sista solstrålarna, hur ska jag kunna vänta till nästa sommar? Jag hade värsta suget efter köttbullar sedan några dagar tillbaka, så det fick det bli. Mums, smakar precis som hemlagat! Därefter kaffe på maten och sedan lite fönstershopping, eller okej då, jag provade några skor medans min vän väntade snällt på mig. Skor är investeringar tycker jag och bör därför ges undantagstillstånd i shoppingstoppet, ja också jackor då förstås. Behandlar man dem väl, kan de bli ens följeslagare i många år framöver. Karaktär var det ja, karaktär!

Chanel på Röhsska



Idag har jag äntligen varit och sett utställningen om Coco Chanel på Röhsska museét. Spännande, men jag saknade att de inte visade de klassiska accessoarerna. Även om delen om självaste Chanel var förhållandevis liten måste jag säga att det var riktigt intressant att gå runt titta på designmuseéts permanenta utställning om formhistoria från 1851 och fram tills idag. Där visades möbler industridesign, affisher, textilier och keramik m.m. Det var himla kul att se hur allt hänger ihop och att se att genomtänkt design håller år efter år. Precis som Chanel uttryckte det; Fashion fades, only style remains the same. Museét och utställningen med Chanel är väl värt ett besök om ni har vägarna förbi Göteborg.

Collection



I veckan damp ett paket ner från Coco.se med armbanden jag beställde förra helgen. De är hur snygga som helst och jag älskar dem redan. Snygga att kombinera eller var för sig ihop med andra armband. Dubbelarmbandet i guld med vanliga nitar hade jag sedan innan, men nu har de fått sällskap av ett i silver samt de två andra guldarmbanden.

Tack Coco.se för snabb leverans!

Fredagsmys

Äntligen fredag! Den här helgen ska jag ta igen veckans sena nätter och sova så mycket det bara går, men det kommer inte bara att bli en lugn helg för vi ska komma igång med renoveringen igen och förhoppningsvis hitta en tapet och bestämma färg på väggarna (jag har redan bestämt vitt). Jag planerar också att hinna med lite annat hemmafix som gräsklippning bl.a. samt träning på gymmet. På söndag blir det troligtvis Chanel på Rhösska. Ska dit med en lika shoppingtokig tjej som mig.

Ikväll blir det hemagjord pizza och idol, mys! ♥

Snart min



Bild: Tradera

Jag vann auktionen häromdagen. En Balenciaga-inspirerad väska (från chique?) som jag suktat efter ett tag. Hoppas att den kommer snart och att den är lika fin i verkligheten. Är inne i en guldperiod nu och tycker denna är hur läcker som helst. Drömväskan är förstås en Mulberry Bayswater, men det får vänta ett tag till är jag rädd. Tur att det finns många snygga budgetalternativ tills vidare.

Mitt i prick



Lugn söndag med sovmorgon, bloggning, mina böcker, luftgevärsskytte och strax en rejäl powerwalk.


Hoppas att ni får en skön sista dag på helgen!

Kram

Oversize



Bild: Modekungen

Jag gillar denna snygga oversize topp i vintagestil från Modekungen. Den skulle passa perfekt till alla coola tights. Addera bara boots och nitar så har ni min favoritoutfit just nu. Denna tee från samma butik är inte heller fel.

klick klick

På landet



Tog tåget till Norrköping igår kväll. Tyvärr fick SJ ett tekniskt fel på tåget och jag blev nästan 3 timmar försenad. Blev hämtad i Katrineholm vid 23.30 av snäll pojkvän och slapp därför byta till buss mot Norrköping. I Katrineholm blev det korv och mos på Shell, mysigt va?? Ja, det var min fredagskväll. Nu är vi i alla fall här och har varit ute och gått i skogen under förmiddagen. Det är lugnt och skönt på landet. No stress! Ikväll blir det grillning. Mmmm, finns det nåt bättre?




Att läsa tankar

Det är inte alltid lätt att kommunicera med varandra, då vi tror att vi förstår vad den andre tänker eller menar. Jag älskar att läsa storstadspojkens blogg. Han ger ofta träffande skildringar av verkligheten beskrivna med mycket humor och värme.

Ja, jag känner igen mig!

Lite shopping


Dessa snygga ankelboots från Nilson fick följa med mig hem från stan häromdagen. Gillar verkligen nitdetaljerna på. Dessutom är de i skinn och har en bred klack så att de blir sköna att gå i. Jag bestämde mig nästan direkt vilket är olikt mig.

Keepers!

RSS 2.0