Firar nytt jobb

 
Nu är jag tillbaka igen. Det har varit två intensiva veckor för mig. Har nämligen tagit examen som webbredaktör och precis börjat ett nytt jobb! Detta måste såklart firas och eftersom jag var i behov av en ny väska som jag dessutom spanat på ett tag så fick det bli den här, från Michael Kors, fast jag valde den med silverdetaljer. Snygg, stilren och tidlös. Precis som jag vill ha det. För att lyxa till det ytterliggare blev det säsongspremiär på Peacock Dinner Club häromkvällen och dessutom har vi köpt en ny och snygg TV i vitt.
 
En bra helg som nu börjar gå mot sitt slut och jag börjar ladda för en ny intressant arbetsvecka.
 

September hos mig

 
Det har inte blivit så mycket interiörbilder här på bloggen de senaste månaderna. Det beror främst på att jag ägnat i princip all min lediga tid ute i trädgården.Trädgårdspyssel är som inredning för mig fast utomhus. Man får arbeta med färger, former, storlekar, strukturer och säsonger. Dessutom har det ju varit en alldeles underbart fin sommar och vilken härlig vecka vi fått med sensommarvärme såhär i mitten av september. Jag passar på att njuta nu för nästa vecka väntar ett nytt kapitel i mitt liv.

Höstaster

 
Höstaster är en blomma jag brukar plantera varje år vid den här tiden. I år satte jag dem i en gammal vitmålad låda som jag hittat i källaren och som har hängt med sedan jag var barn. Tycker blommornas färg gjorde sig extra bra mot den gula fasaden.

Sensommar


Vilket härligt väder vi har haft de senaste dagarna. Passade på att fota lite i trädgården nu när det varit så fint. Tycker inte att det har känts som höst ännu, men den står väl strax bakom knuten. Passar på att vara ute så mycket jag kan nu när jag fortfarande är ledig. Imorgon ska jag göra de sista små kompletteringarna på min examensuppsats. Sen är jag färdig webbredaktör:-).

RSS 2.0