Krabi



Vackra Ao nang beach, Krabi

Vi befinner oss nu i Krabi pa Thailands vastkust. Vi ska bara stanna en halvdag och ta flyget harifran till Malaysia imorgon. Det ar stor skillnad pa Krabi och det vi sett av Thailand hittills. Kandes som att komma till ett annat land faktiskt. Har finns breda gator och trottoarer och parkeringsplatser, man ar inte radd for att att bli overkord, manniskorna har verkar vara battre pa engelska och allt verkar mycket lugnare och mycket mera valorganiserat och man kanner sig mer hemma helt enkelt. Krabi ar en popular semesterort for framforallt norrman och svenskar, men for tillfallet ar det inte sarskillt mycket turister. Det ar synd att vi bara kan stanna en halvdag nu nar det verkar sa trevligt har. Vi har promenerat langs den langa stranden, badat, klattrat uppfor ett hogt berg pa en mysko trappa for att kolla efter apor (de kommer tydligen ner pa stranden ibland, men vi sag inte till dem. Nu ska vi ta en massage och sedan vandra hemat for det borjar bli sent har.

Kram pa er!

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Hej på er! Vilka vackra bilder! Men det låter som att ni blivit besvikna på en hel del under resan hittills. Så synd! Hoppas resten av trippen motsvarar förväntningarna bättre! Det känns skönt att veta att ni är erfarna resenärer vid det här laget och klarar svåra situationer. Det är ju ofta sånt som stannar i minnet sedan och blir till historier att berätta för barnbarnen! Jag ser fram emot er hemkomst.

Många kramar från Birgitta

2008-06-26 @ 15:58:59
Postat av: Ylva Östergren

Gillar om det du skrev! Spännande att se en del schyssta grejer och inte endast det vanliga sakerna som man kan läsa om varje dag. ;)

2010-09-23 @ 13:47:00
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/krabi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0