FortetHar du drömt om att få vara med i Fångarna på fortet? Är du tävlingsmänniska? Gillar du äventyr?

Då ska du absolut testa Fortet, eller Arosfortet som det kallas. Det var en riktigt riktigt kul upplevelse. Så mycket har jag inte skrattat på länge:-). Man glömmer både tid och rum och har fullt upp med att koncentrera sig på att lösa alla uppgifter. Uppgifter som kräver både styrka, teknik, snabbhet och klurighet.

Vi besökte Arosfortet som det heter på Megazone i Umeå. Fortet har 26 celler med olika utmaningar.
I varje cell finns en eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-5 personer. Alla måste samarbeta för att cellen ska kunna lösas. Vissa celler fordrar teknik medan andra utmanar din kreativitet eller styrka.

Allt styrs av elektronik, rörelsedetektorer, fotoceller och annan teknik. Lampor och ljud ger signaler som visar hur ni har klarat av problemen. Varje cell går på tid. En röd lampa kommer att blinka när ni har 20 sekunder kvar och därefter blir det mörk så det gäller att hinna ut innan tiden är ute. Ni väljer själva vilken cell ni vill göra ett försök i och ni kan börja om hur många gånger som helst.

Tävla mot andra lag eller enbart eller enbart mot er själva (laget). 2 timmar har man på sig. Vi hann inte med alla celler under den här tiden, men de flesta.

Detta är perfekt grej att göra ihop med arbetskamrater på After work, möhippa, med med familj och släkt eller med vännerna. En annorlunda och rolig upplevelse som man inte glömmer:-)

Arosfortet hittar ni även i Stockholm, Västerås och Halmstad. Se deras hemsida för mer information.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack :) tro det eller ej men den är från Ikea :)

2011-03-18 @ 09:18:23
URL: http://sandragranath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0