Italien del 2 - Strandliv


Hemma!

Eller hem kom vi redan i onsdags kväll. Vilken omställning att komma hem till höstkylan! Tur att vädret har varit fint här idag. Har nu gått igenom alla bilder från resan, närmare 650 st blev det och tog sin lilla tid det. Nu tänkte jag ialla fall göra som så att jag publicerar dem i flera omgångar. Ikväll får ni se del 2 - Strandliv.

Här på vår strand precis nedanför hotellet har vi levt strandliv under en vecka. Helt underbart utan någon trängsel alls. En massa sol och bad i det alldeles klara turkosa vattnet. Finaste stränderna jag har besökt i Europa måste jag säga. Underbart väder har vi haft med och alldeles perfekt värme. Staden och restaurangerna besökte vi på eftermiddag/kväll och stranden under siestan. Då var ändå allt stängt. Har även gjort dagsutflykter till bl.a. Sicilien och besökt medeltidsstaden Taormina. Fler bilder kommer på det. Lägger nog upp del tre och fyra här under helgen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh så härligt!

2011-09-17 @ 04:46:19
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Sofia

Helt underbara bilder! Skapar avundsjuka så det skriker om det =) Välkommen hem igen, hoppas du kommer igång med träning och allt som hör vardagen till nu.

2011-09-17 @ 08:24:15
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Ida

Som vanligt bjuder du på helt underbara bilder, vill se mer! :)

Hoppas allt är bra med dig!

2011-09-17 @ 22:33:14
URL: http://idamadelen.se
Postat av: Travel and fashion

Ida: Tackar:-) Vad lustigt jag har sökt efter din blogg flera ggr senast idag faktiskt, men det går inte att komma in på den. Inte via länken heller:(.. Hur gör jag?

2011-09-17 @ 22:40:03
URL: http://travelandfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0