Fröbröd med gojibär och nyponskalsmjöl

 
Dagens frukost är serverad och proppad med nyttigheter som gojibär, nyponskalsmjöl och boveteflingor. Använder sällan vanligt mjöl när jag bakar, utan hittar olika alternativ som mandelmjöl eller bovete. Frukosten fick tummen upp och nu är jag redo för trädgårdsarbete och plantering i det underbara vädret. Receptet i sin helhet hittar ni hos denna sköna bloggerska.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Bra tips!

Svar: Tack:-)
Turids blogg

2015-03-15 @ 10:39:54
URL: http://www.matildigt.se
Postat av: Robex Lundgren

mums

2015-03-15 @ 11:34:58
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: emiza

bra tips

Svar: Tack:-)
Turids blogg

2015-03-15 @ 13:14:11
URL: http://eemiizas.webblogg.se/
Postat av: Ebba Molin

åh gott! älskar frallor med bovete och havre.

Svar: Tack:-) Ja, visst känns det extra härligt när man dessutom vet att det är nyttigt:-)
Turids blogg

2015-03-15 @ 13:30:16
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: Marie

Ser så gott ut :) får inhandla lite ersättare till vanliga mjölet hemma och testa!

http://elisabetmarie.blogg.se

Svar: Tack:-) Ja prova, det är lika enkelt som vanligt bröd:-)
Turids blogg

2015-03-15 @ 17:57:41
Postat av: Julia

Det ser superfint ut! Har aldrig vågat mig på att baka limpa utan brukar oftast göra fröknäckevarianten, men det kanske är dags!

Svar: Hej! Tack så mycket:-) Att baka bröd med bakpulver eller bikarbonat är jätteenkelt, inget knådande utan blir en smet som man häller upp på form bara.
Turids blogg

2015-03-15 @ 23:31:29
URL: http://juliaoflund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0