Nästan klarSåhär blev rabatten med rabattkanten på och de nyinköpta växterna planterade. Ni ser i alla fall en del av den. Funderar på att lägga trampstenar som en gång i rabatten och täcka jorden med oxidsvart flis.  Har i alla fall sparat lite plats åt min tänkta gång. Återkommer med resultatet ifall mina planer sätts i verket. Ska börja med att fylla på med några låga perenner och ettåriga sommarblommor som marktäckare.

Kommentarer
Postat av: Christine&Paris

Vad fint det blir! Jag har två blomlådor som hänger på fönsterräcket. Borde nog byta ut de vissna sakerna däri och planera lite fins blommor :)Förstår det. Men snart är det sommar! Jag kommer söka någon tjänst inom marknadsföring. Vet inte hur det är att få jobb efetr, har inte börjat söka ännu. Jag är ansvarig för en klubb och ett nätverk för svenskar i Paris/fransmän med koppling till Sverige. Alltså för unga yrkesverksamma i Paris. Ordnar evenemang och aktiviteter samt sköter det administrativa runt omkring :)

2012-05-10 @ 23:13:30
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: Frida - BF 8 juni ♥

Synd att trampstenar är så dyrt! Funderar starkt på att sätta igång med mitt projekt, men känns lite kämpigt med en stor mage i vägen!

2012-05-14 @ 19:55:01
URL: http://fridafabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0