Låt naturen flytta inHar säkert nämt det tidigare att jag gillar att låta naturen få bli en del i inredningen. Det är både ett enkelt och billigt sätt att dekorera på. Växter, grenar, drivved eller såhär års t.ex. granris är även de lätt att hitta i naturen. Ett tips är att kika efter fallna träd att plocka från, har sett flera nu efter stormen här i västsverige. Det är bara att ge sig ut i skog och mark. Med lite kreativitet kan man göra en massa fina fynd alldeles gratis dessutom.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag kommer att jobba med PR för hemsidan, ansvara för kampanjer och även en del kundkontakter. Det kommer även ligga på mig att utveckla och sköta hemsidan med allt vad det innebär. En riktig utmaning =)

2011-12-06 @ 18:12:28
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Sofia

Inte alls faktiskt, använder endast deras egna system. Jag arbetar helt och hållet på tyska förutom när jag skriver på den svenska hemsidan. I mitt jobb ingår även översättning från tyska och engelska till svenska. Indesign har jag jobbat med innan och även lärt mig när jag läste journalistik. Men fortsätt håll koll så dyker det säkert upp något =) Annars kan du ju alltid börja med en språkkurs om du verkligen vill utomlands.

2011-12-06 @ 19:47:34
URL: http://www.intheheadofs.se
Postat av: Milea

Fint!

2011-12-06 @ 20:06:26
URL: http://www.lemonadfabriken.se
Postat av: Sofia

Jag gick tre månader i en privatskola här i Berlin med fyra timmar undervisning om dagen och sen läxor på eftermiddagen. Hade inte läst någon tyska innan men sen har jag försökt öve genom att prata i affärer och på gymmet och läsa och se på tv. Det är som du säger, det kommer på ett annat sätt när man bor i landet.

2011-12-06 @ 20:36:52
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Lina S

Bra tips :)

2011-12-07 @ 08:35:19
URL: http://linastrandh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0