Franskt



Här har jag hängt ofta det senaste, så även ikväll. En av Göteborgs trevligaste små pärlor enligt mitt tycke. Lite undangömt ligger denna restaurang och inte mitt i smeten, så vi upptäckte den av en slump. Cyrano driver dock fem restauranger runt om i stan. Mysigast är det ju på sommaren, nån gång ska vi sitta ute. Älskar när pelargonerna kommer fram och skapar den där lite franska myskänslan. Dessutom har de världens godaste pizzor. Jag bara måste tjata om detta eftersom det är så sant:-). Blev en trerätters ikväll. Getostgratinerad toast med valnötter, fikon & honung. Pizza med mozarella, parmaskinka och pesto. Mousse au chocolat med mangoglace & pecannötter. Till detta ett glas rött. Hittat ett nytt favoritvin här förresten. I natt somnar jag inte hungrig.

Kommentarer
Postat av: Sofia

sv: Jo min förra plats var som en projektanställning men här kallas det betald trainee, i folkmun praktik, men det fungerar likadant som en svensk projektanställnig. Man får i stort sett alltid lön som praktikant och det brukar vara sex månader. På mitt företag är det många som inte kan ett ord tyska så just det är inte ett hinder. Nu har jag precis fått just denna plats tillsatt men jag kan återkomma om det är så att vi behöver fler. Lycka till iaf med att hitta ett roligt jobb som du trivs med! =)

2012-06-01 @ 11:51:43
URL: http://www.intheheadofs.se
Postat av: A PHOTO STORY - Elin Fredriksson

SV: Åh, tack så mycket! :)

2012-06-01 @ 16:05:17
URL: http://aphotostory.blogg.se/
Postat av: TC

sv. Tack =) Aa jag blev lite förvånad när jag såg det, men roligt =)

2012-06-01 @ 17:21:30
URL: http://theresreiman.blogg.se/
Postat av: Tess

Vad ska du göra för kul i helgen? :)

2012-06-01 @ 18:19:55
URL: http://twobodiiesonesoul.blogg.se/
Postat av: Four girls, Happy girls!

Mysigt!



Hoppas du får en härlig dag. Vi gör gärna bloglovin byten, så hojjta till om du är intresserad. Vi kanske redan har gjort det? Då ber vi om ursäkt. Självklart följer vi dig då!



Ha en bra DAG!!

2012-06-01 @ 18:20:47
URL: http://ziingogirls.blogg.se/
Postat av: Jess

Åh Cyrano har så himla goda pizzor! Har bara ätit på den som ligger i Kungssten på lunchen några gånger men ska nog testa den som ligger på Prinsgatan några kväll, ser alltid så mysigt och inbjudande ut :)

2012-06-06 @ 10:11:37
URL: http://jessansworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0