Bananplättar
Häromdagen gjorde jag för första gången bananplättar efter den här tjejens recept.
Mycket enkelt, gott och nyttigt!
Receptet ger 5-10 plättar beroende på storlek.
1 banan, 2 ägg, 1/2 tesked bakpulver, en knivsudd salt, smör att steka i.
Mosa bananen, häll i ägg, bakpulvret och saltet. Blanda väl. Stek på medelvärme.
Servera med turkisk youghurt och färska bär. Njut!
Kommentarer
Postat av: Petra
Super goda!!!
Svar:
Turids blogg
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma
Fin bild och ser gott ut.
Postat av: Sofia
Mm vad gott det lät! När jag har ett kök ska jag testa ;)
Postat av: Linn
Tack för länkningen och kul att du gillade dem! Åt dem i dag igen :-) I dag försökte jag mig på en variant med yoghurt i, 1 msk, men det gjorde inte så stor skillnad.
Jag var ute efter att bakpuvlret, som reagerar på något surt, skulle ge mer effekt, men det ville sig inte riktigt. Goda blev de i alla fall :-)
Trackback