Det lackar mot jul





Otroligt vad tiden går fort nu. Ska julstressen redan börja? Det är så mycket man ska hinna med, men det känns trots allt som en rätt mysig höst i år. Jag går i inrednings- och pysseltankar samtidigt som jag pluggar till en tenta för fulla muggar och funderar mycket på framtiden. Apropå jul, har ni börjat tänka på julklappar än? Vi har faktiskt minskat ned kraftigt på det de senaste åren och det måste jag säga har varit rätt skönt att inte behöva ge sig ut på julklappsjakt till alla nära och kära. Vi satsar på det gemensamma i stället, god mat och sällskap och mys. Trots att jag inte firar julen hemma, utan i Umeå, vill jag gärna ha en fin liten gran i år. En bordsgran är jag sugen på eller bara lite härligt granris i vacker kruka. Bilderna ovan är från vår skogspromenad i helgen, plockade en massa granris till dörrkransen och passade då på att även kika efter en fin liten gran som kan pryda vårt vardagarum framöver. Har ni gran i år?

Kommentarer
Postat av: emmawagenius

Mysiga bilder!



sv: Tack du! :)

kram

2011-11-08 @ 10:44:42
URL: http://emmadenblonda.blogg.se/
Postat av: Anonym

JAG ÄLSKAR julen!:) De spelade jullåtar på starbucks idag, så himla mysigt

2011-11-08 @ 12:25:20
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: TC

Jag gav 119 för mitt ( det i glas ) Men tror det största låg på runt 300 och de har jag sett för över 400 här i gbg.. På dom små är det ju ingen större skillnad så.. men lite iaf =)

2011-11-08 @ 18:01:51
URL: http://theresreiman.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ska bli mysigt med jul =) Jag har redan koll på mina julklappskök i år, ganska lätt. Blir en sak var till mina familjemedlemmar och en liten symbolisk sak till närmaste vännerna.

2011-11-08 @ 19:33:57
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Riktigt vackra bilder! :)

2011-11-08 @ 23:05:52
URL: http://adaras.se
Postat av: Caroline

Det kunde verkligen ha varit jag som skrev inlägget ovan. Jag är just nu ständigt sugen på att pyssla, samtidigt som att skolan egentligen kräver min fulla uppmärksamhet. Om framtiden grubblar jag ständigt och man har så mycket drömmer som skall uppfyllas :) Jag går också och väntar och längtar efter julen, samtidigt som jag tjatar hål i min sambos skalle att i år är året som vi skaffar julgran. Haha.



Vad är det du pluggar till förresten?

2011-11-09 @ 10:32:20
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: Caroline

MRL asså. Låter som att du tränar på Sportlife. Vilket jag också gör. Du kan testa domkyrkan på tisdagar då. För det är då hon jag pratar om är. Instruktören gör nämligen hela zumban tycker jag!



Okej, så du är beteendevetare. Va spännande! Jag ska hålla tummarna för dig att du hittar ett jobb inom det området snarast då!

2011-11-09 @ 10:55:17
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: Caroline

jag vet, det var så jag hittade din blogg ;) när ska du börja testa?

2011-11-09 @ 12:49:06
URL: http://carromeller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0