Nyskördat

 
Trädgårdens guld! Det är underbart att ha en trädgård eller en liten plats för odling av grönsaker och örter. Jag kan fortfarande skörda både tomat och sallad och har inte behövt köpa något sådant på hela sommaren. Det smakar otroligt mycket mer och bättre, speciellt örter är oslagbara i jämförelse i butik. Nästa år funderar jag på att satsa på fler plantor och kanske morötter och andra grönsaker. Har ni odlat något i kruka eller land i år?

Kommentarer
Postat av: Linn

Det har blivit rätt dåligt med det, bara några tomater. Å andra sidan växer det en massa hallon här och nu har äpplena och plommonen mognat. Det är så mycket att ta reda på att jag inte riktigt vet om jag orkar. Fast jag skulle så gärna vilja...

2012-09-05 @ 21:59:09
URL: http://lyckoland.blogg.se/
Postat av: Jasmine

I wish! Vilken lyx. Har bara en liten balkong och där vill jag inom en snar framtid ha ett citronträd i stor kruka. Hehe mestadels i dekorativt avseende dock;-)

Svar: Man kan få plats med en hel del på balkong faktiskt. Tänk på att man kan odla på höjden t.ex sätta små krukor eller lådor på väggen. Många örter trivs ju bra inomhus med i fönstret. Citronträd låter väldigt mysigt:-)
Turids blogg

2012-09-06 @ 00:28:31
URL: http://baciatutti.blogspot.it/
Postat av: Marina

Va mycket gott! Lyckos er med egna tomater. Odlade oxå det men tyvärr har de inte hunnit mogna, för lite sol och för mycket regn. Men på landet har vi odlat massor av lök, sallad, morötter, sockerärtor och annat. Mums! Bästa som finns att äta egna grönsaker :)

Svar: Tomater är underbart att ha egna, men det går ju också att odla på balkong eller inomhus i soligt fönster. Låter mysigt med ett lantställe att odla en massa gott på:-)
Turids blogg

2012-09-09 @ 18:35:58
URL: http://sommarroochvinterbo.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0